Samo poleka, Simev mi izgleda kako pameten covek .. znae kako da rakovodi imajte trpenie![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo poleka, Simev mi izgleda kako pameten covek .. znae kako da rakovodi imajte trpenie![]()
Од некој менаџер на Аква Парк кој фигурирал чисто колку да зима некоја плата до директор на најголемиот македонски клуб. Би рекол капацитет на плуќа.
Било каков да е, скаран не скаран, само да не е партиски поставен.Баш ме интересира кој спортски работник или еве менаџер ти би го ставил за да раководи со Вардар. Значи сериозно прашање е, јас немам никакво мислење за дечково, сите викаат не чинел се дигал што знам јас ама еве да не е он, кој би задоволил? Јас не знам за еден асален македонски спортски работник/ менаџер. Тие што се колку толку асални и инволвирани во фудбалот најверојатно не би дошле зашто или ни згрешиле или сме им згрешиле во минатото.
Било каков да е, скаран не скаран, само да не е партиски поставен.
Маркетинг на клубот = нула.Дај ми реална причина каде еве Вардар не се движи како треба а е у негова надлежност па да речеме не чини.
Маркетинг на клубот = нула.
Пресконференции после срамни порази = нула.
Ажурирање на веб страната = како ќе им прдне.
Организација на продажба на билетите = хаварија иако на север има едвај 300 души.
А демек негова заслуга е што ги собравме репрезентативците?! Играчите доаѓаат по сугестија на Седло и Васоски... ја гарантирам дека тој нема ни појма кои се играчите. Неговите фудбалски познавања се покажаа кога истресе една изјава за Андреев дека водел многу поголеми екипи и од ФК Вардар?! И стварно многу тешка работа е да ги убедиш играчи со преку 30 години да дојдат кога ќе им извадиш на маса сума од 150-200 илјади евра на годишно ниво... тоа ти е исто како ќе ти падне секирата во медот!Со овој вака така собравме и репрезентативци и сме на добар пат да изградиме спортски центар. Ако ништо друго еве игралиште се направи со овие погоре што бидна?
А демек негова заслуга е што ги собравме репрезентативците?! Играчите доаѓаат по сугестија на Седло и Васоски... ја гарантирам дека тој нема ни појма кои се играчите. Неговите фудбалски познавања се покажаа кога истресе една изјава за Андреев дека водел многу поголеми екипи и од ФК Вардар?! И стварно многу тешка работа е да ги убедиш играчи со преку 30 години да дојдат кога ќе им извадиш на маса сума од 150-200 илјади евра на годишно ниво... тоа ти е исто како ќе ти падне секирата во медот!
Неговите обврски се други, репрезентативци и спортски центар ќе бидат и без негово присуство!
Моменталната организациска поставеност во клубот покажува (барем на мене) дека сме многу далеку од европски Вардар. Никаков маркетинг нема, нема карти нема гледачи а да не зборам дека не можеш дрес да си купиш или некој друг рекламен материјал... абе ако треба сите деца од младински и кадетски школи со автобус ќе ги собирам да ги донесам на стадион само да не се игра пред 100 гледачи
Дали некој знае како ФФМ го има направено календарот за 3тиот круг?
Од она што е на нивната веб страна ние играме 4 дома 5 во гости освен ако не е грешка па Работнички - Вардар да треба да е обратно напишано мада и тоа не ми се верува зашто Работнички исто треба да има 5 домашни според стариот систем.