Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мачно беше да се гледа, али очигледно толку е квалитетот. Глишич и Глигоров како побогу се играчи на Вардар.:place::place::place: Еве и на цела таа лоша игра и шетање кроз наш 16-рец, али баш по страната што ја брани Глишич ни ебаа матер, не е могуче колку е лош. Ама баш ни еден предуслов не испуњава за бек. Ниту е брз, ниту знае да се постави у одбрана, да задржи топка ниту ништо. Да не зборам у напад кога иде и ја има топката, од центршут мало сутра, сврти се назад и подај ја на најблискиот.:facepalm: Хамба за него изгледа ко Марсело иако е у никаква форма сезонава. Бар знае понекад да изнесе топка, да поврзе некој пас па и да центрира. Најчесто тоа го прави по земја до најблискиот противнички играч, али јебига тоа е:D. Ова Глишичов ти иде се отруеш кога го гледаш:sick:

КОМИТИ ЧИСТА 10ка момци... секоја чест, алал да ви е!!!! овие аматери шо играа вчера во дресот од Вардар не заслужуваат вакви навивачи... Чеде не знае кај се наоѓа дефинитивно..гревот Глишиќ нека снима реклами манекенов од фудбал основни правила не знае, Глигоров мртов коњ, Џигаури од кај го ископаа овој играч?? за Грне и Новак не вреди да се трошат зборови, двајцата толкави волови дали две три топки успеаа да исфрлат при центаршутеви на Сосиедад и цело време во страшна паника беа посебно Новак.. Фелипе во тежок филм е влезен се понаша како Озил во Арсенал...флечуга прва категорија...

НАВИВАЧИТЕ ОД СОСИЕДАД ПРВААА ЛИГА и дечките и девојките (имаше еден куп девојки).. алал да им е 90 минути песнаа... коа заврши наптреварот скандираа ВАРДАР ВАРДАР ВАРДАР...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ај индијанците што тераат сеир на ФБ ќе разберам ама кога ќе видам неком македонец да пише Миравци 06 ми иде преку екран да му влезам и да му го искорнам срцето зошто и онака не заслужува да живее.

Почекајте Чеде да добие слобода да избере играчи во зимскиот и летниот преоден рок, па потоа оценувајте го дали бил добар или не избор за тренер. Тука се гледа стручноста, дали може да увиди кои му се слабостите во тимот и колку може да ги пополни. Вака на пет дена пред почеток на сезона дојде, неблагодарно е од одма да се споредува со Седлоски кој беше во тимов две години.
Инаку мислам дека на следните дуели во гости со Сосиедад и Зенит треба да излезе со три штопери, без класични крила, туку со малку поголема слобода на Демири и Хамбарџумијан како бекови/крила, позгусната средина и Итало и Барсегјан како класични напаѓачи.
Вчера повторно добија подршка од цел Запад и Јужна, али треба да се потрудат бар да избегнуваат вакви катастрофи, зошто лесно можат на крај да добијат и свирежи ако не покажуваат борбеност.

Почекајте Чеде да добие слобода да избере играчи во зимскиот и летниот преоден рок, па потоа оценувајте го дали бил добар или не избор за тренер. Тука се гледа стручноста, дали може да увиди кои му се слабостите во тимот и колку може да ги пополни. Вака на пет дена пред почеток на сезона дојде, неблагодарно е од одма да се споредува со Седлоски кој беше во тимов две години.
Инаку мислам дека на следните дуели во гости со Сосиедад и Зенит треба да излезе со три штопери, без класични крила, туку со малку поголема слобода на Демири и Хамбарџумијан како бекови/крила, позгусната средина и Итало и Барсегјан како класични напаѓачи.
Вчера повторно добија подршка од цел Запад и Јужна, али треба да се потрудат бар да избегнуваат вакви катастрофи, зошто лесно можат на крај да добијат и свирежи ако не покажуваат борбеност.

Таман работа, никако не ми беше поентата бркање на Чеде или нешто слично, јасно е дека треба време и простор да се скоцка тимот. Она што мене малку ме разочара е што некако без концепт влеговме во утакмициве, Седло, колку и да беше пцуен, да бидам искрен, бар за тактичка поставеност и анализирање на противникот беше одличен, колку и да игравме неатрактивно, знаеше да постави тактика и да изигра на резултат, поготово против офанзивни екипи. Чеде како да сака да се надигрува со сите, а за такво нешто знаеме колку ни е силата во моментов. Иначе, и јас имам помислено на 3-ка позади, ама со Сосиедад не би рекол, уште повеќе простор за нив во средина за игра

Брату , за Глишич и Глигоров ти требаат 5 мин да увидиш дека се трупови а не да играат прва постава со Сосиедат . Нека играат со ренова ама требаше вчера Вања да игра и Демири .

Се можам да разберам , и дека е прв сезона у лига европа , и дека тие се играчите , и дека се уморени , абе се АМА да играш на домашен терен пред публика и да НЕМА ниту еден дуел , да нема борба доле на терен , абе да пршти у дуел бе , картони да има , стартови од прва минута . Многу им замерувам за таа неборбеност , без душа , клапнати . Ти доаѓа некој дома и ти си предаден . Му викаш влагај дупи ја жена ми 90 мин и цепај после .

Друго ... пола јужна со деца од струмица . Ејјјјјјј деца од струмица се домкнаа т.е. ги домкнаа а скопјаниве наши Инстаграм фаци по кафиќи си го ладам . Башка нас ни го начукаа што си плативме карти . И сосиедат не изеба и Фк вардар не изеба , тоа е .

На два три пати се воздржав да не им мавнам шамари на 2-3 тројца тука околу мене . Пцујат по играчиве у 5 мин еј . За да на крај пеат и да изгубите нема да ве оставиме .
Комити навивање топ , ама тепачката не требаше без разлика за каква причина станува збор . И кореографијата им беше утната .

У глобала ќе ја кажам онаа македонската изрека ТОА Е ...

Идеме даље

Супер е бе се е искуство,прв пат играт лига европа а и групата ни е страшна,нема шо да се очекува нека си остане Јаневски догодин па да си влеземе.

Брату , за Глишич и Глигоров ти требаат 5 мин да увидиш дека се трупови а не да играат прва постава со Сосиедат . Нека играат со ренова ама требаше вчера Вања да игра и Демири .

Се можам да разберам , и дека е прв сезона у лига европа , и дека тие се играчите , и дека се уморени , абе се АМА да играш на домашен терен пред публика и да НЕМА ниту еден дуел , да нема борба доле на терен , абе да пршти у дуел бе , картони да има , стартови од прва минута . Многу им замерувам за таа неборбеност , без душа , клапнати . Ти доаѓа некој дома и ти си предаден . Му викаш влагај дупи ја жена ми 90 мин и цепај после .

Друго ... пола јужна со деца од струмица . Ејјјјјјј деца од струмица се домкнаа т.е. ги домкнаа а скопјаниве наши Инстаграм фаци по кафиќи си го ладам . Башка нас ни го начукаа што си плативме карти . И сосиедат не изеба и Фк вардар не изеба , тоа е .

На два три пати се воздржав да не им мавнам шамари на 2-3 тројца тука околу мене . Пцујат по играчиве у 5 мин еј . За да на крај пеат и да изгубите нема да ве оставиме .
Комити навивање топ , ама тепачката не требаше без разлика за каква причина станува збор . И кореографијата им беше утната .

У глобала ќе ја кажам онаа македонската изрека ТОА Е ...

Идеме даље
За Глишиќ и Глигоров се слагам, и јас реков дека они двајца не смеат да бидат првотимци. Не знам зошто стварно толку се разочара во Демири, уште кога го извади на полувреме со Фенер, па на следните натпревари го играше Брдаровски таму, беше јасно дека нема да смета многу на него. На Вања сеуште не му ни дал шанса од прва минута, претпоставувам ужасен е на тренинзите.
Еве сега призна дека ја утнал стратегијата и фудбалерите на некои позиции, ќе видиме што мисли со тоа кога ќе го видиме составот за следниот натпревар во ЛЕ. Ако искочи повторно со истите фудбалери значи дека ваквите изјави му се само „проформа“.
Направија големи нервози при влегувањето со гратисите. Децава од Струмица ни знаат од кај се влага, нити некој им објаснил, застанале по цели класови меѓу двата влеза и ја блокирале цела патека, имаше пцуења и нервози тука, едно време се исплашив дека нема да влезам на време, за среќа и редарите видоа дека нема време за сите да ги претресуваат и почнаа да пуштаат така. Катастрофа организација како по обичај. Ајде ова е историско учество, ама од идната година блок-карти само за ЛШ ќе видат од мене, за ЛЕ нема теорија после ваков однос од годинава, ќе си идам со Комити за 600-тки и маичка.
@ForzaVardar Не мислев конкретно на тебе, туку воопшто прочитав многу коментари и тука и по фејсбук за Чеде, а некои идеа до таму да зборат за бркање.

@ForzaVardar Не мислев конкретно на тебе, туку воопшто прочитав многу коментари и тука и по фејсбук за Чеде, а некои идеа до таму да зборат за бркање.

Знам дека општо збореше, ама дека и јас погоре го имав искритикувано, се осетив должен да се дообјаснам да не дојде до недоразбирање :D Иначе, јас бев меѓу потрпеливите со Седло, дури и сеуште мислам дека солидна работа вршеше, на страна неатрактивноста и често досадна игра, ама многу негативна енергија имаше околу него, плус муабетите со менаџерските игри, така да смената беше добредојдена :)
А за влегувањето на стадион, не знам како беше ситуација на југ и север, од тоа што приметив доста се чекаше, имаше голем ред кај југ, за запад пак затоа одеше многу побрзо, а и немаше којзнае какво претресување. Ја успеав да влезам, па да се вратам до надвор по пиво и пак да влезам на време :D

Еден натпревар го седнаа Глигоров на клупа во лигата и еве го Вардар немоќен против Победа, ништо без него :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom