Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
Kako shto najavivme vcera, i OFICIJALNO:
Aleksandar Petrovic e nov fudbaler na Vardar.
Значи сега уште Ацо останува :D Ајде Вардар!
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 21:15 ---
Како класичен центарфор ни остана само Костовски?
И Португалецот што го земаа од Кипар.

1.Еј фала што дојде пак да не потсетиш за Вандаир и Брага... мислам супер интервал две недели за да не потсетуваш на тоа како играл Вардар порано мислам супер топ си кис4е.
2.Ние слепци сме тука ништо незнаеме ти дојде да ни кажеш каква е ситуацијата со управите и ние не следиме па за тоа ете дојде нас да не прашуваш кого купил Вардар. 3.Ваков подобран муабет на друго место или пак остани си на тоа порано како си го гледал 4.Вардар и сега ич нека не те интересира.
1.Гледам на што се свела дискусијата па мора човек да ве потсети на едно не толку далечно минато.
2. Немам нерви и време да се замарам со глупостите што ги прави управава на Вардар.
3. Вака по дома можеш да се ку.чиш , јас прашав дали има во неколку реда да објасни што напави Вардар јас од тоа што го гледам гледам дека ништо не направил а има буџет од 1 000 000 евра!
4.Не е на татко ти на Вардар па ти на мене да ми кажуваш што да ме интересира или да не ме интересира. Порано навивачите за помали глупости бојкотираа ќе се тепаа со управа сега ви носат маникени во Вардар прилични глатко си поминуваат тие работи.
П.С Кога ќе отидеш на толку утакмици колку јас што сум бил на Вардар тогаш дојди да си го мериш со мене.
П.С.С Со ваква поставена управа со ваков аматерски однос Вардар со години нема да помине ни едно кфалификациско коло во лига на шампиони!
П.С.С.С Да знаевте што треба да правите со Вардар ќе го направевте отворено акционерско друштво и сите искрени навивачи на Вардар ќе купеа акции . И ќе можеше Вардар да има Буџет од над 3 милиони евра годишно, и со тие пари да се стваат професионалци на сите позиции од горе до доле во менаџментот , и да се донесоа класа играчи. Ама што знам јас Димче експертот повеќе од мене знае менаџмент и ''повеќе'' пари може од мене да извади да даде во вардар ако е отворено Акционерско друштво!

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=14512

Жими ташакот си отишол сам, виделе какво дрво е и овој и чаопријатно.
Работава кај нас е не се знае кој пие, а кој плаќа.
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 14:07 ---

Само во Вардар ова се случува :pos: Да не знае човек што да мисли...

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=14512

Жими ташакот си отишол сам, виделе какво дрво е и овој и чаопријатно.
Работава кај нас е не се знае кој пие, а кој плаќа.
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 14:07 ---
Коментар на Игор Николаевски, меѓудругото и поранешен играч на Напредок:
Ne e kriv maliot,toa e realnosta na FK"Napredok" vo koj se se raboti pogresno, pa nasite fudbaleri nemaat samodoverba da ja promenat sredinata i da probaat da napreduvaat vo fudbalot. Mislam deka Zare moze da bide odlicen fudbaler samo dokolku go ostavat ludjeto "bliski" do nego da raboti profesionalno. No za zal vo Napredok toa ne e mozno

Прашајте колку пари лапнале тие од управа кај вас од овој Дин Томески нашиот од Австралија лани кај нас што играше тоа дрвото. У Ѓорче се крстат како е можно да отиде у Вардар тој. Знаете како?! Дечкото има екстра кафич у центарот на Канбера, го виделе парајлија и го дерат сега. Си делат пари меѓу себе :D.

Коментар на Игор Николаевски, меѓудругото и поранешен играч на Напредок:
Ne e kriv maliot,toa e realnosta na FK"Napredok" vo koj se se raboti pogresno, pa nasite fudbaleri nemaat samodoverba da ja promenat sredinata i da probaat da napreduvaat vo fudbalot. Mislam deka Zare moze da bide odlicen fudbaler samo dokolku go ostavat ludjeto "bliski" do nego da raboti profesionalno. No za zal vo Napredok toa ne e mozno
Не е бе брат до тоа...:)

Знаеш како е ситуацијата. Нашата управа, го зема, со се него на таа позиција имаме 3ца играчи, со се новиот србин. Е сеа, многу пари ќе им дојдеше на нашите да плаќаат 3ца играчи кој играат на една иста позиција. Од тие 3ца најслаба карика е изгледа Жаре, а нели дојде сега во овој преоден рок, и за да куртулат нашите од повторни критики за тоа дека се зимаат беспотребни играчи, па затоа измислија ваква приказна, демек сам на себе е иницијатор за одење од Вардар.
Ако се сеќаваш претходната зима демек се договори трансферот на тој босанецот, во дефанзива што играше. Нели после искочи прикзана дека на време не били завршени потребните детали од трансферот, бла бла...и си отиде босанецот.
Мое мислење е дека се ова обични лажги, измислени од утпавата, која сака да се заштити самата себе од критики.

Прашајте колку пари лапнале тие од управа кај вас од овој Дин Томески нашиот од Австралија лани кај нас што играше тоа дрвото. У Ѓорче се крстат како е можно да отиде у Вардар тој. Знаете како?! Дечкото има екстра кафич у центарот на Канбера, го виделе парајлија и го дерат сега. Си делат пари меѓу себе :D.
Нема уште потпишано тој за Вардар...
Не е бе брат до тоа...:)

Знаеш како е ситуацијата. Нашата управа, го зема, со се него на таа позиција имаме 3ца играчи, со се новиот србин. Е сеа, многу пари ќе им дојдеше на нашите да плаќаат 3ца играчи кој играат на една иста позиција. Од тие 3ца најслаба карика е изгледа Жаре, а нели дојде сега во овој преоден рок, и за да куртулат нашите од повторни критики за тоа дека се зимаат беспотребни играчи, па затоа измислија ваква приказна, демек сам на себе е иницијатор за одење од Вардар.
Ако се сеќаваш претходната зима демек се договори трансферот на тој босанецот, во дефанзива што играше. Нели после искочи прикзана дека на време не били завршени потребните детали од трансферот, бла бла...и си отиде босанецот.
Мое мислење е дека се ова обични лажги, измислени од утпавата, која сака да се заштити самата себе од критики.
Па кога ќе видиш премногу пати се деси да пропаднат веќе „договорени“ трансфери, за да биде случајност. Не беше само Босанецот. Додуше со него беше најдалеку отидена работата зашто дури и со дрес позираше дечкото, па после два дена си замина наводно од „приватни“ причини. Исто беше и со Јани Урдинов, донекаде и со Нигериецот Алеченву летоска, сега дизајнерот од Гане и Жаре :D Мое мислење е дека управата покажува голема несериозност со овие потези, пред се му наштетуваат на клубот. Којзнае шо математики си имаат.
Како и да свртиш, Вардар пак ќе биде со ист број на играчи како есента. Си отиде Бошковски, дојде Рибар; си отиде Стојаковиќ, дојде Петровиќ, си отиде Ѓешоски, дојде Бонифачио. Единствено уште еден голман плус имаме сега. Пак сме со премалку играчи според мене.

Toj Din i e bratuced izgleda na makedonskata Severina :-D.Imase pisano na fejsbuk preska.

Леле потпиша легендата :pos:

Џиџи бе-бе бе... Ќе носел 50% поквалитетни засилувања :pos:

Леле потпиша легендата :pos:

Џиџи бе-бе бе... Ќе носел 50% поквалитетни засилувања :pos:
На крај искочи обратно, 50 % послаби засилувања донесе :pos: работава не е за смеење, ама ај шо да праиме,Џиџи е траги-комичен :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom