Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Максимов е за втор напаѓач. Покрај него му треба еден корпулентен што ќе му напраи простор и да врзат дупли пас. Со послабите тимови ја би пробал со 3-4-1-2

Муслиу - Грне - Даре
Тошевски - Фелипе - Николов - Хамба
Берсегјан
9ка - Максимов​
Hamba e definitivno Aut zatoa e donesen Toshevski

ne znam zosto mislite deka maksimov moze da igra kako vtor napagac, nema dvizenje, epten tromav e. spored mene on e lost in space koga e podaleku od 20 metri od golot. IMHO od nego moze samo nesto da bide ako ispadne deka zavrsnicita sepak ne mu e katastrofalna i on se probie kako klasicen centarfor, vo sprotivno ke bide totalna utka na sportskata uprava.

Максимов е за втор напаѓач. Покрај него му треба еден корпулентен што ќе му напраи простор и да врзат дупли пас. Со послабите тимови ја би пробал со 3-4-1-2

Муслиу - Грне - Даре
Тошевски - Фелипе - Николов - Хамба
Берсегјан
9ка - Максимов​
Ova bi bilo super postava, posebno so ushte eden kvaliteten veznjak koj ke mozhi da rotira so Felipe/Nikolov/Barsegjan, samo edino neznam Toshevski dali ke e dobar vo napad kolku sho e vo odbrana, vo vakva postavenost Popzlatanov pojke odgovara od Toshevski.

https://www.transfermarkt.com/nemanja-vucic/profil/spieler/514377

За добро утро, според "Македонски Спорт". Би бил замена за Демири.
Колку што гледам у Земун бил стандарден полусезонава, некој подетално да прати северно-соседска Лига?

Испадна логички тоа што Чеде многу малку ги играше некои играчи и истите веќе заминаа или до прваќе заминат тука мислам и на Хамбарџумјан.

Мислам дека беше прогласен во тимот на полусезоната, но доколку се брка некој лев бек и Амановиќ не е лош и плус игра за нашата млада репрезентација

https://www.transfermarkt.com/nemanja-vucic/profil/spieler/514377

За добро утро, според "Македонски Спорт". Би бил замена за Демири.
Колку што гледам у Земун бил стандарден полусезонава, некој подетално да прати северно-соседска Лига?
Член на U-21 репрезентацијата на Србија и бил избран во најдобриот тим на српската СуперЛига за есенскава полусезона. Солидни референци според мене...

Последно уредено:
Член на U-21 репрезентацијата на Србија и бил избран во најдобриот тим на српската СуперЛига за есенскава полусезона. Солидни референци според мене...

Од наведеното на transfermarkt у врска со у-21, не е редовен ниту на клупа. Против Македонија и Русија е само повикан без никаква минутажа, но со оглед на тоа какви мега таленти им содржи генерацијава, сигурно има причина што е у потесен избор...
Како и да е, одлична е замислата тимот да се темели на вакви играчи (амбициозни и талентирани), но немојте да ме сфатите погрешно(тоа е само мое мислење), општеството кај нас(енергијата,менталитетот,навиките, медиумската сфера, итн.) е една од најголемите причини што ќе биде потешко да се пронајде континуитетот, со оглед на тоа што ова ќе биде новитет за тим од Македонија.
Помислата ми беше на креирање тим од сопствени редови, налик на Сосиедад, Билбао, Ајакс, како што и Кобра даде за споредба.

Немања Вучич беше во тимот на полусезоната во Србија.Доста квалитетен бек со одлична техника може да игра и крило.

Zaminuvaat Besir Demiri, Hambardzumjan, Italo, Jiguari, Pacovski, a nosime samo "2 do 3" (Pancev izjava) maksimum "zasiluvajna" od koj eden lev bek, verojatno i eden desen bek a ni fali ushte 1 shpic, 1 kreativec, po 1 levo i desno krilo, i sakame da branime titula na -8 poeni. Taka da ova strategija so podmladuvajne ne e najdobar izbor sega, OSVEN nemaat krenato race od titula ushte sega.. plus na leto mu zavrshuvaat dogovorite na golem broj igrachi od koj : Grncarov, Aco Stojkov, Nikola Gligorov, Darko Glisich na koj verojatno nema da mu se prodolzheni dogovorite, isto ushte dogovorot mu zavrshuva na Nikolov i Darko Velkovski, PLUS se sushka za transfer na Gacevski taka da vo slednava sezona sakame nejkime mora da ima remont, zatoa podobro e da go pocnime BAREM POGOLEMIOT DEL zimava, za posle na leto da imame kakov takov tim koj ke mozhi da igra evropski natprevari.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom