Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
A со засилувања толку беше изгледа за зимово?! Ништо од мојата желба да го донесат Стојков :D
Генерално глеано уште преоден рок според мене лутаат и немаат идеја што сакаат. Пуштија тројца, им донесоа ај да речеме нешто подобри замени, довлечкаа тотално непотребно уште еден голман и еден десен бек, што скоро сите сакавме да се донесе, ама сигурно не оној суртукон од Австралија. Ај да не биде дека се критикувам... ги задржаа сите клучни играчи, веројатно затоа што немаа адекватни понуди :) Немаат никаква визија луѓево. Буквално не знаат што да прават со Вардар.

Знаеш мене што ме нервира највеќе? Го тргам тоа на страна што секој преоден рок, нашата управа е како кокошка без глава во поглед на тоа какви заслиувања стварно ни се потребни, ме вади од такт што некои особи, наши играчи се однесуваат како недопирливи т.е нашата управа се однесува така кон тие играчи, пример Јове. Зашто на Јове не му се донесе права конкуренција? Зошто ќе се налути, зошто е тежок карактер и ќе почне да прави кавги во соблекувална и делби.
МОРА ваквите маалси работи да се искорнат, сите играчи треба да се на исто ниво, кој заслужи тој ќе игра.

А за десен бек, подобра варијанта ќе беше да почнеа да го уиграваат она детено Ален Муртиќ, сигурен сум дела е бољи варијанта од тој од дијаспората.

Nothing special e момаков. Реално не е за во Вардар!
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 21:33 ---
Знаеш мене што ме нервира највеќе? Го тргам тоа на страна што секој преоден рок, нашата управа е како кокошка без глава во поглед на тоа какви заслиувања стварно ни се потребни, ме вади од такт што некои особи, наши играчи се однесуваат како недопирливи т.е нашата управа се однесува така кон тие играчи, пример Јове. Зашто на Јове не му се донесе права конкуренција? Зошто ќе се налути, зошто е тежок карактер и ќе почне да прави кавги во соблекувална и делби.
МОРА ваквите маалси работи да се искорнат, сите играчи треба да се на исто ниво, кој заслужи тој ќе игра.

А за десен бек, подобра варијанта ќе беше да почнеа да го уиграваат она детено Ален Муртиќ, сигурен сум дела е бољи варијанта од тој од дијаспората.
Па не знаев за Јове дека таква била работата. Ти си поупознаен :) Ете на него не му носат конкуренција, на капитенот не му носат... така нема прогрес. Јас пак ќе кажам, Јове не е фактор некој, без кого Вардар не може, а плус ова што кажуваш ми станува јасно дека премногу аздисува. Треба да му биде јасно дека во странство се продаде благодарение на Вардар, а не зашто е претерано голем квалитет.

http://www.fkvardar.mk/vesti/425-2013-01-30-19-35-51 Го гледавте ова ?
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 21:55 ---
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 21:33 ---.

Не заебавај овој португалецот да не е нешто подобар? Ова дете барем ќе игра со срце и ќе дава максимун на терен.

Дрвце е и тој бе. Освен ептен нешто ако не напреднал од времето кога играше кај нас..... Едино што му го памтам е голот што им го шибна на Битолчанките на среќа со шпиц пред 2-3 сезони.... А и онака само на позајмица е пуштен така да такви играчи нема да ни вршат работа....

http://www.fkvardar.mk/vesti/425-2013-01-30-19-35-51 Го гледавте ова ?
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 21:55 ---

Не заебавај овој португалецот да не е нешто подобар? Ова дете барем ќе игра со срце и ќе дава максимун на терен.
Пријателе, ја колку шо глеам дечкото лани во Втората лига во Маџарска дал едвај еден гол, а напаѓач е. Португалецот не знам зашто го потценуваш, ама во споредба со Симе богами има статистика каде каде подобра од него. Бонифачио редовно си тресел мрежи на Кипар, а моментално нивното првенство е мислена именка за маџарското!
П.С. Од кај си па ти толку сигурен дека Португалецот нема да дава максимум? Зар мора да си дете на клубот...

--- надополнето: 30 јануари 2013 во 21:33 ---

Па не знаев за Јове дека таква била работата. Ти си поупознаен :) Ете на него не му носат конкуренција, на капитенот не му носат... така нема прогрес. Јас пак ќе кажам, Јове не е фактор некој, без кого Вардар не може, а плус ова што кажуваш ми станува јасно дека премногу аздисува. Треба да му биде јасно дека во странство се продаде благодарение на Вардар, а не зашто е претерано голем квалитет.
Имаше една дешавка, се сеќавам беше негде при крај сега на полусеознава, ладно беше веќе... Боби го извади негде при крај на утакмица, и заврши утакмицата и нели играчите по обичај ја поздравуваат и публиката на Јужна, и јас бев тогаш на Јужна. И сите поздравуваат, а Јове ставил капуљача од јакната, веројатно лут што беше изваден, и главата доле и си влезе во соблекувална, ни главата не ја дигна...
Немам ништо против Јове, лично се знам со него, топ дечко е вака... ама премногу дигнат нос на терен и во соблекувана не му чини.

Според ЦЦС можно е враќање на Вандаир во Вардар....

Десниот бек Димоски потпишал за Брегалница до крајов на сезоната, Бојан Георгиевски раскинал договорот со БАТЕ и потпишал 3 годишен договор со Металург..... А нашиве успеаа да го потпишат Дин Томески. Секоја чест, одличен избор :tapp:

Кртени o_O
Не го земаа Димовски, не го земаа Бојан Георгиевски кој ако ништо друго бар ќе беше поперспективен, го земаа она дрвоно Дин Томески :facepalm::tapp::unsure:
И што ќе ни е Вандаир?
Па Вандаир и минатиот пат кога играше се гледаше дека е далеку од некогашната форма, а не па година и пол после тоа, сигурно во тој период воопшто не ни играл некаде :facepalm:
Требаше лево крило да донесат, само една опција имаме на таа позиција, незнам што мислат :facepalm:
Или Цикарски па го сметаат за алтернатива за двете позиции, лев бек и лево крило :confused:

Хуху... ајде сега да ве видам :D Што ви викам ја:D
Каков промашај за десен бек направија. Го имаа Георгиевски слободен, а они носат некој комедијант таму. Тоа е... забрането е по секоја цена да му носат конкуренција на капитенот.

Е Стојков е веќе нешто, а не да се заебаваат тука со Вандаир :D
Мислам секоја чест за Вандаир, секогаш ми бил еден од омилените играчи, ама реално не е веќе матријал за Вардар.

Петров,Георгиев,Хименез,Маневски,Стојков,Португалецот, Србинот,Костовски.
Некако премногу офанзивни играчи бе
Да не лета некој надвор у последен момент. :D
Ма да добро е што имаме толкав избор на одлични играчи за нашево првенство, ако се знае колку малери имавме со повреди.... Сега веќе нема изговори мора да се прегази секој противник до крајов на сезоната. И премногу отскокнуваме по квалитетот за разлика од другите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom