Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не размислуваш трезвено другар. Не знам што друго да ти кажам, убаво се ти објаснија Коњаникот и Кукузел. Понекогаш од што не размислуваме реално на кои гранки е спаднат Вардар, после истото ни се удира у глава.

И јас сум релативно постар, па никогаш не излагам со ставот кој ги ебе сите, Вардар кога играше у Југославија кај беа другите и слични исфуцани муабети, а ние пустите едвај превоз и исхрана им обезбедуваме на играчите. Ама најлесно е да се каже, а многу потешко да се оствари кога е Вардар во прашање. Но генерално да, се слагам дека постарите Вардарци имаат лоша перцепција за состојбите. Големина на името не' провлекува за многу работи, било кој друг наш клуб досега ќе беше непостоечки при вакви проблеми со кои се соочува, ама не игра на теренот за жал.
П.С. Гача е просечен сезонава нема дилема, али не се слагам дека е кривец за примените голови денеска.
А бе другар не ми требаат мене споредби пред 30 години или кој ги ебе сите, јас зборам за моменталниот ростер што го има Вардар со такви играчи како што ги набројав и една ебана беса . Значи доста со приказни, пак ќе кажам да беше Гостивар ќе беше сосема друго,имаат каде каде поквалитетни играчи на рамниште на прволигаши ама беса бе.
Автоматски споено мислење:

А што кур па се смееш ти, ај објасни ми?

Не размислуваш трезвено другар. Не знам што друго да ти кажам, убаво се ти објаснија Коњаникот и Кукузел. Понекогаш од што не размислуваме реално на кои гранки е спаднат Вардар, после истото ни се удира у глава.

И јас сум релативно постар, па никогаш не излагам со ставот кој ги ебе сите, Вардар кога играше у Југославија кај беа другите и слични исфуцани муабети, а ние пустите едвај превоз и исхрана им обезбедуваме на играчите. Ама најлесно е да се каже, а многу потешко да се оствари кога е Вардар во прашање. Но генерално да, се слагам дека постарите Вардарци имаат лоша перцепција за состојбите. Големина на името не' провлекува за многу работи, било кој друг наш клуб досега ќе беше непостоечки при вакви проблеми со кои се соочува, ама не игра на теренот за жал.
П.С. Гача е просечен сезонава нема дилема, али не се слагам дека е кривец за примените голови денеска.
2та гола беа топ првиот оштар центаршут на место вториот пеколно добар шут гача е зверотиња не го гибајте ке ве скинам

Не зборев за денешниве голови (иако за првиот некако беше престатичен, можеше да излезе на нафрлувањето порано), туку општо се нема истакнато со ниту една (или биле малку на број) интервенција со која ќе спаси чист гол. На пример како парадата на Силјановски вчера при крај на утакмицата.
Минатата година знаеше да спаси чисти голови, многу подобра сезона имаше.
Голот што го прими со Локомотива, исто некако млитаво реагираше, без разлика што беше ситуација 1 на 1. Со Воска им поклони пенал кога му ја бапна од рака на наш одбранбен играч.

А бе другар не ми требаат мене споредби пред 30 години или кој ги ебе сите, јас зборам за моменталниот ростер што го има Вардар со такви играчи како што ги набројав и една ебана беса . Значи доста со приказни, пак ќе кажам да беше Гостивар ќе беше сосема друго,имаат каде каде поквалитетни играчи на рамниште на прволигаши ама беса бе.
Автоматски споено мислење:

А што кур па се смееш ти, ај објасни ми?
Без разлика бе друже. Дали тоа не праи непобедливи по тебе!? Па токму Глишиќ, како капитен и еден од плејадата поискусни, покушава непотребен дијагонален пас при наше водство, им подари контра од која произлезе слободен удар и го примивме првиот гол. Значи и сенаторите во екипа не секогаш се на ниво. Плус се согласувам со Коњаникот дека традиционално имаме проблем на гостувањата по тетовските/гостиварските села. Пред се затоа што се напалени 200 % и одат со нож на нас, за разлика против преостанатите екипи. Вчера имавме ситуација во финишот кога при еден наш шут, нивен играч буквално се фрли на глава за да го изблокира. Не верувам дека така би реагирал со Воска или Гостивар...
Не зборев за денешниве голови (иако за првиот некако беше престатичен, можеше да излезе на нафрлувањето порано), туку општо се нема истакнато со ниту една (или биле малку на број) интервенција со која ќе спаси чист гол. На пример како парадата на Силјановски вчера при крај на утакмицата.
Минатата година знаеше да спаси чисти голови, многу подобра сезона имаше.
Голот што го прими со Локомотива, исто некако млитаво реагираше, без разлика што беше ситуација 1 на 1. Со Воска им поклони пенал кога му ја бапна од рака на наш одбранбен играч.
Не брилјира сезонава. Ни против Пелистер не беше сјаен, а и со Арсими ја испушти топката и влезе во мрежа. Конкретно за вчерашниот меч нема што да му се замери. Головите паднаа благодарение најмногу на ненавремените реакции на соиграчите.

Мора да се оди на победа на следна утакмица. Гостивар мора да падне и да одиме на едно од првите две позиции. Бараж никако! Не е ни сигурно дали Скопје ќе биде противник, а со оглед на нивните засилувања и игри во последно време, сигурно дека сакаат да опстанат во прва лига.

Вардар - Гостивар петок од 16 часот ..
Така побарале нашиве да се игра ...

Нели е целото коло во петок? Како и да е, петок или сабота исти курац, Скопје секако е полупразно за празнициве :D

Петок вика дожд 80 % :D , сабота нема да врне (а ке беше работен ден ) ..
Петок е неработен ден за нас(Велики петок) , би требало да има публика :)

spored mene mozese da preseci vo situacijata pred da padne vtoriot gol, no od sekogas problem mu bese sto slabo iskaca od golot. toa pokraj slabata igra so noga se glavnite pricini sto ni vo otepan kiparska prvoligas ne mozese da se probie, mnogu limitiran e vo dvizenjeto i tehnicki.

od toa sto go gledam golem problem e sto nemate dobar kreator vo igrata, takov zlato vredi protiv vtoroligaskite bunkeri. posebno sega koga vi fali micevski so negovoto iskustvo vo organizacija na igra uste povise se primetuva otsustvo na kreativen igrac.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom