Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
^Sea imate dobar ali ne najdobar,iskra napravi dobar tim...
A pred 2 godini poise pratev mak prventsvo i site dueli na gradski gi dobivavte 3-0,4-0,vo gjorce koga igravte so po 1-0 ili 2-0 a na gosti labavo so po 0-1 tepavte i titula slavevte na 5-6 kola pred kraj..

Само да не биде ,страв ми е да не се случи истиот пример со Боби Милевски .... на почетокот ви текнува убаво ,шо се праеше .... прв пат на клупа ,кој па сега овој па Боби ,дај нека си оди , имаше млитав почеток , дури и да се изгуби титула , па ајде нека си оди ...... имаше доста отпор против него ..... после некако придоби симпатии .... истово и со Андреев .... слично и он ... истото го правиме ..... дајте време ..... што напраи напраи Русинов ,ако изгубиме титула,тоа е тоа , ќе си оди ,ако е добар и имаме титула , супер ..... важно е да оставиме простор ..... се надевам дека се согласувате ... :)

Зборете што сакате, али многу ни фали Темелков во тимот :pos:
Сериозно кога се враќа во составот?
Барем некој да добива воздушни дуели во средината.
И до кај е враќањето на Петровиќ, и овој почна да ми фали во тимов :facepalm:

Само да не биде ,страв ми е да не се случи истиот пример со Боби Милевски .... на почетокот ви текнува убаво ,шо се праеше .... прв пат на клупа ,кој па сега овој па Боби ,дај нека си оди , имаше млитав почеток , дури и да се изгуби титула , па ајде нека си оди ...... имаше доста отпор против него ..... после некако придоби симпатии .... истово и со Андреев .... слично и он ... истото го правиме ..... дајте време ..... што напраи напраи Русинов ,ако изгубиме титула,тоа е тоа , ќе си оди ,ако е добар и имаме титула , супер ..... важно е да оставиме простор ..... се надевам дека се согласувате ... :)

Другар се надевам си изгледал барем еден натпревар од пролетниов дел и ако си изгледал сигурно ќе заклучиш дека Андреев го уништи тимот на кондициски и тактички план. Некои играчи ги форсира на за нив неприродна позиција, но и најважно ја уништи атмосферата во тимот.
Викаш да му оставиме простор, еве како што вика управата до 2015 ќе му оставиме простор, но да видиме каде ќе биде ФК Вардар.
Боби не е некое фудбалско стручно име, но барем гледавме каков-таков фудбал и игрчаите беа подготвени. И не би се согласил со тебе за ова : ако изгубиме титула,тоа е тоа, зарем треба да се прости дека со Андреев ќе ја изгубиме титулата?

^Sea imate dobar ali ne najdobar,iskra napravi dobar tim...
A pred 2 godini poise pratev mak prventsvo i site dueli na gradski gi dobivavte 3-0,4-0,vo gjorce koga igravte so po 1-0 ili 2-0 a na gosti labavo so po 0-1 tepavte i titula slavevte na 5-6 kola pred kraj..
Абе каква искра мискра, со циганон од Бразил имале добар состав. Искористија прилика па не тепааа...
Кој црн млитав почеток го имал Боби, првите неколку кола газевме, Турново јадеше 5ка 2-3 коло. И не се согласуваме!
Зборете што сакате, али многу ни фали Темелков во тимот :pos:
Сериозно кога се враќа во составот?
Барем некој да добива воздушни дуели во средината.
И до кај е враќањето на Петровиќ, и овој почна да ми фали во тимов :facepalm:
Минимум уште едно 20 дена, а ни припреми нема, ехее дур да се опраи Трниниќ ќе се разигра на неговата позиција :D

Абе каква искра мискра, со циганон од Бразил имале добар состав. Искористија прилика па не тепааа...

Кој црн млитав почеток го имал Боби, првите неколку кола газевме, Турново јадеше 5ка 2-3 коло. И не се согласуваме!

Минимум уште едно 20 дена, а ни припреми нема, ехее дур да се опраи Трниниќ ќе се разигра на неговата позиција :D
ај до последен момент зарем не беше дека ни висеше трофеј , па почна луѓе да кукаат да си оди ,да си оди , нека дојде некој :X3:...... не беа задоволни ,како што бараа искрено со Боби како играше тимот ,и да, точно е тоа дека имавме игра добра просечна некоја и покрај тоа за прв пат седна како тренер на екипата ,мене ми беше ок,затоа и супорт имаше од мене , но поголем дел бараа да си оди .... дури и ескалираше после , со костумот го утепаа :гомце: :pos:

Андреев презема тим кој беше на делба на прво место, со можеби најдобар состав во лигата, имаше цел преоден рок да земе нови играчи, но он донесе тешки дрва.
Ајде да речеме дека вината за заминувањето на Стојков не е негова, али каменон Трниниќ не би го земале ако Андреев не дал зелено светло.
Вината за лошата игра е само негова, затоа што ги префорсирал играчите и пустиве не можат да одат на терен.
Досега ниедна светла точка не видовме од тимот.
Освоивме пет бода во пет меча, од кои 4 се играа во Скопје, а еден кај можеби најслабиот тим во лигата чии најдобри играчи на полусезона избегаа во трета лига.
Играта е позагрижувачка бидејќи ништо не не тера да мислиме дека истата ќе се подобри.
Секој меч добиваме по неколку повредени играчи, одново ради префорсираноста од неговите тренинзи.
Јас почнав да гледам колку бегаме од зоната за испаѓање, пошто со овој тренер, во последно коло во Штип можеби меч за опстанок ќе играме со Брегалница.

Андреев презема тим кој беше на делба на прво место, со можеби најдобар состав во лигата, имаше цел преоден рок да земе нови играчи, но он донесе тешки дрва.
Ајде да речеме дека вината за заминувањето на Стојков не е негова, али каменон Трниниќ не би го земале ако Андреев не дал зелено светло.
Вината за лошата игра е само негова, затоа што ги префорсирал играчите и пустиве не можат да одат на терен.
Досега ниедна светла точка не видовме од тимот.
Освоивме пет бода во пет меча, од кои 4 се играа во Скопје, а еден кај можеби најслабиот тим во лигата чии најдобри играчи на полусезона избегаа во трета лига.
Играта е позагрижувачка бидејќи ништо не не тера да мислиме дека истата ќе се подобри.
Секој меч добиваме по неколку повредени играчи, одново ради префорсираноста од неговите тренинзи.
Јас почнав да гледам колку бегаме од зоната за испаѓање, пошто со овој тренер, во последно коло во Штип можеби меч за опстанок ќе играме со Брегалница.

Abe daj realno sea zborevme na temava, deka Stojkov i Himenez falat premnogu. nema koj da probie asalno... Stojkov bese klucen igrac go ispustija covece ne mi se verue

Abe daj realno sea zborevme na temava, deka Stojkov i Himenez falat premnogu. nema koj da probie asalno... Stojkov bese klucen igrac go ispustija covece ne mi se verue
па и тоа има импакт фактор брат ..... играчи си доаѓаат , стануваат голем товар од тимот кој го носат во сите натпревари ... си одат ..... најпродуктивните играчи кои се прикажаа ,си отидоа .... тимски тотално се распаѓа играта .... ти доаѓаат нови играчи , им треба време да се вклопат во тимот , ти доаѓа тотално нов тренер со негова идеја и друг систем на игра ,еве го , практикува шо повеќе топка на терен да биде,а таа игра ,бара што повеќе трчање,надолпување на простор .... играчите се принудени и се ставени во незгодна ситуација од еден систен,од една команда во друг систем,друга команда со доста нови играчи .... Башка тоа ..... повредени играчи ..... си создаде, што создаде ..... не сме ебате Челзи ,па да можеме како гаќи да мењаваме тренери .... сиромашен клуб сме моментално со нов газда и ограничени финансии ..... потребна е стабилност ,дојде тренер и оставете ,дојде нов газда , го баравме ДООООООЛЛЛЛГОООО време да го земе Вардар , сега викате ..... ОДИ СИ СЕРГЕЈ ...... треба малку и вие рилекс .... има подеми , има и падови ... така се гради голем клуб .....важно е да се моментално, Вардар да гради систем,развој и супер таленти за понатаму да го бараме она што сакаме .... можеби нема сега , но тоа е дел од цената шо треба да се плати .... ќе треба време .... Хаџиевски се врати .... за мене уште подалеку подобро место има ... Директор .... шо ќе ми е како тренер ,кога подобро е на позиција кој го има златниот збор на контрола ..... ем имаме човек од доверба на таа позиција која е далеку поважна од тренер :)

Ни се крчкааат двајца французи, во ск се веќе. Ако се без договор од некој друг клуб би можеле да добијат право на настап за нас оваа сезона?

Ne be n mislam deka e taka. Preoden rok pomina sega moze da se uklucat samo povratnici od stranstvo, normalno makedonci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom