Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Cc da vi ebam toa Albancite ...
Bravo bravo ...
Ste mavnale dete od 13 godini i ste mu zemale maica Stara Garda Komiti i sea jaki ste ...
Go znam deteto mi kazha shto kako se desilo ...
NEma da ostane ova vaka ..
P.s da ne imate nekoj od shverceri vo nekoja bolnica so padnato oko ili so puknata arkada ...
Ako znaesh za shto zboram znaesh za toj shto go izede vo separinjata ...

epa ako si go prashal doga znaes i kolku na kolku sme bile :)
a za slucajov shto si go spomnal ti ushte nishto ne znam, garanto bidejki ne bil clen na "SHVERCERAT" bidejki ako bil vednas ke mi kazaa..

Your nightmares

--- надополнето ---

Еве ја и галеријата од мечот
Иначе следен меч дома со Скопје. Меч кој мора да го добиеме за да почнеме да газиме поцврсто кон опстанокот. Скопје е посилен од нас за нијанса ама ако нашиве изиграат како вчера можеме да стигнеме до победа. Повторно најслаби сме по левата страна. Сите шанси, сите пробиви на противникот се случуваат по таа лева страна поради бавноста на нашата дефанзива по таа страна. Скопје го има Кировски но и ние имаме свои поединци кои што можат да направат нешто.

. Аеодромциве тука некои филмови си прават дека сме биле слаби денес.. Го сакам МЗТ си признавам, но толку арогантни станаа ФА во последно време, многу ми е криво... Никој не ги рчка нека си навиваат како сакаат, ама не мора да кенјкаат цело време. И така отсуството на Аеродромци на наша трибина воопшто и не се приметува!!!
абе остај ги си тераат некој фил ЗЕМУН или НОВИ БеоГРАД,ама уште малку и ќе сакаат да ја правиме ГОЛЕМАТА

п.с. секоја им чест на момците кои доаѓаат од Аеродром за Вардар и ја подржуваат навивачката група Комити

Ko што прочитав,и за следниот натпревар со Скопје ќе се прават обиди да се игра во вечерен термин.
Би било одлично тоа. :)
Како и да е,има уште 2 недели до тој натпревар.
Доволно време да се одмориме,и да се собереме во бројка каква што доликува на најдобрата навивачка група во Македонија. :)

Честито за првата победа во оваа сезона(иако повторно остануваме на 0 бодови:()

Конечно после многу години дербито заличи на дерби.Атмосфера на ниво,посетеноста колку толку заличи на минатото,иако не верував повеќе од 3000 да дојдат,сепак имаше околу 7500 по моја проценка.
Да продолжат вака мотивирано да играат децава има надеж за опстанок.

И да прашам дали имало пренос на ТВ???

НАПРЕД ВАРДАР!!!

Честито за првата победа во оваа сезона(иако повторно остануваме на 0 бодови:()

Конечно после многу години дербито заличи на дерби.Атмосфера на ниво,посетеноста колку толку заличи на минатото,иако не верував повеќе од 3000 да дојдат,сепак имаше околу 7500 по моја проценка.
Да продолжат вака мотивирано да играат децава има надеж за опстанок.

И да прашам дали имало пренос на ТВ???

НАПРЕД ВАРДАР!!!
3 бода имаме сепак ффм не ни одземале бодови само не казниле парично....

ej nemoj sea mnogu da serete za AERODROM.. posto 300-400 dusi bevme vcera na utakmicata.. koj so kogo se tepal si e nivna rabota, za vardar sme site.. i ic da se zamarame koj od koja naselba e!

ej nemoj sea mnogu da serete za AERODROM.. posto 300-400 dusi bevme vcera na utakmicata.. koj so kogo se tepal si e nivna rabota, za vardar sme site.. i ic da se zamarame koj od koja naselba e!

мене ме интересита дали тие "300-400" души се членови и на ФА и на Комити

не серам за Аеродром,серам за тие лигушите кои мислат дека се од Аеродром(зборам за одредени личности) и се најаки манги,фраери на дерби натпревари..........и да СИТЕ НИЕ СМЕ ЗА ВАРДАР,но да ги прашаш дали И ТИЕ ЛИНГУРИ се за Вардар(или самиот клуб и групата им служат како отскочна штица за фраерско/работниот живот во нивната понатамошна кариера)??????

Дај стварно прекинете со таа непотребна сепарација по населби. Па баш тоа е најголемото богатство на Вардар, што има навивачи од сите населби, како ниеден друг спортски клуб од Скопје.

Околу мечот... Морам малку да го пофалам и нашиот голман Маџаровски кој толку го искритикував во последните неколку недели. Одбрани неколку важни удари, но неможам да заборавам што направи во последната минута, срцево ќе ми искоеше од нервоза. При последниот слободен на Пелистер во 93 минута од само 18-тина метри, го имаше наместено живиот ѕид, и самиот тој стоеше позади ѕидот па целата друга страна не ја штитеше никој :pos: За среќа и овие не размислуваа којзнае како, па ја шлапосаа во жив ѕид топката :icon_mrgr

Околу мечот... Морам малку да го пофалам и нашиот голман Маџаровски кој толку го искритикував во последните неколку недели. Одбрани неколку важни удари, но неможам да заборавам што направи во последната минута, срцево ќе ми искоеше од нервоза. При последниот слободен на Пелистер во 93 минута од само 18-тина метри, го имаше наместено живиот ѕид, и самиот тој стоеше позади ѕидот па целата друга страна не ја штитеше никој :pos: За среќа и овие не размислуваа којзнае како, па ја шлапосаа во жив ѕид топката :icon_mrgr

Kjuti sreka pomina bez da primime gol ke riknev inace...

http://i35.tinypic.com/vno87q.jpg
dobra slika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom