kano
Farang
Trebase da gi zgazime u prvite 20 min. realno slabo odoigravme poslednite 60tina min, ne deka i oni bog znae sto odigraa. Ideme napred, slednata nedela ni e klucna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ви реков нема да победите, бледо и вие игравте, не може секогаш со нафрлени топки и прекини да се извадите. Заслужена победа на Беса, тешки терени се за мак екипи терените на полошкиот регион, па така и денеска имаше солидна бројка, а Вардар е најомразен во овие места.Класика второ полувреме, откако поведоа, не станаа од земја.
Пренаивно губиме бодови со албански екипи, какви сњмо голови примаме. Да му ебам све на Деки за парадава на крајов![]()
Реков јас дека ќе биде тешка и ќе решаваат нијанси. Никој не можеше со сигурност да каже дека сигурно тепаме, ниту дека сигурно губиме.Ви реков нема да победите, бледо и вие игравте, не може секогаш со нафрлени топки и прекини да се извадите. Заслужена победа на Беса, тешки терени се за мак екипи терените на полошкиот регион, па така и денеска имаше солидна бројка, а Вардар е најомразен во овие места.
Па кога ќе видиш ниту еднаш не сме се наиграле со нив во пет натпревари овие две години.А бе не ме јебете и двајцата, имавме водство од 1 0. Кој кур е бе беса да ми прави пресврт. Оди лечете се таму.
Стабилен второлигаш од еден од најтешките терени за игра во државава. За разлика од Вардар кој заедно со Борец е клуб со најлоша моментална состојба во лигата и со ростер на играчи, за разлика од велешани, само ради името. Многу од вас постарите не сте реални со муабетите. Не е ова веќе ние Ѕвезда и Партизан кога ги победувавме, која е сега Беса да ни зима бодови... Клубов е на тенка линија да се спаси од згаснување.Кој кур е бе беса да ми прави пресврт.
Стабилен второлигаш од еден од најтешките терени за игра во државава. За разлика од Вардар кој заедно со Борец е клуб со најлоша моментална состојба во лигата и со ростер на играчи, за разлика од велешани, само ради името. Многу од вас постарите не сте реални со муабетите. Не е ова веќе ние Ѕвезда и Партизан кога ги победувавме, која е сега Беса да ни зима бодови... Клубов е на тенка линија да се спаси од згаснување.
Не размислуваш трезвено другар. Не знам што друго да ти кажам, убаво се ти објаснија Коњаникот и Кукузел. Понекогаш од што не размислуваме реално на кои гранки е спаднат Вардар, после истото ни се удира у глава.А бе не ме јебете и двајцата, имавме водство од 1 0. Кој кур е бе беса да ми прави пресврт. Оди лечете се таму.
И јас сум релативно постар, па никогаш не излагам со ставот кој ги ебе сите, Вардар кога играше у Југославија кај беа другите и слични исфуцани муабети, а ние пустите едвај превоз и исхрана им обезбедуваме на играчите. Ама најлесно е да се каже, а многу потешко да се оствари кога е Вардар во прашање. Но генерално да, се слагам дека постарите Вардарци имаат лоша перцепција за состојбите. Големина на името не' провлекува за многу работи, било кој друг наш клуб досега ќе беше непостоечки при вакви проблеми со кои се соочува, ама не игра на теренот за жал.Стабилен второлигаш од еден од најтешките терени за игра во државава. За разлика од Вардар кој заедно со Борец е клуб со најлоша моментална состојба во лигата и со ростер на играчи, за разлика од велешани, само ради името. Многу од вас постарите не сте реални со муабетите. Не е ова веќе ние Ѕвезда и Партизан кога ги победувавме, која е сега Беса да ни зима бодови... Клубов е на тенка линија да се спаси од згаснување.