Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Нимани сосема солидно игра. Каква голчина даде ѓуптинот![]()
Vo Vardar?Не е планиран за замена на Грујиќ, него Катаи пошто не играат иста позиција.Небитно, проектиран е да биде стартер на лето или најкасно таму зимата. Звезда конечно после една деценија работи како што треба - домаќински, скаутирани се и доведени квалитетни играчи, одличен тренер, им се пружа шанса на младите таленти и финансиски застанува на нозе, така да не е нереално да се влезе и во групите на ЛШ. Тоа е многу поголем магнет за него, сигурно гледа и со какви соиграчи ќе игра. Оваа зима Звезда ги продаде младите Грујиќ во Ливерпул и Јовиќ во Бенфика и тоа му е сигурно големо охрабрување. Го барале и два клуба од Шпанија, мислам дека Еибар и Сарагоса, ама Барса барала тренинг компензација од 600.000 евра само за клубовите од Шпанија.
Иначе не си во право за муабетов, скаути доаѓаат и на помалите утакмици во Србија, не само за дербито.
Имам една ексклузивна информација, најверојатно кај вас ќе дојде нашето резервно крило, Бруно Матос, сеуште не знам дали на позајмица или откуп.
A inache za sho igrache stanuva zbor? Ke bide dobro zasiluvajne vo Vardar?[DOUBLEPOST=1453825526][/DOUBLEPOST]Btw sho e ova vrednosta na igracive vo Bosanska liga (posebno vo FK Sarajevo) mnogu gi precenile.. http://www.transfermarkt.com/fk-sarajevo/startseite/verein/282/saison_id/2015Да, требаше да се врати во Нови Пазар од кај и дојде кај нас, али сега другар ми кој е скаут у Звезда ми кажа дека е блиску до Вардар.
Не доби многу шанса и сакал поголема минутажа.
@КУ_воли_Звезду. Зa дoбрoтo и блaгoсoстoјбaтa нa сите не пуштaј oвде јaвнo скaутинг плaтфoрми , кaј сите oвде "стручњаци кaкo нaс" ќе се преoрентирaт , мoжни е дa имa и пoгoлеми рaзмери, a вoеднo и пoследици.Те молам ако може линк од платформата ,спомна,за која се работи?!
доста информации за него, клипчиња од скаутинг платформа
Те молам ако може линк од платформата ,спомна,за која се работи?!
доста информации за него, клипчиња од скаутинг платформа