Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Дај озбилно ако има кандидати ја сум за. Ионака нема што да се прави по дома.
Јас, Коњаникот и Ред Блек ќе идеме, дојди и ти, слободно и некој друг ако сака

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај озбилно ако има кандидати ја сум за. Ионака нема што да се прави по дома.

.Kafana vikate a ?![]()

Само пред голманите зачистиле и толку каква мизерија
Нели стадионот беше направен по сите европски стандарди со греење со све??Ништо од тоа си играа нашиве по снегот, се маваа со топки кога прославуваа за головите
![]()
Иначе околу играта сум задоволен сем Хименез кој по мене веќе неколку утакмици уназад се кара со судиите, а и себичен станува.
Што све им правеше Стојков, дај боже да го задржат уште некоја година заслужува нов договор со повисока плата.
Во одбрана солидно освен по некоја грешка на Бојќе и Рибар.
Врска немаше пеналот што им го досуди Ставрев ама па и тој го утнаа сељациве
И повторно идеална позиција за Крстев маме му ебам ама утна старово за наша среќа.
Како и да е нови 3 бода и први на табела
Фала богу и ние една неизвесна сезона да гледаме![]()

Изгледа не се ни ставени греачите, "закопани" се 100 метри под земја..
Екипа Кајгана пак се собравме во солиден број, прво што забележавме СЕНГОТ еј!
Одма им запеавме "Кај ви се греачите!?"
скандиравме Ацо Мајсторе, правевме У-У А-А Вардар со некои лудаци на северна
ги молевме играчите на Металург да не прават ангелчиња во снегот да станат и да играат, овие па јадни 2 измени направија уште во прво полувреме!
После пеналот им запеавме и Металуууург еби сее никад вие нема да победите само напред Вардареее еби ги сељаците -Вардар!
и за на крај си запеавме наннана напред Вардаре, напред Вардаре, напред Вардар, не си одиме! Добивме и аплауз од играчите!
Шала на страна, на играчиве или им требаше снег да падне за да заиграат асално, или пак слушнаа дека можеби ќе влезе Самсоненко па одиграа како меч во ЛШ!
На јужна гледачи 20 до 30

Да не си го видел на езерце да фаќа риби, па си се смешал сеа. Димитровски играше не Рибар на лев бек.![]()

правевме У-У А-А Вардар со некои лудаци на севернаги молевме

ахахахахах!Да бе Дади беше што ми текна па на Рибар врска немам
Јас со уште 2-ца другари бевме на север хахахаха..После пак викавте, ама немаше смисла пред нас беше Зоран Видевски све се слушаше на микрофончето а јадевме и ние гомна цело време![]()