kako mislis kakov sedloski?И воедно, каков Седлоски? LOL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kako mislis kakov sedloski?И воедно, каков Седлоски? LOL
Па дека вика да бил паметен Седлоски ќе ги соберел сега Бабунски, Кире Маркоски и Ристо Митревски во Вардар... и прашувам од кај Седлоски кога одамна си замина од Вардар (на Васоски да не мисли?). Или вратен е и Седло со некоја функција во управа? Знам дека си отиде од Босна и абер немам кај е сега, па можно е да се вратил во управа во Вардар а да сум го пропуштил тоа.kako mislis kakov sedloski?
Па дека вика да бил паметен Седлоски ќе ги соберел сега Бабунски, Кире Маркоски и Ристо Митревски во Вардар... и прашувам од кај Седлоски кога одамна си замина од Вардар (на Васоски да не мисли?). Или вратен е и Седло со некоја функција во управа? Знам дека си отиде од Босна и абер немам кај е сега, па можно е да се вратил во управа во Вардар а да сум го пропуштил тоа.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ааа океј, ја мислев со Васоски го измешал. Извињавам се![]()
Седлоски се враќа како спортски директор во Вардар | Екипа
Гоце Седлоски е пред повторно враќање во ФК Вардар на позицијата спортски директор во клубот, дознава ЕКИПА. Поранешниот ...ekipa.mk
Вардар има финансиска, а не играчка криза. Не разбирам стварно како со потпис на три играчи ван натпреварувачки ритам ќе сме се извлекле од кризата?!David Babunski Riste Mitrevski i Kire Markoski se slobodni igraci..Da e pameten Sedloski da gi potpise mislam deka bi se izvlekle od krizata na koj nacin.Karikiram ovie trojca sig bi im bilo podobro da igraat otkolku da ostanat bez klub do juni i bi im potpisale dogovor do juli dodeka traat kvalifikaciite za evrokupovite.So zavrsuvanje na sezonata i osvojuvanje na titula igraci kako,Ali Adem,Mladenovski i Ibishi bi se prodale makar i za pari so bi gi poklopile platite na del od igracite.Da se forsira maksimalno kolku so mozat da dogurat vo kvalifikaciite za liga sampioni ili liga evropa i so toa bi dobile pari da se kompletno isplati site dolgovi kon igracite.Tuka bi dobil i Vardar i ovie trojca igraci koj bi bile zasiluvanje i slobodno potoa mozat da si zaminat dokolku nema uslovi Vardar da gi zadrzi.Za opstanok vo natamosnata sezona i borba za dvojna kruna,Prodazba na Avramovski i brazilecot donasanje na igraci kako.Dimitar Todorovski(dodeka e vreme).Bojan Miovski od Renova itn (mladi igraci od koj bi mozelo da se profitira vo idnina i koj nema da zemaat golemi plati vo Vardar.
А демек сега не му го расплакаа и ситуацијата е сјајна?!?!Само да не го вратат клубот под капата на Град Скопје, оти ќе му го расплачат мамичето на клубот.
А демек сега не му го расплакаа и ситуацијата е сјајна?!?!
kriticno go gledam bidejki e preterano na koj nacin se forsira. ljugeto od sport redovno go stavaat vo tim na koloto, bese i vo nivniot tim na polusezonata pred igraci kako stoilov, micevski i najdovski i drugi pomalku poznati koi odigraa podobro, a bas sekoj navivac na vardar e svesen deka kaj vardar micevski i najdovski se prv izbor pred nego na DM i odigraa podobra polusezona. baska sto sekoja nedela najavuvaat bombasticen transfer i ke najdat nekoj "strucnak" koj ke tvrdi deka adem e mega talent (kako ilievski so izjavata deka adem bil najgolemiot makedonski talent).
znaci da ne bi se trudele taka da go forsiraat nasekade i jas ne bi bil uporen da tvrdam deka ne e nisto posebno, ne sakam nekoj da me ebi vo zdrav um. baska ne ni zapocnav so muabetot, korisnikot pogore e toj koj mene me spomna vo vrska so adem. samo reagirav i kazav deka bese ok protiv borec, no smesno mi e koga nekoj go velici ko da e noviot luka modric.
svesen sum deka sport koga bira tim na kolo nekogas ednostavno bira nekoi igraci gledajki go samo rezultatot na natprevarot, no vo slucajot na adem znam deka ne e do toa. ete koga bese vo prasanje tim na polusezonata mozea komotno micevski i/ili najdovski da gi zemat, i tie znaat deka tie se povazni za igrata na vardar, ama kako DM go stavija bas adem, a gi nemase ni micevski ni najdovski (ni stoilov kako sto spomnav, a tipot odigra dve klasi nad adem). pricinata sto tolku go podrzuvaat adem se menagerite koi rabotat na negoviot slucaj, ako ne i se poznati na javnosta, na mene mi se poznati tie kombinacii (ne slucajno uste den pred da se objavi bilo kade znaev kade verojatno ke potpise serafimov i toa tuka go napisav iako ne sum negov menager, ama znam koj so kogo sorabotuva i sto pravat). i ne slucajno so ilievski trener koj isto sorabotuva so tie menageri dade izjavi deka "adem bil najgolemiot makedonski talent". fintata vo celiot slucaj e sto tie napravile "taktika" da profitiraat od hajpot okolu elmas i sakaat adem da go plasiraat kako noviot elmas pred se na turskiot pazar. zaradi toa i so turci sorabotuvaat i tamu isto pustaat kup vesti za demek zainteresirani klubovi. turska sapunica^^Океј, ти ја разбирам поентата, и на моменти стварно делува дека превише се форсира и се прави некоја непотребна фама околу Адем, ама мислам дека и ти си престрог и претеруваш со критиките, а уосталом некако непотребно ми го мешаш форсирањето на спортмедиа со функционирањето на Вардар, ги спомињаш тие тимови на коло/полусезона за кои сум убеден дека не се базирани на некое стручно мислење и анализа туку секогаш најзвучните и најинтересните играчи од победничките тимови се наоѓаат таму, а и кои експерти ги имаме во новинарството за да очекуваме реална слика..
Далеку е Адем од некој мега талент, ама врши работа на теренот и очигледно носи резултати, а бидејки ти мислиш дека е претерано форсиран, еве искрено дали мислиш дека Младеновски и Серафимов се поголеми таленти и нешто повеќе двојат од него со досега прикажаното за да тие заслужуваат поголема минутажа? Според мене сите 3-ца беа горе-доле на слично ниво, Серафимов делуваше на интересен играч, има техника, знае со топка, ама при посериозните тестови (пред се дуелите со шкендија) не се покажа најсигурен во дефанзивата, тука малце подобар и поцврст беше Младеновски, ама пак делува нешто послаб со топка, а сепак на таа возраст е голем ризик да се ослониш на него како столб на одбраната. Баш затоа мислам дека Адем добиваше поголема минутажа, Најдоски носи некоја поголема сигурност со самото искуство што го има, иако и јас го преферирам Младеновски како штопер, а Најдо во средниот ред, ама искрено не верувам дека се работи за некое намерно претерано форсирање. Уосталом сосема солидни партии имаше Адем, сеуште има работа и не е изграден играч, а и не гледам ништо лошо од тоа Вардар да се обиде да заработи нешто на него, поготово ако знаеш дека е играч кој лесно можеш да го замениш, секако Мицевски ја игра најголемата улога во средниот ред и е носител на играта
Јас слушнав само без публика ќе се играло.losa vest za nas ako se odlozi koloto... ne ni odgavara nabien raspored so tenok roster plus im se dava vreme na sipcite da se oporavat od sokot vo kratovo
И со предност од 10 бода имате страв од Шкендија!losa vest za nas ako se odlozi koloto... ne ni odgavara nabien raspored so tenok roster plus im se dava vreme na sipcite da se oporavat od sokot vo kratovo