Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Првото клипче е од тој систем за скаутирање, воочи ја разликата меѓу првото и второто клипче.
:D
Како шо си пишал во постот,чоек ќе си помисли дека има некоја спешл скаут платформа.Нешто како трансфермаркт или network90.com;) A ne deka e youtube(y)

:D
Како шо си пишал во постот,чоек ќе си помисли дека има некоја спешл скаут платформа.Нешто како трансфермаркт или network90.com;) A ne deka e youtube(y)

Не е јутјуб, во тоа е разликата. На јутјуб клиповите менаџерите ги ставаат само добрите потези на играчот, додека на првото клипче ги имаш буквално сите контакти на играчот со топка, при што добиваш објективна слика за неговиот квалитет.
Тоа првото јас го качив на тјуб.

Иначе трансфермаркт не е релевантен извор на податоци за играчот, посебно не цената, не знам што се замлатувате со него. Извинете за офтопик ;)

Мене ми е он просечен играч за во сегашната Звезда, попунета е квотата со странци така да тој ретко би добивал прилика. Може добро да се покаже у Вардар, мада поверојатно е да биде неконстантен. Да одлучувам јас, би земал еден друг играч од Србија, помлад 2 години, а подобар за истата цена.

Иначе, вашите го барале прво на дводневна проба, а планираат да го откупат ако е се во ред. Звезда го плати 100.000 евра.
Што позиција е тој Бруно Матос? Се ми се чини дека не ни е воопшто потребен таков тип на играч во моментов...

Крило, извонреден дриблинг и брзина со топка. Само на крај ги сјебува углавном акциите, али е многу незгоден за чување.

Бразилецот се вратил во Нови Пазар на позајмица до крај на сезона, има линк и под веста на Екипа и на официјалниот сајт на Нови Пазар. Изгледа Екипа препишувале од тука, нема да биде прв пат некој сајт или новинар да го направи тоа.

Не ни треба таков, моментално. Не е некој класа играч. Незнам зашо не земат некој организатор на игра, б2б играч, што знае да повлече. Тука сме најлоши.

Го изгледав цело второ полувреме, доста му беше на Фичо, Керан па и Лимани мислам дека сепак ќе ги потпишат, иако во тој случај ќе имаме можда и вишок играчи напред со оглед на тоа што ќе имаме тројца класични шпиц играчи во ситуација кога ни е потребен само еден во прв тим ако се игра со две крила. Лимани е баш подвижен, има долг чекор, се виде еднаш кога како мало дете го претрча противничкиот играч покрај аут линија, имаат уште неколку утакмици да се докажат.

Ја има цела утакмица од денес, неам сега многу време за цела да ја гледам, од тоа што видов набрзинка, пред се во второ(тоа повеќе ме интересираше), овој Ќеран добар впечаток ми остави, добро игра со топка добро се движи, играше нешто по повлечено, овој Нимани беше најистурен. Доста поактивен беше Ќеран, учествуваше во акциите, а и добро ја спука за голот. Нимани одлична реализација при голот, вака друго и не ми остави којзнае каков впечаток, мада и немавме некоја игра, средината беше слаба, Стојков и Шиле како крила па само Глигоров држеше, Денковски не ми е за 4-4-2 формација, некако изгубено ми делуваше, понапред веројатно подобро ќе функционира, едино со Фелипе заедно во 4-3-3 формација.. Ќе видиме и на наредниве мечеви како ќе функционирамем рано е после едно полувреме да се збори. Не ми текна само дека Којашевиќ во прво играше, забораив и него да го ѕирнам :D
Головите се 33, 68 и 70 минута
Slabo mnogu posed na topka imame, definitivno sredina samo Felipe ni e dobar se drugo rekonstrukcija ASAP.[DOUBLEPOST=1453845448][/DOUBLEPOST]K
Не ни треба таков, моментално. Не е некој класа играч. Незнам зашо не земат некој организатор на игра, б2б играч, што знае да повлече. Тука сме најлоши.
Toa najmnogu fali

A sto mislis kolku mozi CZ(propadnata) da si dozvoli za plata,vo Vardar so sigurnost ke ima poveke

20.000 евра месечно е максималната плата иначе.

Бразилецот се вратил во Нови Пазар на позајмица до крај на сезона, има линк и под веста на Екипа и на официјалниот сајт на Нови Пазар. Изгледа Екипа препишувале од тука, нема да биде прв пат некој сајт или новинар да го направи тоа.

Се истрчаа Пазар пред време, уште не е решено.

Сакав да прашам, што е со Велковски, повреден беше нешто или?

Κаκо може да си дозволи неκој да глуми неκаκов си сκаут,на база на изгледано едно полувρеме НА НЕТ,и на основа на тие 10-15 допиρи со топκа што ги имал пρотив пρосечен κлуб,да му напρават целосен пρофил и анализа на фудбалеρот κо небаρе го пρателе цела κаρиеρа?!Та добρо се гρадел,та знаел со глава,дугачоκ чеκоρ имал,добρа техниκа и незнам што...и тоа све видено и запазено од аматρсκи пρенос со една vga κамеρа?!?!?!Или голот беше пρесуден за цρчето да добие веќе статус на игρачиште?....А најсмешно е што истите тие фб/фоρум сκаути после баρаат Евρопсκи Ваρдаρ.А таман убаво почнавме да го чистиме ѓубρето...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom