Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Аха...Зашо тогаш на покривното знаме на Лавови пишуваше 1992 ???
Ја контам дека тогаш се оформени чим ја пишале таа година...:toe:

1992 е формиран клубот а навивачите никогаш не биле организирани. Први сериозни собири почнаа пред 3 години кога влегоа во 1 лига и со успесите во купот на Македонија.

Пак не сте ме разбрале што сакав да кажам. Немам ништо против Ѓорче да биде шампион, според тоа што досега помина заслужуваат, иако немој да мислите дека се којзнае што. Едноставно, според мене, мислам дека би било многу подобро доколку е некој клуб како што ги набројав тие претходно. Не дека тие заслужуваат да бидат шампиони во моментов, туку би било каде каде поеинтересно за нашиот фудбал.
Иначе некој спомна Ѓорче имале навивачи. Кои навивачи, што се собираат само кога играат против Вардар собрани под закана од маалските шерифи во Ѓорче. Погледнете на другите натпревари колку публика имаат.
И доста веќе се зборува за нив, сепак ова е фан клуб на ФК Вардар.

Пак не сте ме разбрале што сакав да кажам. Немам ништо против Ѓорче да биде шампион, според тоа што досега помина заслужуваат, иако немој да си мислите дека се којзнае што. Едноставно мислам дека би било многу подобро да е некој клуб како што ги набројав тие претходно. Не дека тие заслужуваат да бидат во моментов, туку би било каде каде поеинтересно за нашиот фудбал.
Иначе некој спомна Ѓорче имале навивачи. Кои навивачи, што се собираат само кога играат против Вардар собрани под закана од маалските шерифи во Ѓорче. Погледнете на другите натпревари колку публика има.

Последен пост за Мак ЃП. Се собираат на секој натпревар треба само малце повеќе внимание да се обрне.

Иначе до каде сте со Вардар? Слушнав ке се приватизира, поточно ке стане акционерско друштво. Дали се согласувате со тоа?

Последен пост за Мак ЃП. Се собираат на секој натпревар треба само малце повеќе внимание да се обрне.

Иначе до каде сте со Вардар? Слушнав ке се приватизира, поточно ке стане акционерско друштво. Дали се согласувате со тоа?
И од мене исто, да дообјаснам некои работи. Се собираат, ама во колкав број е прашањето. Грешка си за клубот. Тој е формиран многу поодамна од 1992, а Лавови се формирани таа година. Само што повеќе биле неактивни, отколку активни.
За Вардар акционерско друштво. Имаше некои замисли, ама со влегувањето на Трифун некако се стишаа таквите гласини. Не знам од каде сега ова дека повторно ќе се актуелизира таа замисла. Во догледно време, не верувам дека ќе се оствари, инаку би било одлично.

Пак не сте ме разбрале што сакав да кажам. Немам ништо против Ѓорче да биде шампион, според тоа што досега помина заслужуваат, иако немој да мислите дека се којзнае што. Едноставно, според мене, мислам дека би било многу подобро доколку е некој клуб како што ги набројав тие претходно. Не дека тие заслужуваат да бидат шампиони во моментов, туку би било каде каде поеинтересно за нашиот фудбал.
Иначе некој спомна Ѓорче имале навивачи. Кои навивачи, што се собираат само кога играат против Вардар собрани под закана од маалските шерифи во Ѓорче. Погледнете на другите натпревари колку публика имаат.
Ако ги гледаш работите со помиот 'поинтересно', тогаш како еден релативен пример би споменал дека 'поинтересно' би било ФК Турново да освои титула , отколку Вардар.

I ja mislam deka bi bilo odlicno Vardar da stane acionersko drustvo mislam deka samo togas moze da se podobrat rabotite.
Nego da prasam nekoj da ne znae dali nekoj gi kaznuva igracive poradi rezultative poradi ovaa mizerija ili? Trifun kako odgovorno lice prevzema nekakva odgovornost i toj MIlko ili k*r gi boli za Vardar.
Pa sramota e ova be ako niso drugo manekenive najmalce so treba e da se izborat za nekakov izlez u evropa za da ne otide badijala i ovaa sezona kao minatata

Некои екипи кои беа шампиони пред неколку години немаа ни навивачи. Овие колку се толку се. Мора да се запамти дека Македонија е прилично нов клуб и нема официјална навивачка група. Се тоа се деца кои секој натпревар го следат на трибини и го сакаат клубот од нивната населба.
Па Македонија Ѓ.П. не е нов клуб, оформен е 1932 година, а шеталицата на која пишуваше 1992 ја означува годината на оформување на навивачката група Лавови.

Па Македонија Ѓ.П. не е нов клуб, оформен е 1932 година, а шеталицата на која пишуваше 1992 ја означува годината на оформување на навивачката група Лавови.

Значи добро сум претпоставил :icon_lol: ...Обично навијачката група на своите реквизити ја пишува годината кога е оформена групата е не клубот за кого навиваат...

Сепак Трифун не останува во Вардар, моментално соопштија во вестите на Канал 5 дека и дефинитивно паднала одлуката семејството Костовски (хрррррк Пу) да се повлече од Вардар .

Aбе денеска во Македонски спорт пишуваше дека соопштил на играчите и таму на управен одбор дека останува во клубот а одма еве сега а мења одлуката да не се некои дезимформацииа?:raz:

Нема што да покаже трифун не останува во Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom