Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофално денешно издание. Со еден збор се посравме :) Бледа игра, по која незслуживме бод:smir: Судијата да му ебам мамицта у гз да му наебам., Ти ебам пичката материна да ти ебам. Секогаш имаме лошо судење со копилињава. Поклон пенал, недосуден ЧИСТ ама ЧИСТ слободен удар на работ од противничкопот шеснаесетник (наместо тоа досуди крај на полувремето:nesvest::tapp:). Неколку офсајди што немаа благе везе, котроверзни фаули, очајно, очајно, како да беше тоа меч од трета лчига. Едноставно судијата не ни дозволи да излеземе од наша половина :pop:
Нпо не е тука главната причина. Од најавените засилувања немаше ни трага:tapp:
На спротивната страна убедливо најдобар на теренот Божоиновски. One man show :smir: А добар беше и тој педерот црнечки што незнаеше да се помрдне дури играше за вардар (вањда го викаа Фиљо или нешто така:kesa:). Ние имавме само едфна ебана шанса (а впрочем и единствен шиут кон голот:tapp:) по која некој од нашите реагираше аматерски. Они имаа само уште една добра шанса но Симов одбрани и толку од овој меч.
На трбините бевме одлична бројка 500-600 души со одлично навивање во текот на сите 90 минути. Имаше и убава кореографија на почетокот од првбиот дел :) Се скандираше против Хари, против ФФМ, но пред се се боидреше ВАРДАР:back:
П.С. отиде знамето на противничките "навивачи" (знамето беше тоа со крстот и пишува Работнички):helou:

Ne go krivi sudijata koa nie nemozevme sansa da napraime nemozes da krivis nekoj drug.Slaba igra na Vardar kako i so Milano, igra bez sansi ali toa e sto e ideme dalje naravno. Na tribina solidna brojka i me raduva faktot sto imase mn mn postari clenovi nego so Milano, najbolje moment bese maliot koa se obide da mu gi soblece gjakite na pomosnikot sudija hahahha ZVER!

Inace na kanal 5 kaz sea incident i pretepani nekolku licnosti od albanska nacionalnost tepackata bila brutalna i nekolku lugje u bolnica zvrsile :vozbud::vozbud::vozbud:

Шо се случи озбилно, имало некаков инцидент? :smir:
Кажваја нешто на канал5 ака касно фатив.

Pretepani nekolku sipci i toa krvnicki ima i sotatoci od krv na plostad :)

Шо се случи озбилно, имало некаков инцидент? :smir:
Кажваја нешто на канал5 ака касно фатив.
Ги начекале на плоштад кај лизгалиштето :) Време беше. Ќе си каснам од јајцава како не си отидов по тој пат :tapp:
Иначе да не биде знамето РАБОТНИЧКИ 1937 е вратено кај противниците. Глуп беше и самиот потег на крадење ама па ова пријателско враќање е уште поголема глупост :pos: Бар се загреавме за крадење на зелени знамиња идна сабота:pos2:

Многу слабо изиграа денес и покрај одличната поддршка што ја имаа, али да не беше сомнителниот пенал за Работнички, сигурно ќе земеа бод. Сепак имаат можност веќе наредно коло со три бода против Пелистер да ни се оддолжат за денешната лоша игра.

Pretepani nekolku sipci i toa krvnicki ima i sotatoci od krv na plostad :)

Ќе страдат сега заради овие ретарди некои Македонци кои за ништо нема да се криви.А осеќам ќе се исполитизира се.
Ости тоа претепале некое 11 годишно дете ова освен некои наркомани или избегани од Бардовци може да го направат нормален човек деца не тепа.

Ќе страдат сега заради овие ретарди некои Македонци кои за ништо нема да се криви.А осеќам ќе се исполитизира се.
Ости тоа претепале некое 11 годишно дете ова освен некои наркомани или избегани од Бардовци може да го направат нормален човек деца не тепа.

Може не е тепано бе.Глеаш имало каменување може заебгал некој камен кај него у глава случајно.

Секогаш има Албанци на лизгалиште па така да верувам малце да провоцирале и го изеле:toe:,сеа видов на сител има неколку лица од Албанците во болница.

e pa toa se najdobrite navivaci vo Makedonija neli..Samo deca mozat i da tepaat...Iako prvo pomisliv deka se tepale so Svercerite i mi beshe milo sto go izele Albancite,no ova ne go opravduvam voopsto...Predpostavuvam deka povejketo na lizgaliste bile i deca!!I ete ti sega pak zabrana za navivacite!!!

Сите биле по 16 години, детето било погодено од залутан камен. Истирте тие секој ден висат на лизгалишптето на оградата и провоцираат непрекинато кој и да помине. Не туку мрчете кога не знаете. Ме боли кур ако биле толкави кога дека ако поминеш сам од таму ќе се искинат од провокации (ми се случи завера си поминував со женска ми и околу 15 дупши провоцираа) епа ете нека пушат сега:pusk:

e pa toa se najdobrite navivaci vo Makedonija neli..Samo deca mozat i da tepaat...Iako prvo pomisliv deka se tepale so Svercerite i mi beshe milo sto go izele Albancite,no ova ne go opravduvam voopsto...Predpostavuvam deka povejketo na lizgaliste bile i deca!!I ete ti sega pak zabrana za navivacite!!!

А што демек вас забраната во срце ќе ве погоди, а!? Вие дома не одите на натпревар, а не пак на гостување... Освен Комити и Војводи, ниту една навивачка група во Македонија оваа сезона не направила гостување, така да не тресете празна слама за забраната.

Штета што изгубивме, но со слаба игра не ни може повеќе да се очекува :toe:

Abe ko prvo ne se ubacuvaj mn koa pojma nemas kako stojat rabotite, sekad se sobiraat sipci i provocirat znaci SEKOGAS, a toa deca mali sto imalo i sto tepale ne cini ama imalo i 16-17 god sipci tie se vise za kjutek

Сите биле по 16 години, детето било погодено од залутан камен. Истирте тие секој ден висат на лизгалишптето на оградата и провоцираат непрекинато кој и да помине. Не туку мрчете кога не знаете. Ме боли кур ако биле толкави кога дека ако поминеш сам од таму ќе се искинат од провокации (ми се случи завера си поминував со женска ми и околу 15 дупши провоцираа) епа ете нека пушат сега:pusk:
Точно така,и ја коа сум поминувал сум ги видел како висат на ограда и само нешто провоцираат или се дерат колку да привлечат внимание за да им кажеш нешто и после да насатане тепачка:toe:,затоа и не ми е криво што изеле кутек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom