Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе најбтно е ЗДРАВЈЕТО во животот, а ние плус и на дресовите ќе го имаме. Затоа сите лупајте 2ка у калдилница 11 коеф. поклон кој сака да фати. :D
Со Андреев и ДПМНЕ до освојвуачи на Суперкупот воСкопје 2017 :zloo:

Да сум играч на Вардар, срам би ми било да искочам во дресон во селоно Турново, не па да играм квалификации ЛШ со истиот, бруки. Побратименине многу фирми држат, комотно може секоја утакмица со нов спонзор да се излегува на дресовите :D

Да сум играч на Вардар, срам би ми било да искочам во дресон во селоно Турново, не па да играм квалификации ЛШ со истиот, бруки. Побратименине многу фирми држат, комотно може секоја утакмица со нов спонзор да се излегува на дресовите :D
За реваншот гарант Стопанска Банка А.Д Битола ја спремаат. :D

Ако играте со овај состав шо го имат објавено екипа,ЗДРАВЈЕ другата година поќе среќа.
Sostav-na-FK-Vardar1.jpg
п.с. А ми треба и четврта за во кладилница :D

Абе ме заболе чија е млекарава,дали на Саше или на Самс или Заев,работава е што од визуелен аспект и да сакале,не можеле да најдат поидиотска реклама за дресовите,па плус тоа и пола дрес зафаќа,боље да беше Стоби Флипс :D Или имај трето дете,осмели се,Македонија вработува...:D

И од пораз и од победа има и лоши и добри работи.

Ако победиме или извадиме добар резултат, ќе го гледаме Кемалот и наредната година како тренер.
Ако не отворат, многу веројатно е да си оди, ама можно е и да остане. Тоа е најлошата варијанта. :D

Иначе составот дефинитивно е 3-5-2 со Влатче лево. Сега објави и Црно-Црвено семејство.

Јебало вас Здравје Радово, ние со 3-5-2 ќе играме, формација со која што на 4 утакмици сме дале 1 гол. Уште полошо е што факинг битолчани се смеат, и викаат убедливо најлош дрес...момци дрес немате видено уште се смеете на Вардар, што играат со Hummel.

Попов наместо Гроздановски.

Јебало вас Здравје Радово, ние со 3-5-2 ќе играме, формација со која што на 4 утакмици сме дале 1 гол. Уште полошо е што факинг битолчани се смеат, и викаат убедливо најлош дрес...момци дрес немате видено уште се смеете на Вардар, што играат со Hummel.

Попов наместо Гроздановски.
ЗДРАВЈЕ брат само, па гол може ќе дадеме не се знае. А исто и битолчани ЗДРАВЈЕ да влезат во прва лига па може пак ќе купат нови дресови. :D

БТВ во темава штама ко да не играме ништо, поеќе се пишуваше за време на подоготовките у Австрија него сега на 2 саати пред утакмица.
Ајде и јас идам, се надевам на победа , картите за реваншот спремни се од вчера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom