Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Се кладам дека намерно е ставен во 18:00 ради топлово... Швеѓаниве ќе исцркаат бе што ви е.

Не дека ова е некој голем фактор, али чисто ако дава некоја надеж (или ако укажува нешто околу Шведската Лига и квалитетот на тамошните клубови): АИК, второпласираниот клуб во Шведската лига што сезоната ја заврши одма позади Малме, вчера во Лига Европа не успеа да го победи противникот од Фарските Острови.

Ова со скапиве карти е направено со намера! Не се до толку ретардирани педерите од управата, а која им е намерата ќе видиме наскоро(а се знае веќе). Скапаници едни крвта да има ја ебам!

500 ден за противник како Малме е нереален , но мене повеќе ме изнервира терминот од 18 часот, па со кој памет одлучивте а таму нема ни покрив ни ништо , ке се испржиме како јајца ...
Знам дека има неписмени во управа коа видов дека сакале во Јагодина да играме , али ни ова не е сјајно:facepalm:
Нема полош клуб на релација управа - публика , појма немаат како се води клуб :sneaky:

Pa toa e celta, ne ti nego svedzanite da osetat zesko...

Прав вардарец ќе даде 500мкд и ќе оди и до крајот на светот ако треба за Вардар. Многу негативни коментари се изначитав, а сигурен сум дека 90% од тие одат на стадион само на европските натпревари(значи еднаш годишно).
Со оваа цена само ќе имаат оправдување за малата бројка оние кои му се најпотребни на Вардар. А нив стално нешто им фали, де лош ден, многу е рано, многу е касно, далеку е, управата нечини, нема гага карти, политиката умешана итн итн... Доста со вакви коментари и изговори, ако го сакате Вардар ќе извадите сезонска и ќе одите секој викенд на стадион.
Срце ме боли кога гледам дека навивачи од помалите градови се побројни и поредовни. Клубот се помага со плаќање карта и редовно доаѓање... замислете Вардар секоја недела да има во просек по 10.000 публика, по 100ден. карта тоа се 1 милион денари или за 8 месеци 8милиони(130.000 еур), пари доволни за еден солиден странец купен од парите на навивачите.

Од Вардар увиделе дека и без пари да е нема да биде полн стадионот, па затоа ставиле цена од 500ден, за да дојдат вистинските навивачи на нашата светост.

... еден живот ВАРДАР една љубов...

Тие 500 денари на некои многу значат. Можеле барем за Комитите да стават пониска цена. Сепак Македонија е ова. Мизерија и беда. Рачунај плус патни трошоци, треба да јадеш, да пиеш обавезно многу течности на тие темоератури. Сето ова кошта.
Не дека не се согласувам со твојот пост, но реалноста е таа. Има кривица кај управата за цените, за терминот немам замерка, ако мислат дека тоа ќе ни помогне да ги елиминираме Скандинавците.

незнам и неможам да тврдам али мислам термините уефа да ги дегирира исто ко датумите

Sent from my iPhone using Tapatalk

незнам и неможам да тврдам али мислам термините уефа да ги дегирира исто ко датумите

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sam klubot odlucuva za terminot. U play off, znaci 4-to kolo Uefa odlucuva.

Ako ima povolen i aktiven rezultat od prvata utkamica stadionot ke bide ful, ako izgubime so 2/3-0 i so 50 denara karta nikoj nema da dojde...

Тие 500 денари на некои многу значат. Можеле барем за Комитите да стават пониска цена. Сепак Македонија е ова. Мизерија и беда. Рачунај плус патни трошоци, треба да јадеш, да пиеш обавезно многу течности на тие темоератури. Сето ова кошта.
Не дека не се согласувам со твојот пост, но реалноста е таа. Има кривица кај управата за цените, за терминот немам замерка, ако мислат дека тоа ќе ни помогне да ги елиминираме Скандинавците.

A zosto mislis deka za komiti ili combat nema da ima eftini/bezplatni karti? Ahhhh da bojkotiraat tie...

Mnogu e za toj standard, ali vo mk zivee 2 mil narod, so aktiven rezultat sigurno ke ima narod. Vo toj period baagi dijaspora e vo mkd, za niv e najmal problem. Glupo e samo za redovnata publika, za vas sto ste na forumot i redovno na stadion a za site drugi sto ednas godisno za selfi idat ic ne mi e gajle.

Ај за 500ден. карта немам коментар многу-малку ќе се купи картата ама па кој кур термин во 18:00??? До Струмица е 3 саати и еден саат претходно да бидеш таму значи треба у 2 да тргнеш ај што мора да патуваш на пекол жешко време па и како ќе излезеш од работа порано? И ова е за кнап на време да стигнеш, ако сакаме да си направиме филм пиво дружба зезање ќе треба и слободен ден да се земе (ако ти дадат).
Со обидот да се игра во Јагодина, па со 500ден карта, па најран термин во 18:00 управата сите обиди ги прави што помалце пубика да има...

По сите реакции на нетот,верувам дека за скопската публика ќе направат една секција од трибината,и со превоз од клубот би биле во Струмица за утакмицата,со Малмо верувам дека само еден поасален шпиц ви треба и би ги поминале.

Не ги пратев последните утакмици многу добро,за да креирам свој коментар ... Ме интересира многу,како се покажува новиот “сезоналец“ звани нов играч од Бразил ?! Има ли потенцијал или губење време пак од страна на управа ..... ЦЦС најави дека ќе имаше одамна добри засилувања,ама не типот Шкупи клуб играчиште ...... Сериозност покажуваат ли ? Самсоненко кур си тресе во ладна вода,буквално ..... Ако инвестира,нека оди пропорционално,а не ракомет се ..... Малме ќе не тепааат,пак,ние спиеме,абе да земе напад асален барем ....Бруки .....:pov:

Лима нема да потпише за Вардар според Мак.спорт.
Припремите завршија во Австрија, би требало во Ск да има уште една пријателска.
Нов играч нема да има, останува овој состав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom