Хах, тотално сум замешал се...
Значи го имавме и Симоновски кој сега решета за Металург, и имавме двајца тетовчани Силјановски и Симовски. Едниот дошол кај вас, јас па мислев дека Силјановски е кај вас а Симоновски и Симовски си ги сметав како еден играч и мислев дека е во Металург.
Колку што ме држи сеќавањето Силјановски заработи повреда на мечот со Ренова која го оддалечи од теренот подолго време 
Кога нема извор од кај што можам да го комплетирам тимот, ајде помогнете малку. Ете ќе почнам од тоа што знам и од тоа што претпоставувам кој на која позиција игра. На голот ги имаме Маџаровски, и Гоцевски кој бранеше лани со Турново (1-3) и со Ренова (1-1), потоа во одбрана ги имаме Бојан Георгиевски (десен бек), Џангаровски (централен), Никанчевски (централен) и Ристов (лев бек). Што стана со Благоја Милевски??? Ни фали да ја зацвртси малку одбраната...
Потоа на средината сум малку тенок со позицииве... Трипуновски е централна средина, Пандовски е дессно крило, Силјановски е лево крило, а ако не се лажам и Спасески е лево крило, или пак е и тој централна средина :raz: Со сигурност Ацевски и Шикмановиќ се централна средина, а на првиот меч како десно крило на местото на Пандо влезе Сулејман или како и да се викаше...
Напред ги имаме Настевски, Ѓурѓевиќ и Нухију :raz:
Мило ми е што се вратиле Настевски, Нухију и Ѓурѓевиќ ама не ме радува што еден меч се тука другиот не... Не личиме воопшто на сериозен тим...
Да прашам уште нешто. На последниов меч како да го видов знамето Комити Аеродром (тоа едно бело со црвени линии и крст во средина:raz

кое го нема на запад уште од лани??? :icon_mrgr