Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ќе пишуеме, гледајќи ги подготовките у Австрија сите сме скептици за утакмицава. Минимален пораз премија би било.

Јас сум оптимист, верувам дека можеме да извадиме нерешено :icon_mrgr:
Во едно сум сигурен, ако не загубиме и не заврши дуелот 0-0, сто посто идеме понатаму :D
Само да не треба да бркаме резултат во Скопје :icon_mrgr:

Ивановски ќе стрела вечерва :icon_mrgr:

Шо ќе пишуеме, гледајќи ги подготовките у Австрија сите сме скептици за утакмицава. Минимален пораз премија би било.
Па пример кој прозивод ви е фаворит од ЗДРАВЈЕ.
Еве прв даси кажам ама кравјото сирење им е врв, само од тоа купувам уште пред да ги ставиме на дресовите.

Очекувам да се браниме добро. Нашата шанса ја гледам преку прекини, пошо се многу ниски прилично и преку контра напади. Два гола или повеќе без даден, мислам дека немаме никакви шанси на реваншот. Јас со 2-1; 3-2 би бил презадоволен.. Да не зборам за нерешено и победа :D
Не би било лошо и 3-5-2 таму т.е 5-3-2 ама Попов место Влатче за да се браниме и Стојков место Фичо за да можат Фелипе, Блажевски и Стојков да искористат некоја добра контра.
Ама ајде, шо е, тука е. Со Господ напред.

Па пример кој прозивод ви е фаворит од ЗДРАВЈЕ.
Еве прв даси кажам ама кравјото сирење им е врв, само од тоа купувам уште пред да ги ставиме на дресовите.
Сирењата сите шо се на акција ми се топ,а за вечерва на дресовите требаше да стои реклама за сутлијашот,ем е топ ем провокација за грчиштава со турски десерти.Али здравје,се ќе биде...

Сирењата сите шо се на акција ми се топ,а за вечерва на дресовите требаше да стои реклама за сутлијашот,ем е топ ем провокација за грчиштава со турски десерти.Али здравје,се ќе биде...
Да ама после случајов со утакмциата у СРбија, излеа сакаше управата да се заштити од тужба у Лозана, вака само млекарата без форсирање на одредени производи.

И од пораз и од победа има и лоши и добри работи.

Ако победиме или извадиме добар резултат, ќе го гледаме Кемалот и наредната година како тренер.
Ако не отворат, многу веројатно е да си оди, ама можно е и да остане. Тоа е најлошата варијанта. :D

Иначе составот дефинитивно е 3-5-2 со Влатче лево. Сега објави и Црно-Црвено семејство.

спорт објавија дека официјално ќе стартува Попов лево, Николов во средина без Дашјан

http://www.sport.com.mk/default.asp?ItemID=4F5AD1F666413B46B3D66AE3768E29E5

Сепак Попов пред Влатче. Добро е, чита Кемалот. 0-0 до 70 и после Стојков место Фичо, Дашјан место Николов и 0-1 :D[DOUBLEPOST=1436887995][/DOUBLEPOST]
спорт објавија дека официјално ќе стартува Попов лево, Николов во средина без Дашјан
Ме превари. :)

Здравје Радово а?Мијалков Рулз :D
Иначе не е лоша формацијава ,Попов е одличен како крилен бек :)

Пачоски се збудали. Браво одлични одбрани.

Пачата се искупи за киксот со Пелистер. Какви топки фати браво !!

Sent from my LT30p using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom