Задграничен Округ
Комита
- Член од
- 22 февруари 2009
- Мислења
- 1.069
- Поени од реакции
- 3.025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според прочитаново Кумани се мешат таму кај што не им е местотоhttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10151327123804879&id=305085444878
Не е ова никаква провокација во вашиот фан клуб, туку сакам да ве прашам зошто ги мешате навивачите на КОШАРКАРСКИОТ клуб Куманово со навивачите на ФУДБАЛСКИОТ клуб Вардар, зошто само правите да изникнуваат инциденти?

Текстов нема врска со вистината, тоа можеше и да се забележи на пријателскиот натпревар со Црвена Звезда, нормално имаше мали препирки со скандирање за време на натпреварот, но по завршување на натпреварот сите братски се разидуваат затоа што се комшии/пријатели/роднини/сограѓани и нема никакви закани доколку се симпатизери на друг клуб.Според прочитаново Кумани се мешат таму кај што не им е местото![]()
Има закани, можеш да читаш и на страната...Текстов нема врска со вистината, тоа можеше и да се забележи на пријателскиот натпревар со Црвена Звезда, нормално имаше мали препирки со скандирање за време на натпреварот, но по завршување на натпреварот сите братски се разидуваат затоа што се комшии/пријатели/роднини/сограѓани и нема никакви закани доколку се симпатизери на друг клуб.

Колку што знам во петок играте со Миравци во НегорскиИма закани, можеш да читаш и на страната...
Сега колку се сериозни тие што се закануваат врска немам, не ве познавам кои сте...
На куп мечот со Пелистер имаше едно 20-тина души организирани од Куманово...
П.С. Има ли вистина дека во петок играме пријателска со Скопје во Марино? Да знам да не идам за џабе![]()
Другар нешто ми сврте прича дека читал во Мак Спорт дека сме играле во петок во Марино со Скопје, и ме запна да сме оделе да го гледал Португалецот. Знам дека нашиве се во Негорци па затоа се замислив...Колку што знам во петок играте со Миравци во Негорски
Па требало да играте против Скопје,но како што дознав се одложила. Сепак препашај ти убаво да не сум грешка јас.Другар нешто ми сврте прича дека читал во Мак Спорт дека сме играле во петок во Марино со Скопје, и ме запна да сме оделе да го гледал Португалецот. Знам дека нашиве се во Негорци па затоа се замислив...
Има закани, можеш да читаш и на страната...
Сега колку се сериозни тие што се закануваат врска немам, не ве познавам кои сте...
На куп мечот со Пелистер имаше едно 20-тина души организирани од Куманово...
П.С. Има ли вистина дека во петок играме пријателска со Скопје во Марино? Да знам да не идам за џабе![]()

Едвај го чекам дебито на Пеџа, мада колку е стаклен сигурно некоја повреда ќе заработиГледам нема некој пишано, Остоја и Пеџа викнати за А-селекција за пријателската со Данска
Коњаникот Сабја
Чеде не го повикал Гаго, спласнува талентот![]()

Дај не се зејбавај, Пижон е катастрофа од тренер. Додека му беше помошник на Боби, значи секоја утакмица баш го пратев, никаква функција од него се немаше. Само на полувреме со Симов, седеа на пола терен и се смееја, секоја утакмица така.А што стана со Добринко Илиевски ака Пижон?
Реално човеот може многу повеќе да придонесе за младите категории од Милевски![]()

Брат он не е таков тип на тренер, он е физички и кондиционен, а исто така има и про-лиценца.Дај не се зејбавај, Пижон е катастрофа од тренер. Додека му беше помошник на Боби, значи секоја утакмица баш го пратев, никаква функција од него се немаше. Само на полувреме со Симов, седеа на пола терен и се смееја, секоја утакмица така.
[
Е гледавме колку беа спремни Мичка и БорчеБрат он не е таков тип на тренер, он е физички и кондиционен, а исто така има и про-лиценца.
Мои другари тренираа со него, и беа презадоволни. Може тактички е слаб, али за другово ги шие сите овие![]()

Немаат никаква визија луѓево. Буквално не знаат што да прават со Вардар.