Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Danijel Ljuboja to sign for Vardar

As MacedonianFootball.com unofficially finds out, if the serbian businessman Miško Popović takes over the complete control of FK Vardar, the striker Danijel Ljuboja will be one of the reinforcements together with the famous coach Dragoslav Stepanović. As Miško Popović announced, many famous names will be involved in the new FK Vardar after he takes over the complete ruling of the club. Currently there are some conflicts with the former president Kostovski about some past debts and Popović still doesn't have the control of the club, but that doesn't stop him and his partners.
Previously it was announced that one of the candidates for new coach of FK Vardar is the famous serbian coach Dragoslav Stepanović and today MacedonianFootball.com found out another exclusive news. Danijel Ljuboja, the current member of VfB Stuttgart and former member of the Serbian national team, is planed to be one of the big reinforcements of FK Vardar. Ljuboja has been member of Stuttgart since 2005, but in the past few seasons he had many problems for acquiring a place in the first team and has been moved to the reserves and loaned to other teams.

Ме мрзи да преведувам ваљда ке разберете,ако овој потег на новава управа стварно се оствари тоа веке ке биде нешто.Со играчи од рангот на Даниел Љубоја се гледа дека новава управа стварно има големи аспирации да направи квалитетн тим кој би имал и сериозна улога и во Европа.

Ме мрзи да преведувам ваљда ке разберете,ако овој потег на новава управа стварно се оствари тоа веке ке биде нешто.Со играчи од рангот на Даниел Љубоја се гледа дека новава управа стварно има големи аспирации да направи квалитетн тим кој би имал и сериозна улога и во Европа.

Кој ранг жити бога, Љубоја има 30+ години. Она што јас прво би сакал да видам во моментов, а е добро за Вардар, е играчите кои моментално се под договор да земат плата. Не ми пречи Љубоја, и секоја чест за минатото, но играч од висок ранг е нешто друго...

дај боже да го донесат Љубоја и уште неколку играчи од негов ранк, само не знам колку е точно ова ама ако дојде супер ќе биде

Кој ранг жити бога, Љубоја има 30+ години. Она што јас прво би сакал да видам во моментов, а е добро за Вардар, е играчите кои моментално се под договор да земат плата. Не ми пречи Љубоја, и секоја чест за минатото, но играч од висок ранг е нешто друго...

За македонската лига и Љубоја е играч од висок ранг сепак

Јес да Љубоја е испукана пушка али за во првенствово ќе врши работа, само за џабе ќе се фрлат многу пари, бидејќи он нема да дојде за 100 евра.

Нека се најде решение веќе еднаш,срамно е за клуб како Вардар.Да немаат услови за тренинг,боже мој !:tapp:

Џабе е Љубоја кога никој не дава пари :tapp::tapp: ах Трифун,Трифун никогаш нема да си простам што ме прелажа,дај нека дојде тоа собрание веќе еднаш...па 10 души само тренираат бе еј,ќе испаднеме од лига :toe:

Џабе е Љубоја кога никој не дава пари :tapp::tapp: ах Трифун,Трифун никогаш нема да си простам што ме прелажа,дај нека дојде тоа собрание веќе еднаш...па 10 души само тренираат бе еј,ќе испаднеме од лига :toe:
Миша Поповиќ ќе дава пари само треба прво да се свика собранието, а се знае кој го одолговекува тоа...
Најново инфо е дека се надминати проблемите меѓу Трифун и Поповиќ и собранието ќе се одржи во сабота најверојатно. Како засилување се очекува покрај Љубоја, и Трајчев.

Миша Поповиќ ќе дава пари само треба прво да се свика собранието, а се знае кој го одолговекува тоа...
Најново инфо е дека се надминати проблемите меѓу Трифун и Поповиќ и собранието ќе се одржи во сабота најверојатно. Како засилување се очекува покрај Љубоја, и Трајчев.
во кој тим игра сеа Трајчев?

а со подготовките што се деси кога ќе се оди за Анталија?
Се помал број фудбалери на тренинзите Тренинзите на Вардар наликуваат на локален приградски клуб кој оставен на индивидуалниот ентузијазам се обидува да импровизира подготовки. Со максимум осум до десет фудбалери од есенскиот прв тим и с$ друго младинци "црвено-црните" реализираат тренинзи на околу 20 дена до стартот на пролетниот дел од сезоната.
А, и с$ помал број од првотимците доаѓаат на тренинзите. Поради тоа што немаат престој во Скопје на тренинзите веќе нема и дел од играчите кои не се со постојано живеалиште во главниот град.
Преодниот рок во Европа заврши, фудбалерите и натаму се во неизвесност кој од нив ќе остане во клубот а кој ќе замине при доаѓањето на новите финансиери, а времето до стартот на пролетниот дел од сезоната веќе сериозно одминува.
:jaj:

Битно е да се излезе оваа сезона во Европа, па во летниот преоден рок ќе има повеќе време за правење на тим. Тамн и новиот тренер ќе види со што располага и што му треба, така да сеа да се средат работите и да се дојде барем до второто место. Идеите ми се допаѓаат се надевам дека се што е најавено ќе се реализира.
Се слагам дека Љубоја е стар, ама штом играл за така големи клубови сигурно има нешто во него, па вајда ќе биде одлично засилување.

Дај Боже да е се средено па да заличиме и ние конечно на клуб како што доликува на Вардар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom