Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше силен Вардар,ама еве глупостите на Комити го растурија,мое МИСЕЛЊЕ!Па Вардар тоне со години,години Трфиун дојде и се е на високо ниво организација,добри играчи.Само тоа оде постепено не може преку ноќ шампиони да сте.Е сега ќе ве видам што ќе правите.:tapp:

Na pobeda nikogas 9 gola ne i dal..ali arno vi e...koj visoko leta,nisko paga:)

Постовиве се пред месец дена кога многу луѓе на форумов се ситеа на ситуацијата во клубот...КАЈ СТЕ СЕГА ???

Постовиве се пред месец дена кога многу луѓе на форумов се ситеа на ситуацијата во клубот...КАЈ СТЕ СЕГА ???
Само да не испадне ко титулата во јули лани.
Баба Ванѓа да не си па да предвидуваш што ќе се случи со оваа МАФИЈА која е влезена во клубот , и нормално има некоја цел?!

Нека ви е со среќа...

Два пати те прашав не ми одговори...Во Работнички спонор да не е некојахуманитарна организација или Црвен Крст !? Во сите клубови има мафија.

Два пати те прашав не ми одговори...Во Работнички спонор да не е некојахуманитарна организација или Црвен Крст !? Во сите клубови има мафија.
Па нема хуманитарна организација ама нема ни мафија.
Бегаш од темата.Тука збориме за Вардар.

Полека да не брзаме :toe: се изгоревме со трифун и се мававме во гради дека ќе се прошетаме низ првенството па видовме што се случи :tapp: ова е нова свежа крв...не ме интересира дали е мафија,Црвен Крст или шеик...ме интересира резултати и тутула :vozbud: и влез во Лига на шампиони,не мора оваа година ама во догледно време нели :olee:

15y89l2.jpg

Ова е од каталогот за 2008/09 од фирмава "Legea" што ќе биде спонзор на Вардар од идната година. Па ако се паметни дресот ќе го направат сличен на овој, не како овие годинашниве од Ли Нинг!

Како можни кандидати за тренер се спомнуваат Љубинко Друловиќ, Драгослав Степановиќ и Мики Ивановиќ

15y89l2.jpg

Ова е од каталогот за 2008/09 од фирмава "Legea" што ќе биде спонзор на Вардар од идната година. Па ако се паметни дресот ќе го направат сличен на овој, не како овие годинашниве од Ли Нинг!
pa od li ning poubav mi e.Od legea site modeli dizajnot e kraden od drugi firmi

Во Милан Берлускони што е донатор во добротворни цели па што му фали на Милан.:pos: Не ми кажувајте за мафија кога во скоро секој клуб мафијата е на некој начин поврзана. А за дресовите сакам да бидат како порано вертикални црно црвени траки.

Нека гледа и нека учи Трифун како се вложува уште одма во клубот и околу него, и како се изнесува се во јавноста што и како ќе биде со клубот во иднина.

Се мислам дека Трифун сега ќе сака да си го наплати долгот од 1996 година :tapp:...знаев дека пак ќе заебе да му е**м пејачот стар излитен!!!

POLOZANI POTPISAL ZA KROACIJA SESVETE :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom