- Член од
- 27 мај 2018
- Мислења
- 1.093
- Поени од реакции
- 1.792
sto e rab ?Сите во кошула, сите на трибина!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto e rab ?Сите во кошула, сите на трибина!!!
Изненадување од навивачката групаsto e rab ?
Лудило на трибини, тотално уживање.
Вардар целосно доминираше, ама немавме нешто премногу чисти шанси.
Одлична акција за првиот гол која ја заврши Десниќ.
За вториот гол не видов најубаво. Имавме некое нафрлување од прекин, некој шутна, голманот одби и Размоски ја закуца за 2-0.
Долго време беше 1-0, ама константно напаѓавме, Саса не знам ни дали имаа шут кон гол.
Имаа еден удар со глава, ама мислам дека свирна офсајд судијата претходно.
За третиот гол, Митев со одличен спринт, како брз воз ги претрча и убаво погоди за 3-0.
Сигурна победа пред најважните мечеви, а го одморивме и Мишко (или имаше суспензија).
Не добивме ни жолти картони.
Папули беше штопер, па Давид Велковски играшр ко бек. Дечкото ја игра најдобрата сезона во Вардар, со Размоски се предобар тандем.
Размоски ептен ни се погоди, најголема опасност е во нападот.
За вториот гол Размоски погоди статива прво, ама одбиената дојде до него повторно и ја закуца у мрежа.Лудило на трибини, тотално уживање.
Вардар целосно доминираше, ама немавме нешто премногу чисти шанси.
Одлична акција за првиот гол која ја заврши Десниќ.
За вториот гол не видов најубаво. Имавме некое нафрлување од прекин, некој шутна, голманот одби и Размоски ја закуца за 2-0.
Долго време беше 1-0, ама константно напаѓавме, Саса не знам ни дали имаа шут кон гол.
Имаа еден удар со глава, ама мислам дека свирна офсајд судијата претходно.
За третиот гол, Митев со одличен спринт, како брз воз ги претрча и убаво погоди за 3-0.
Сигурна победа пред најважните мечеви, а го одморивме и Мишко (или имаше суспензија).
Не добивме ни жолти картони.
Папули беше штопер, па Давид Велковски играшр ко бек. Дечкото ја игра најдобрата сезона во Вардар, со Размоски се предобар тандем.
Размоски ептен ни се погоди, најголема опасност е во нападот.
На велики петок се игра,слушај ме ќе изненадиме со добра бројка на трибина.Само нека ја стават на Градски, како што кажа Миле на интервјуто на телма дека последните 4 домашни утакмици ќе се играат на Градски.Огромна штета што дуелот со Гостивар е за велигден, во продолжен викенд, знам дека мнооогу луѓе нема да се тука.
Нема потреба да се игра на градски, сега ни треба да правиме притисок и Маџари е совршен терен за нас. На Градски ни требаат 30.000 луѓе за да ја постигнеме истата цел.На велики петок се игра,слушај ме ќе изненадиме со добра бројка на трибина.Само нека ја стават на Градски, како што кажа Миле на интервјуто на телма дека последните 4 домашни утакмици ќе се играат на Градски.
За фудбал според мене се ќе биде решено до 9 мај последни две кола ќе ги изиграме формално бидејќи веќе ќе бидеме влезени во прва лига.Како се развиваат работите и во фудбал и во ракомет изгледа 7ми и 9ти Мај ќе бидат клучни за двете екипи оваа сезона, Мора мотивација огромна да направиме за следнава утакмица, Беса мора да падне,според мене утакмица на сезоната !!
Бод со Беса многу ќе значи со Беласица ќе ја среди Цобе не се секирај,а со Гостивар мора да се накрцаме што повеќеМногу сте самоуверени, а не сме играле со ниту еден сериозен противник.
Океј е се тоа, играме убаво, имаме хемија, ама допрва идат тешките утакмици и сами гледате дека се мачиме во напад, 100 шанси ни требаат за гол да дадеме.
По мене Воска прва, Гостивар втор, ние со Пелистер ќе решаваме за трето место.
Со Гостивар дома и со Беласица на гости, тоа се двете утакмици каде што ни треба да изиграме топ, до дербито со Пелистер.
Ми мириса на бараж со Скопје.