Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам после утрешната утакмица ќе владее еуфорија како пред реваншот со Бате. Па и да испаднеме, битно таа недела до реваншот да биде ебење :D

Шефот на стручниот штаб знае каква атмосфера се очекува утре во Никозија.

Јас сум доволно информиран и искусен тренер, и не сум го прашувал ниту Грнчаров ниту Грозданоски за атмосферата, но самиот знам. Знаеме што не чека тука. Атмосферата ќе биде тензична затоа што навивачите на АПОЕЛ сигурно дека ќе сакаат да победат и ќе биде еден вид пекол“.

:pos: :pos:

Ептен е самоуверен Кемалов :D.

Свесни ли сте какви наивни и ефтини голови ќе примиме?Од тоа највеќе ме фаќа страв.Дај Боже да грешам,да изгинат нашиве и да не прати спортска среќа,па реваншот ќе биде друга песна.Како стојат работиве,реалноста не дава премногу простор за оптимизам.Јас лично би бил задоволен со минимален пораз(по можност со гол во гости),а презадоволен со нерешено. :D
Како и да е,ајде нека почнува утакмицата више,уште цели 18 часа и 25 минути....
Ајде,ајде,ајде ВАРДАРЕЕЕЕЕ!!!

Абе најубаво победа,за да си прославиме, вака нерешно само надеж што ќе ни даде, ама ни ќе можеш да седнеш да се напиеш ништо.:D

А се некако ми мириса од сабајле дека денес може да изненадите. Да не зарекувам ама стварно го мислам тоа :) .

Ајде Вардарееее израдувај не како во 2003 година :ајнапиво:[DOUBLEPOST=1436860847][/DOUBLEPOST]Баравте нови дресови ете ги :pos:

Attachments

• 48109-dresovite-na-vardar-za-deneshniot-duel-so-apoel-foto.jpg
    48109-dresovite-na-vardar-za-deneshniot-duel-so-apoel-foto.jpg
    41,8 KB · Прегледи: 48
Очобол се дресвовиве :D
Сонував како сме изгубиле 5-1, се надевам во реалноста не очекува обратен резултат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom