Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10151327123804879&id=305085444878
Не е ова никаква провокација во вашиот фан клуб, туку сакам да ве прашам зошто ги мешате навивачите на КОШАРКАРСКИОТ клуб Куманово со навивачите на ФУДБАЛСКИОТ клуб Вардар, зошто само правите да изникнуваат инциденти?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10151327123804879&id=305085444878
Не е ова никаква провокација во вашиот фан клуб, туку сакам да ве прашам зошто ги мешате навивачите на КОШАРКАРСКИОТ клуб Куманово со навивачите на ФУДБАЛСКИОТ клуб Вардар, зошто само правите да изникнуваат инциденти?
Според прочитаново Кумани се мешат таму кај што не им е местото ;)

Според прочитаново Кумани се мешат таму кај што не им е местото ;)
Текстов нема врска со вистината, тоа можеше и да се забележи на пријателскиот натпревар со Црвена Звезда, нормално имаше мали препирки со скандирање за време на натпреварот, но по завршување на натпреварот сите братски се разидуваат затоа што се комшии/пријатели/роднини/сограѓани и нема никакви закани доколку се симпатизери на друг клуб.

Текстов нема врска со вистината, тоа можеше и да се забележи на пријателскиот натпревар со Црвена Звезда, нормално имаше мали препирки со скандирање за време на натпреварот, но по завршување на натпреварот сите братски се разидуваат затоа што се комшии/пријатели/роднини/сограѓани и нема никакви закани доколку се симпатизери на друг клуб.
Има закани, можеш да читаш и на страната...
Сега колку се сериозни тие што се закануваат врска немам, не ве познавам кои сте...

На куп мечот со Пелистер имаше едно 20-тина души организирани од Куманово...

П.С. Има ли вистина дека во петок играме пријателска со Скопје во Марино? Да знам да не идам за џабе :unsure:

Сега колку се сериозни тие што се закануваат врска немам, не ве познавам кои сте...

П.С. Има ли вистина дека во петок играме пријателска со Скопје во Марино? Да знам да не идам за џабе :unsure:
Колку што знам во петок играте со Миравци во Негорски

Колку што знам во петок играте со Миравци во Негорски
Другар нешто ми сврте прича дека читал во Мак Спорт дека сме играле во петок во Марино со Скопје, и ме запна да сме оделе да го гледал Португалецот. Знам дека нашиве се во Негорци па затоа се замислив...

Другар нешто ми сврте прича дека читал во Мак Спорт дека сме играле во петок во Марино со Скопје, и ме запна да сме оделе да го гледал Португалецот. Знам дека нашиве се во Негорци па затоа се замислив...
Па требало да играте против Скопје,но како што дознав се одложила. Сепак препашај ти убаво да не сум грешка јас.

со Миравци

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=14562

Бившиот ни шеф, раководител на младинската школа (y)

Гледам нема некој пишано, Остоја и Пеџа викнати за А-селекција за пријателската со Данска :)

Коњаникот Сабја
Чеде не го повикал Гаго, спласнува талентот :D

А што стана со Добринко Илиевски ака Пижон?
Реално човеот може многу повеќе да придонесе за младите категории од Милевски :(
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 16:04 ---
Гледам нема некој пишано, Остоја и Пеџа викнати за А-селекција за пријателската со Данска :)

Коњаникот Сабја
Чеде не го повикал Гаго, спласнува талентот :D
Едвај го чекам дебито на Пеџа, мада колку е стаклен сигурно некоја повреда ќе заработи:pos:
Па така треба, треба да го викнат ако заслужил, а во последниот период играше под очекувањата. Ваљда ќе му дојде паметот и ќе даде се од себе во престојната полусезона:icon_mrgr:

А што стана со Добринко Илиевски ака Пижон?
Реално човеот може многу повеќе да придонесе за младите категории од Милевски :(
Дај не се зејбавај, Пижон е катастрофа од тренер. Додека му беше помошник на Боби, значи секоја утакмица баш го пратев, никаква функција од него се немаше. Само на полувреме со Симов, седеа на пола терен и се смееја, секоја утакмица така.:icon_mrgr:
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 16:16 ---
И јас со душа го чекам дебито на Пеџа, да видиме како ќе се снајде со Пандев, Тричко и итн...
Само да знаеш ладно е времево, опасно е тоа за него, ризикува повреди :pos:

Дај не се зејбавај, Пижон е катастрофа од тренер. Додека му беше помошник на Боби, значи секоја утакмица баш го пратев, никаква функција од него се немаше. Само на полувреме со Симов, седеа на пола терен и се смееја, секоја утакмица така.:icon_mrgr:
[
Брат он не е таков тип на тренер, он е физички и кондиционен, а исто така има и про-лиценца.
Мои другари тренираа со него, и беа презадоволни. Може тактички е слаб, али за другово ги шие сите овие:icon_mrgr:

Брат он не е таков тип на тренер, он е физички и кондиционен, а исто така има и про-лиценца.
Мои другари тренираа со него, и беа презадоволни. Може тактички е слаб, али за другово ги шие сите овие:icon_mrgr:
Е гледавме колку беа спремни Мичка и Борче :pos:

Може и на него ќе му дадат некоја фунцкија во младинската школа, кој ти знае :)

A со засилувања толку беше изгледа за зимово?! Ништо од мојата желба да го донесат Стојков :D
Генерално глеано уште преоден рок според мене лутаат и немаат идеја што сакаат. Пуштија тројца, им донесоа ај да речеме нешто подобри замени, довлечкаа тотално непотребно уште еден голман и еден десен бек, што скоро сите сакавме да се донесе, ама сигурно не оној суртукон од Австралија. Ај да не биде дека се критикувам... ги задржаа сите клучни играчи, веројатно затоа што немаа адекватни понуди :) Немаат никаква визија луѓево. Буквално не знаат што да прават со Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom