Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе и вие , што очекувате од новата управа кгоа помалце од 24 саати е во Вардар.Неможе од еден ден да направи Вардар да игра во лига шампиони. Потребно е доста време додека го извади клубот од сите срања што Брацо и компанија го доведе

Оваа сезона и така ја фрламе во вода. Ако успееме да се докопаме до трето место, одлично би било, но и да не биде така... да сме живи и здрави. Од следната година друга песна ќе пееме, оваа одамна се изгуби. За Вардар и за мене како негов фан воопшто не му значи да се бори за излез во Европа. Тоа ми е исто ко да се борам за опстанок во лига. :helou:

Vardar na sipcive im pusti,se znaese toa
Vo sport selektor bese 2,10 za pobeda na Skendija

Кај се наоѓа спорт селектор?

Во Јуве не ми даваа да ставам сингли вчера...

Кај се наоѓа спорт селектор?

Во Јуве не ми даваа да ставам сингли вчера...
Имаш во Кисела Вода карши ФИКОМ во новите помаранџести згради.
Него до година ќе бидеме јаки осеќам. Со Работнички ќе се бориме за титула.:vozbud:

Osekam ke bide pojaka do godina ligava
rabotnicki,vardar,pelister i milano mislam podednakvo ke se borat za titulata

Оваа сезона отиде...ако Работнички го освои купот може да играме во Уефа да земеме накоја пара зашто парите од сите трансфери се стопија некаде па да се купи некој а не да му продавам играчи на нашиот најголем ривал!

Оваа сезона отиде...ако Работнички го освои купот може да играме во Уефа да земеме накоја пара зашто парите од сите трансфери се стопија некаде па да се купи некој а не да му продавам играчи на нашиот најголем ривал!

Му ги продаваме? Да продадеш Ферари за 500 евра не е продажба, тоа е љубов кон “купувачот“.

Му ги продаваме? Да продадеш Ферари за 500 евра не е продажба, тоа е љубов кон “купувачот“.
Тука си во право.
А овој Јован Костовски кај е сега бе не сум упатен баш нај нај со него ?

Помалце зборење тука повеке да се глеаме на западната трибина :smir::pirat:

на трибина од следната сезона кога ќе бидат појаки

Тука си во право.
А овој Јован Костовски кај е сега бе не сум упатен баш нај нај со него ?

Костовски направи трансфер во ОФИ. Играше за втор тим и чекаше да биде прекомандуван.:toe:

edno prasanje do komitite????

kolkava brojka dostignuva nivnata navivcka grupa vo momentot???
ako znae nekoj tocen odgovor neka pisuva
pozzzz

alkaloid denes soopsti deka kamcev lazel koga kazal deka i ovaa kompanija vlegla vo vardar epa drugari izleguvaat na videlina lagite na kamcev taka sto mislam deka i ova ke zavrsi neslavno daj boze da gresam

Незнам каде прочитав ама пишеше дека 51 процент од акциите на клубот се пренесени на навивачите односно на градот ?

Точно ли е тоа ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom