Еве некои видеа за почеток од некој што снимал. Официјалното утре...
Фала на сите што ни честитаа на победата
Фала на сите што ни честитаа на победата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море сељо,прво не е Комит,туку е Комита.
Второ веројатно имаш слика како доказ,а не доказ и слика ебате глупиот.
И трето постирај ја де сликата да видиме.
Ако е некоја од новите маици се ќе ми биде јасно....
А мене не ми е јасно зашто темата во црна хроникаАјде уште едно видео од прославата на голот
--- надополнето ---
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=44&eventId=26941
Малку и од темната страна на дербито...
Зар не им е јасно дека секој инцидент настанува затоа што после утакмиците не не пуштаат да си одиме туку чекаме по сто саата на стадион. Што ќар имаат од тоа, освен стварање гнев и тепачки???
Ти на јужна да не беше па ти изгледаше се затворено?na poluvreme gi zatvori vratite toa grdite dzandari.. ne ni davaa voda da pieme?? pa kaj go ima ova be aloooooooooooooooo voda ne davaat da im ebam plemeto !!!
ali Vardar si tepase, kur me boli.. neka pusat bitolskite picki !
Ти на јужна да не беше па ти изгледаше се затворено?Грешка си друже вецињата беа отворени и не пуштија вода да пиеме али имаше на средина многу желки и карши карши се јадевме со чкембари..Е кога заврши утакмицата не дадоа од кој причини не знам а чкембари беа заминати
![]()
Па мислам дека ова е форум и овде треба да се коментира за ВАРДАР и за Комити...кој е проблемот тука?Ајде малце покоректни во коментирањето на навивањето ... за муабети имате МСН и ПП - овде НЕ!!!
Па мислам дека ова е форум и овде треба да се коментира за ВАРДАР и за Комити...кој е проблемот тука?![]()
Може зашто да не можеТочно, ова е ТЕМА за навивање во која треба да се коментира, но и овде важат правилата на културно однесување како и на остатокот од форумот ...
Одредени мислења (ради ваша безбедност) не им беше местото тука и затоа Ве опоменав - продолжете со исто темпо ама не претерувајте ... може??
abe ne seri !!!!Dali nekoj kOmit gubel nekoja maica deneska vo plostat od nekoj Shvercer (H) ?..Neka se javi ako e vo kajgana ako ne imam dokaz i slika![]()
Cc da vi ebam toa Albancite ...Dali nekoj kOmit gubel nekoja maica deneska vo plostat od nekoj Shvercer (H) ?..Neka se javi ako e vo kajgana ako ne imam dokaz i slika![]()