Бод со Беса многу ќе значи со Беласица ќе ја среди Цобе не се секирај,а со Гостивар мора да се накрцаме што повеќе
Да имаше влијание Цобе у Беласица, 2:0 ќе беше на полувреме у Автокоманда со нив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бод со Беса многу ќе значи со Беласица ќе ја среди Цобе не се секирај,а со Гостивар мора да се накрцаме што повеќе
Да имаше влијание Цобе у Беласица, 2:0 ќе беше на полувреме у Автокоманда со нив.
Некои премногу самоуверени, а некои ко тебе вечити песимистМногу сте самоуверени, а не сме играле со ниту еден сериозен противник.
Океј е се тоа, играме убаво, имаме хемија, ама допрва идат тешките утакмици и сами гледате дека се мачиме во напад, 100 шанси ни требаат за гол да дадеме.
По мене Воска прва, Гостивар втор, ние со Пелистер ќе решаваме за трето место.
Со Гостивар дома и со Беласица на гости, тоа се двете утакмици каде што ни треба да изиграме топ, до дербито со Пелистер.
Ми мириса на бараж со Скопје.
Беса де факто игра за Воска.Нема да победите во врапчиште, не дека беса игра за воска за ова не сум сигурен, но имаат добар тим па можно е следна сезона и да атакуваат за прва лига. Се работи таму, професионално. Евентуално со еден бод треба да сте задоволни. Инаку башка и рамазан во најмала рака на фул стадион.
Него зошто не им ја пушти беса на тетекс, исто и на нив им беа потребни и те како бодови за опстанок? И пријателска одиграа скоро пред да почне пролетниот дел.
Нема да победите во врапчиште, не дека беса игра за воска за ова не сум сигурен, но имаат добар тим па можно е следна сезона и да атакуваат за прва лига. Се работи таму, професионално. Евентуално со еден бод треба да сте задоволни. Инаку башка и рамазан во најмала рака на фул стадион.
Него зошто не им ја пушти беса на тетекс, исто и на нив им беа потребни и те како бодови за опстанок? И пријателска одиграа скоро пред да почне пролетниот дел.
That is very logic yesНема да победите во врапчиште, не дека беса игра за воска за ова не сум сигурен, но имаат добар тим па можно е следна сезона и да атакуваат за прва лига. Се работи таму, професионално. Евентуално со еден бод треба да сте задоволни. Инаку башка и рамазан во најмала рака на фул стадион.
Па таму се скоро сите од академијата на Вардар оние пролазни Вардарци да ги наречам што само коа има пари се вртат околу клубот и се праат големи Вардарци почнувајќи од тој Саше Милошевски мислам дека Кралевски е исто така останат оној Миле Крстев и останати.Едно не ми е јасно. Како торлакон Самоил пак е земен да работи во клубов на Самс? Го гледам се врти во нашава екс академија.
Во нормална држава, ќе ги дигневме на клоци и насилно ќе си ја вратевме академијата. Не знам како ниту една герила акција не се направи, Симев требаше да виси закачен на знакот ПАРК, додека не си ги подмири фиктивните долгови, да му ебам мамицата негова.
Што те чуди. Десно маде му е на Самсоненко. Иначе што ме зачуди, го видов на слика од ракометЕдно не ми е јасно. Како торлакон Самоил пак е земен да работи во клубов на Самс? Го гледам се врти во нашава екс академија.
Во нормална држава, ќе ги дигневме на клоци и насилно ќе си ја вратевме академијата. Не знам како ниту една герила акција не се направи, Симев требаше да виси закачен на знакот ПАРК, додека не си ги подмири фиктивните долгови, да му ебам мамицата негова.
Не го заборавај шупакот битолски Ѓорѓи Христов, кого и во родниот град не го мирисаат. Све Вардарец до Вардарец се' собрани...Па таму се скоро сите од академијата на Вардар оние пролазни Вардарци да ги наречам што само коа има пари се вртат околу клубот и се праат големи Вардарци почнувајќи од тој Саше Милошевски мислам дека Кралевски е исто така останат оној Миле Крстев и останати.
Никакви шанси нема за организирано гостување.За утре има некој шанси да се гостува или тешко изводливо?