vo red, blagodaram sto si se potrudil da objasnis iako mnogu del od tie raboti mi se poznati del i ne mi se, ne sum gi pocustvuval na svoja koza pa ne mozam da kazam ali sepak sakav samo da iskazam mojot stav i mislenje.Porano mi bevte malku posimaticni duri ednas se ponudiv i finansiski da pomognam koga sakavte da sobirate pari za kaznata sto trebase da ja plati Dinamo Z zaradi nekoj sto imase izvadeno makedonsko zname ( ova ako mozes da go proveris na vasiot forum so nekoj sto gi prima/cita pismata, emails) ama kako sto rekov vo posledno vreme opravdano ili neopravdano pocnav da gi gubam simpatiite kon vas kako grupa a i kon Vardar kako klub.
Ne e problem toa za objasnuvanja i slicno, no ima edna rabota sto deneska vo MKD e mn rasirena, Mediumskata masinerija. Toa e toa. Znaci 95% od mediumite se kontrolirani. Mediumot e najsilno oruzje protiv nas. Toa i vlasta go primenuva. Znaci narodov e izmanipuiran totalno a nie ne sme mokni realno tolku da se sprotistavime na toa. barame samo razbiranje i podrska. Nemase zasto da ne se vlaga u sala. Pa so denovi se spremav ja psihicki za mecov, dva pati sonuvav kako zavrsila utakmicata i na kraj pazi da me tretira kako dzgan. Pa ja ako sum navijac ne sum propadnata licnost... i ne samo jas i mnogu drugi.
Kako i da e da ne tupime mn ti prestaviv kako e sto e , zatoa i prviot pat te prasav sto kako za da znam sto da ti napisam za na najdobar nacin da mozes da me svatis