- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.448
- Поени од реакции
- 4.428
Се кладам дека намерно е ставен во 18:00 ради топлово... Швеѓаниве ќе исцркаат бе што ви е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
500 ден за противник како Малме е нереален , но мене повеќе ме изнервира терминот од 18 часот, па со кој памет одлучивте а таму нема ни покрив ни ништо , ке се испржиме како јајца ...
Знам дека има неписмени во управа коа видов дека сакале во Јагодина да играме , али ни ова не е сјајно
Нема полош клуб на релација управа - публика , појма немаат како се води клуб![]()
Sam klubot odlucuva za terminot. U play off, znaci 4-to kolo Uefa odlucuva.незнам и неможам да тврдам али мислам термините уефа да ги дегирира исто ко датумите
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тие 500 денари на некои многу значат. Можеле барем за Комитите да стават пониска цена. Сепак Македонија е ова. Мизерија и беда. Рачунај плус патни трошоци, треба да јадеш, да пиеш обавезно многу течности на тие темоератури. Сето ова кошта.
Не дека не се согласувам со твојот пост, но реалноста е таа. Има кривица кај управата за цените, за терминот немам замерка, ако мислат дека тоа ќе ни помогне да ги елиминираме Скандинавците.