- Член од
- 14 декември 2021
- Мислења
- 924
- Поени од реакции
- 3.606
А бе другар не ми требаат мене споредби пред 30 години или кој ги ебе сите, јас зборам за моменталниот ростер што го има Вардар со такви играчи како што ги набројав и една ебана беса . Значи доста со приказни, пак ќе кажам да беше Гостивар ќе беше сосема друго,имаат каде каде поквалитетни играчи на рамниште на прволигаши ама беса бе.Не размислуваш трезвено другар. Не знам што друго да ти кажам, убаво се ти објаснија Коњаникот и Кукузел. Понекогаш од што не размислуваме реално на кои гранки е спаднат Вардар, после истото ни се удира у глава.
И јас сум релативно постар, па никогаш не излагам со ставот кој ги ебе сите, Вардар кога играше у Југославија кај беа другите и слични исфуцани муабети, а ние пустите едвај превоз и исхрана им обезбедуваме на играчите. Ама најлесно е да се каже, а многу потешко да се оствари кога е Вардар во прашање. Но генерално да, се слагам дека постарите Вардарци имаат лоша перцепција за состојбите. Големина на името не' провлекува за многу работи, било кој друг наш клуб досега ќе беше непостоечки при вакви проблеми со кои се соочува, ама не игра на теренот за жал.
П.С. Гача е просечен сезонава нема дилема, али не се слагам дека е кривец за примените голови денеска.
Автоматски споено мислење:
А што кур па се смееш ти, ај објасни ми?