Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно така треба што повеќе да се собереме и да му помогнеме на Вардар коа му е најтешко,иначе глеам сме добиле добри засилувања од М.Ѓ.П тоа е добро значи имаме шанси со овие фудбалери да не играме ни баражВо Сабота во 2 се игра Вардар-Милано, сите навивачи во 12 на Фонтана.
Па дојдете да го видиме Вардар во прилично ново издание се надеваме
Тоа никој незнае:pos2:а каде ќе се игра утакмицата?
Овде мислиш на Славија, дека имало најава да се фузионира? Не ми се верува да се фузионира со МЃП, по логично би било таа варијанта да е со Локомотива.Дај боже![]()
Али не ми се верува. Мислам дека од идна година ќе има допста фузии на тимови, по што би требало Ѓорче да бидат и во втора лига. Имаше најва дека ние ќе се откажеме и ќе се фузираме со една друга еипа, али нема да откривам пошто како и се друго изгледа беше само шпекулација![]()
slavija se zborese za so cementara.Овде мислиш на Славија, дека имало најава да се фузионира? Не ми се верува да се фузионира со МЃП, по логично би било таа варијанта да е со Локомотива.
Како што кажав и јас, доаѓаат на отстапница а не засекогаш, мада ме интересира дали би играле во општински лиги кај што треба да попљукаат мајчино млеко за да победат:helou:Тие од кај нас доагаат само до пролет,ке играат колку да останат у форма,после се вракаат назад кај нас.
Блашко мало морген да стане финансиер на Вардар,нема теоретски шанси да се оствари тоа и нема да се фузираме со ниедна екипа,барем не ми се верува.
slavija se zborese za so cementara.
Не мислев за фузија на Ѓорче со некој тим туку зборев за Вардар, ако не видовте. Имаше најава дека Вардар ќе се откаже од лигата, со што од идна година ќе почнеме како тим со сосема нови сметки и се остало ((значи од се на чисто), а ќе се фузираме со екипата на ФК Скопје која би влегла во прва лига ако ние се откажеме:wink:Овде мислиш на Славија, дека имало најава да се фузионира? Не ми се верува да се фузионира со МЃП, по логично би било таа варијанта да е со Локомотива.
Како не се знае. На Градски ќе се игра. Не е започната уште реконструцијата на теренот.Тоа никој незнае:pos2: