Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Немој.. ќе дојде Кумплуг ќе вика дека не е дрво нашите не знаат да го играат :D

Јас не знам што се чудите на резултатов.. традиција е тапа утакмица на малце пополн Градски.
Стојков кога не е главен фактор во екипа, не доаѓа до израз и делува изгубено на терен. Еве земи ги за пример Дашјан и Фелипе. Првиот Кемалот му го еба мамето и човекот на терен не знае што да прави со себе, вториот со Апоел покажа што знае и од тогаш навака е само бледа копија од тоа што го изигра во Европа. Вардарец не знам што видел денес добро во Фелипе, освен што игра некое бразилско оро кога е со топка друго ништо не игра уназад два месеца.
Денес Дуро тактички го еба Седло, уште три дена да играа немаше да дадат гол.

Стојков кога не е главен фактор во екипа, не доаѓа до израз и делува изгубено на терен. Еве земи ги за пример Дашјан и Фелипе. Првиот Кемалот му го еба мамето и човекот на терен не знае што да прави со себе, вториот со Апоел покажа што знае и од тогаш навака е само бледа копија од тоа што го изигра во Европа. Вардарец не знам што видел денес добро во Фелипе, освен што игра некое бразилско оро кога е со топка друго ништо не игра уназад два месеца.
Денес Дуро тактички го еба Седло, уште три дена да играа немаше да дадат гол.
Абе не гледам некоја кривица кај Седлоски за утакмицава уште од прво не ебаа повредите и не можеше тактичката замисленост да се спроведе до крај во прво бевме опасни по двете страни за во второ само од десно да пробиваме.

На Седлоски му замерувам само затоа што е премногу мек и према играчи и према судии кои очигледно беше дека судат по наредба да не се разгорува утакмицата со картони кои може да се премижат.Па маме му ебам овие за врат го фаќаа судијата после секој прекин ја рогаа топката, пола екипа ни повредија и ништо овој... има слика нема тон.
И за детето Петар Петковски што не беше во состав му е голем минус.

Ќе му пренесам лично дека толку го почитувате,сигурно ќе влијае позитивно на неговите идни игри.....:icon_mrgr:
Обавезно да му пресенеш поздрав, ако почнат да продаваат дресови од нив, дефинитивно од Љамче ќе купам :D

Свети Благојче Љамчевски :icon_mrgr:

Обавезно да му пресенеш поздрав, ако почнат да продаваат дресови од нив, дефинитивно од Љамче ќе купам :D

Свети Благојче Љамчевски :icon_mrgr:

Na blagovec ke mu cestitame imenden :D

Pa ne znam od koja pricina Ljamce dobi prednost aite prekini da gi izveduva, a Felipe igrase i do vcera on gi izveduvase site prekini i toa dosta tocno i zatoa i postignavme tolku golovi, vcera Ljamce samo eden centarsut pogodi a izvede desetina.

Не смее да си дозволиме кикс до полусезона. Реално немаме некој тежок распоред, освен со Работнички утакмицата. Очекувам Работнички да им скине некој бод на Шкендија истотака.
Ромеро одлично ќе дојде во наредните натпревари.

Реално Попов, Грне и Стојков треба повеќе да го поштуваат и да го потат Вардаровиот дрес, барем многу повеќе од некои останати играчи за кои они викаа дека се под нивна класа. Ако си класа треба и да се докажеш. Се докажува со работа, макотрпна работа, да бидеш пример за другите.

2 терена ? Кога почнаа со изградба,рекоа дека се фокусираат на 3 терена,што значи еден сепак не изгради ја.Иако одлично е ова да се види,за големи почести е,но барем уште едниот терен да го изградеа,ќе имаше корист.Но добро,од ништо шо имавме,сега нешто имаме. За младинската академија,спомнаа исто комплекс? Почнаа ли или не :)
Претходна статија

Последно уредено:
2 терена ? Кога почнаа со изградба,рекоа дека се фокусираат на 3 терена,што значи еден сепак не изгради ја.Иако одлично е ова да се види,за големи почести е,но барем уште едниот терен да го изградеа,ќе имаше корист.Но добро,од ништо шо имавме,сега нешто имаме. За младинската академија,спомнаа исто комплекс? Почнаа ли или не :)
Претходна статија

http://www.balkangroup.mk/projects_member_mk.asp?gID=3&pID=10&ID=24

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom