Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофална игра, ни сами не знаеме како победивме, скоро и да немавме шут, мачно беше она за гледање. Се утепаа од центрирање и мислам дека еден центаршут не заврши на право место. Не верувам дека некој очекуваше оној Ване Јованов да испадне вакво дрво, мислам дека барем 5 офсајди му свирнаа, никаков придонес и офанзивно и дефанзивно. Мицевски делува доста паднат кондиционо, ама барем знае што прави кога има топка во нозе. Чиво дете е оној Парталко, по кој основ игра? Не гледам како би успеале да ја свртиме ситуацијата во наша полза и се поизвесно е дека ќе си останеме уште една сезона во втора лига, жално е што конечно се средија малку работите и делуваше дека тргна во позитивна насока, имаше убава атмсофера околу клубот и во Комити, ваков неуспех мислам дека многу ќе влијае и ќе ја убие и онаа малку надеж што остана, тешко дека со втора сезона по ред во втора лига ќе може да се задржи атмосферата и бројката.

Викендов може да биде пресвртница за нас. Имаме тешко гостување кај Велешта, каде што немаме право на грешка, а Воска игра со Охрид и можеби ќе загуби некој бод...
Лесно можеме да отидеме на 3 бода разлика, ама уште полесно и на 7 бода и да биде крај на сезоната за нас :D

Воска може да изгуби бодови само кај Силекс и кај нас, евентуално и кај Тетекс, тука ни е надежта да излеземе пред нив, нормално ако се тепаме до крај (паметно е да се договорат со Силекс сега да ни ја пушти, па после во прва лига да им вратиме да имаат сигурни 6 бодови они)

Воска може да изгуби бодови само кај Силекс и кај нас, евентуално и кај Тетекс, тука ни е надежта да излеземе пред нив, нормално ако се тепаме до крај (паметно е да се договорат со Силекс сега да ни ја пушти, па после во прва лига да им вратиме да имаат сигурни 6 бодови они)

Ама прво златна рипка да најдеме негде. :) :)

ohrid 2te utakmici i gi pusti na voska i sega mislis ke tepa?
За првиот не знам, ама вториот меч го играа пред 3 кола и Воска едвај тепаше со смешен пенал досуден у 95-ти минут. Не знам како увиде дека им ја пуштиле...

Пишував и претходно. И двете утакмици завршија на ист начин, со доцни победи на Воска во продолжение. Како што спомнав и тогаш, многу често екипите местат така, ем им даваш лажна надеж на ко курентите дека ќе кикснеш со тоа што не даваш гол докрај, ем со тие инциденти на крајот, никој не би помислил дека е местена.
Од друга страна, па кој те контролира во втора лога, сите знаат дека пола утакмици се местени.
Вака од инсерти се мечевите, стварно постои голема шанса да не беа местени. Плус како што кажа Калараш, им гори на Охрид во борбата за опстанок, ќе се стегнат да дојдат до бод ваљда.

Пишував и претходно. И двете утакмици завршија на ист начин, со доцни победи на Воска во продолжение. Како што спомнав и тогаш, многу често екипите местат така, ем им даваш лажна надеж на ко курентите дека ќе кикснеш со тоа што не даваш гол докрај, ем со тие инциденти на крајот, никој не би помислил дека е местена.
Од друга страна, па кој те контролира во втора лога, сите знаат дека пола утакмици се местени.
Вака од инсерти се мечевите, стварно постои голема шанса да не беа местени. Плус како што кажа Калараш, им гори на Охрид во борбата за опстанок, ќе се стегнат да дојдат до бод ваљда.
Брат, а бе индијанците од Воска мува не ги лази, со пиштоли се шетаат кај судиите у соблекувална, ќе ти се замараат дали некој од нас помислил дека утакмицата била местена или не. Што те глеам чуден :D

За првиот не знам, ама вториот меч го играа пред 3 кола и Воска едвај тепаше со смешен пенал досуден у 95-ти минут. Не знам како увиде дека им ја пуштиле...

od ona sto se sekavam i prviot taka tepaa so smesen gol u finishot...

bas ribari gi prasuvav na navivackata tema sto se desi, nikoj ne odgovori.

od ona sto se sekavam i prviot taka tepaa so smesen gol u finishot...

bas ribari gi prasuvav na navivackata tema sto se desi, nikoj ne odgovori.
Сите го знаеме одговор бе брат местени утакмици.Уште во време на Југославија се местеа па и сега во најакиве лиги,а не па кај нас во втора лига

Оливер Пеев си заминал зимава или уште е со вас? Сега ми падна во очи дека воопшто го нема вторава полусезона, но немав прочитано да си отишол.

Оливер Пеев си заминал зимава или уште е со вас? Сега ми падна во очи дека воопшто го нема вторава полусезона, но немав прочитано да си отишол.
Во Вардар е Пеев

И вечерва се на старо место у Охрид (у хотел), може паднала пак некоја банана.. ))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom