Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
A со засилувања толку беше изгледа за зимово?! Ништо од мојата желба да го донесат Стојков
Генерално глеано уште преоден рок според мене лутаат и немаат идеја што сакаат. Пуштија тројца, им донесоа ај да речеме нешто подобри замени, довлечкаа тотално непотребно уште еден голман и еден десен бек, што скоро сите сакавме да се донесе, ама сигурно не оној суртукон од Австралија. Ај да не биде дека се критикувам... ги задржаа сите клучни играчи, веројатно затоа што немаа адекватни понудиНемаат никаква визија луѓево. Буквално не знаат што да прават со Вардар.
Знаеш мене што ме нервира највеќе? Го тргам тоа на страна што секој преоден рок, нашата управа е како кокошка без глава во поглед на тоа какви заслиувања стварно ни се потребни, ме вади од такт што некои особи, наши играчи се однесуваат како недопирливи т.е нашата управа се однесува така кон тие играчи, пример Јове. Зашто на Јове не му се донесе права конкуренција? Зошто ќе се налути, зошто е тежок карактер и ќе почне да прави кавги во соблекувална и делби.
МОРА ваквите маалси работи да се искорнат, сите играчи треба да се на исто ниво, кој заслужи тој ќе игра.
А за десен бек, подобра варијанта ќе беше да почнеа да го уиграваат она детено Ален Муртиќ, сигурен сум дела е бољи варијанта од тој од дијаспората.

Немаат никаква визија луѓево. Буквално не знаат што да прават со Вардар.