Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
окулу 3000официјални членови на навивачката група комити. Таква информација имам јас.

окулу 3000официјални членови на навивачката група комити. Таква информација имам јас.

А кај се Лојал Фанс, а кај се Стара Гарда, и кај се обични casual фанови како мене?

Мое слободно мислење, на добар натпревар, Вардар може да биде бодрен од околу 50 000 луѓе доколку би имале капацитет.

Да но првин треба да се состави тим...да се најдат добри спонзори,да има за што да одиме на терен,да нема на Победа или Шкендија им требаат бодови па ајде валкај се цела утакмица за 0:0...:toe:

А кај се Лојал Фанс, а кај се Стара Гарда, и кај се обични casual фанови како мене?

Мое слободно мислење, на добар натпревар, Вардар може да биде бодрен од околу 50 000 луѓе доколку би имале капацитет.
Еј да не претеруваме сеа за прославата на КОМИТИ имаше максимум 6000 души одкај ке излезат 50 000 ме интересира:toe::toe::pirat:

So skendija bese namestena toa ne e tajna, toa e del od triagolnikot SKENDIJA-POBEDA-VARDAR. A namesteni bea VARDAR-POBEDA 2:3, VARDAR-POBEDA 2:1, SKENDIJA:POBEDA 0:2 (od lani), kako i SKENDIJA-VARDAR 0:1 SKENDIJA:VARDAR 1:0 kako i transferite na Emurlahu i Tonev vo ovaa sezona. Utre so nov trener i uprava so Cementara (trener KIRIL DOJCINOVSKI, pomosnik DRAGI SETINOV)!
No ova seuste se luge na Borce Ristevski taka da toj seuste rakovodi so Vardar, lazgi so opaski se kazuvanjata deka Vardar e na navivacite. Utre dojdete site na Gradski. Na prosliot mec imase starec koj edvaj odese so zname na Vardar. Ako toj moze da dojde mozete i vie. P.S ako nemate vrski zemete si 100 za juzna posto nema sansi da ve pustat

NA 12 APRIL VARDAR PRO-METALURG VO BORBA ZA TITULATA. DA MU POMOGNEME NA VARDAR!

1-1 Со Цементара дома. Катастрофа. Ама барем Пелистер дома од Шкендија изгуби 3-1. :pos:

Убаво враќање на Комити и тоа на југ, само штета е што на такви момци кои 90 минути навиваат за својот клуб играчите им враќаат со идиотизам и не можат последно пласираниот да го победат дома.
п.с. Емурлаху добро игра...

Цементара во 90 статива бапнала...и беше досуден непостоечки пенал за Вардар.

Цементара во 90 статива бапнала...и беше досуден непостоечки пенал за Вардар.

Што беше досудено? Немој да те гаѓам со пиксла... Гледај вести а не да сереш од трети луѓе чуено, јасно!? :nerv:

Емурлаху беше повлечен за дрес... имаше пенал.

gjabe go smenija trenerot so ovie igraci i murinjo ne pomaga

Трпени спасение почекајте се ке се среди
Иначе колку комити имаше на југ од оправдани причини не присуствував:pirat:

Околу стотина... заедно со Лојал фанс... само тие околу 7-80.

Остајте ја оваа сезона. Од другата друга песна ќе се пее. А тоа што викаат за пеналот, тоа се неинформирани личности, тоа беше класично тегнење за дрес.

Што беше досудено? Немој да те гаѓам со пиксла... Гледај вести а не да сереш од трети луѓе чуено, јасно!? :nerv:

Емурлаху беше повлечен за дрес... имаше пенал.

Ти што сакаш збори...јас ти кажувам дека беше местена.

Едно прашање што го слушнав денес на факултет .. дали е вистина дека Орце обекал дека ке ги донесе Тарибо Вест и ЏЕЈ ЏЕЈ ОКОЧА во Вардар ???? Мене ми изгледа смешно . но ме убедуваа во тоа фудбалери од младинската школа на пелистер ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom