Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
vo red, blagodaram sto si se potrudil da objasnis iako mnogu del od tie raboti mi se poznati del i ne mi se, ne sum gi pocustvuval na svoja koza pa ne mozam da kazam ali sepak sakav samo da iskazam mojot stav i mislenje.Porano mi bevte malku posimaticni duri ednas se ponudiv i finansiski da pomognam koga sakavte da sobirate pari za kaznata sto trebase da ja plati Dinamo Z zaradi nekoj sto imase izvadeno makedonsko zname ( ova ako mozes da go proveris na vasiot forum so nekoj sto gi prima/cita pismata, emails) ama kako sto rekov vo posledno vreme opravdano ili neopravdano pocnav da gi gubam simpatiite kon vas kako grupa a i kon Vardar kako klub.

Ne e problem toa za objasnuvanja i slicno, no ima edna rabota sto deneska vo MKD e mn rasirena, Mediumskata masinerija. Toa e toa. Znaci 95% od mediumite se kontrolirani. Mediumot e najsilno oruzje protiv nas. Toa i vlasta go primenuva. Znaci narodov e izmanipuiran totalno a nie ne sme mokni realno tolku da se sprotistavime na toa. barame samo razbiranje i podrska. Nemase zasto da ne se vlaga u sala. Pa so denovi se spremav ja psihicki za mecov, dva pati sonuvav kako zavrsila utakmicata i na kraj pazi da me tretira kako dzgan. Pa ja ako sum navijac ne sum propadnata licnost... i ne samo jas i mnogu drugi.

Kako i da e da ne tupime mn ti prestaviv kako e sto e , zatoa i prviot pat te prasav sto kako za da znam sto da ti napisam za na najdobar nacin da mozes da me svatis :)

ОГРОМНА ДОВЕРБА ВО АНДРЕЕВ
Многумина се сомневаат во квалитетите на Русинот Сергеј Андреев на клупата. Бараат оставка, да биде сменет, но Самсоненко веднаш демантира смена, и вели дека има огромна доверба во рускиот тренер.
„Многу добро го знам кога работеше во Русија. Сигурен сум во неговиот квалитет. Немам никаква замерка кон него. Згора на тоа помина краток период за да се анализира неговата работа. Слушнав критики за него дека тој бил виновен за повредите на играчите. Што е виновен Андреев за повредата на Наумоски? Или на Ивановски? Не гледам како играчите се повредуваат, а тренерот да биде виновен. И сакам да истакнам дека не само во него, туку имам целосна доверба во стручниот штаб, и во Сергеев, Васоски, Илиќ... Им реков да си ја работат работата и да бидат мирни. Ако треба да го анализирам стручниот штаб, тоа ќе го сторам дури во лето 2015 година, а до тогаш не размислувам за смена“, подвлекува Русинот.

http://sport.com.mk/?ItemID=41A7B0D999828E419E04C58617AE3C61

Колку не ебеш ти пријателе.. :facepalm:

Тешко дека ќе тепаме и со Ѓорче, и мислам дека лошо му е на Самсоненко ова со судиите, зашто треба прво да видиме зашто играчите играат толку слабо и како може да се како желки п отерен а не како фудбалери а беа 2 недели во Анталија имаа максимални услови за подготовки. Па после на ред да дојдат судиите.

Сеа ова собир пред стадион не сфаќам, собир во 14:00 пред Ѓорче стадионот или пред Градски? И ќе има нешто организирано со автобуси за одење? Белки нема да бараат и таму лични карти... Гледам нема ништо инфо, а утре е утакмицата

Сеа ова собир пред стадион не сфаќам, собир во 14:00 пред Ѓорче стадионот или пред Градски? И ќе има нешто организирано со автобуси за одење? Белки нема да бараат и таму лични карти... Гледам нема ништо инфо, а утре е утакмицата
Собир пред стадионот во Ѓорче.
Карти ќе си купуваме од билетара, ваљда по 100-ка.[DOUBLEPOST=1395758792][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/andreev-priznavam-igrachite-se-pretrenirani-no-toa-e-formulata-za-uspeh/
Андреев: Признавам! Играчите се претренирани, но тоа е формулата за успех!

bf7.gif

Последно уредено:
ОГРОМНА ДОВЕРБА ВО АНДРЕЕВ
Многумина се сомневаат во квалитетите на Русинот Сергеј Андреев на клупата. Бараат оставка, да биде сменет, но Самсоненко веднаш демантира смена, и вели дека има огромна доверба во рускиот тренер.
„Многу добро го знам кога работеше во Русија. Сигурен сум во неговиот квалитет. Немам никаква замерка кон него. Згора на тоа помина краток период за да се анализира неговата работа. Слушнав критики за него дека тој бил виновен за повредите на играчите. Што е виновен Андреев за повредата на Наумоски? Или на Ивановски? Не гледам како играчите се повредуваат, а тренерот да биде виновен. И сакам да истакнам дека не само во него, туку имам целосна доверба во стручниот штаб, и во Сергеев, Васоски, Илиќ... Им реков да си ја работат работата и да бидат мирни. Ако треба да го анализирам стручниот штаб, тоа ќе го сторам дури во лето 2015 година, а до тогаш не размислувам за смена“, подвлекува Русинот.

http://sport.com.mk/?ItemID=41A7B0D999828E419E04C58617AE3C61

Колку не ебеш ти пријателе.. :facepalm:
Целосна подршка од мене за ова :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

А па демек ако не освоиме ние, вие ќе освоите :D ги тепавте магично Ѓорчевци и пак ви се зголемија апетитите :icon_mrgr:

Има ли капетан во бродот??
Турново и Работнички губат а ние не можеме да задржиме водство од 2-0 со играч повеќе
Алармантна е ситуацијата
Сега што ќе изјави Самсоненко? Пак судиите биле против нас? Требало 5 црвени да им дадат на Ѓорче?
Судиите не дале гол за нас?
Беда и мизерија....

Комити се криви. Од далеку навивале не се слушало добро до играчите... :)

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

А па демек ако не освоиме ние, вие ќе освоите :D ги тепавте магично Ѓорчевци и пак ви се зголемија апетитите :icon_mrgr:
Ние барем ги тепавме :свиркам:

А другари, кај ви е австралијанецо ? Некако тие 5 минути, многу екипи ги искористија.

Ние барем ги тепавме :свиркам:

А другари, кај ви е австралијанецо ? Некако тие 5 минути, многу екипи ги искористија.

Ај и јас тебе ќе те цитирам покасно :D кога пак ќе се жалите дека се е однапред наместено :P

НА КОКОШКИТЕ И ЗАЈАЦИТЕ, ЛИЧНИ КАРТИ ДА ИМ БАРАТЕ!!
Лудило во Ѓорче, сакативе пак не не пуштија да се влезе, ама се снајдовме и бевме позади голот. Многу заебанции, екстра атмосфера и дружба. И респект најголем за дечкото што се качи на врв на бандера и од таму вееше знаме. :D
komiti11.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom