DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Шо ќе пишуеме, гледајќи ги подготовките у Австрија сите сме скептици за утакмицава. Минимален пораз премија би било.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па пример кој прозивод ви е фаворит од ЗДРАВЈЕ.Шо ќе пишуеме, гледајќи ги подготовките у Австрија сите сме скептици за утакмицава. Минимален пораз премија би било.
Сирењата сите шо се на акција ми се топ,а за вечерва на дресовите требаше да стои реклама за сутлијашот,ем е топ ем провокација за грчиштава со турски десерти.Али здравје,се ќе биде...Па пример кој прозивод ви е фаворит од ЗДРАВЈЕ.
Еве прв даси кажам ама кравјото сирење им е врв, само од тоа купувам уште пред да ги ставиме на дресовите.
Да ама после случајов со утакмциата у СРбија, излеа сакаше управата да се заштити од тужба у Лозана, вака само млекарата без форсирање на одредени производи.Сирењата сите шо се на акција ми се топ,а за вечерва на дресовите требаше да стои реклама за сутлијашот,ем е топ ем провокација за грчиштава со турски десерти.Али здравје,се ќе биде...
И од пораз и од победа има и лоши и добри работи.
Ако победиме или извадиме добар резултат, ќе го гледаме Кемалот и наредната година како тренер.
Ако не отворат, многу веројатно е да си оди, ама можно е и да остане. Тоа е најлошата варијанта.
Иначе составот дефинитивно е 3-5-2 со Влатче лево. Сега објави и Црно-Црвено семејство.
Ме превари.спорт објавија дека официјално ќе стартува Попов лево, Николов во средина без Дашјан