Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко педерче е Трифун. Се мајтапи со Вардар, срамота! Ќе си одам! Не, не си одам! Ќе си одам! Катастрофа!

Ako be neka si odi nema fajde ni od nego sega samo da ne se pojavi pak nekoj kako nego ili Braco valjda ke se pogodi veke ednas nekoj asalen da go zeme Vardar ili pa da stane akcionersko drustvo ama mislam deka tesko ke ide toa

Абе прво рече дека ќе остане пред утакмицата со Мак.Ѓ.П за да нема бојкот, па од кога ја изиграа утакмицата и дефинитивно се повлече педерчето. Има и подобри денови за Вардар ќе го биде.

Подобри денови?Вардар го имаше ТРИФУН,човекот кој со Работнички имаше големи успеси,а во ракометот да не праиме муабет.Финансиерот со најголеми спортски успеси.А чим Вардар со него ништо не напраи незнам со кој ќе напраи нешто.Ќе видите каков егзодус ќе има зимава во Вардар,све живо ќе си иде.Од млади таленти до репрезентативци.Ќе си останат играчите штп и пред тоа играа за Вардар.Максимално сум разочаран од Трифун а и од Комитите.Се надевав на силен Вардар оваа сезона,Вардар како што личи да биде.А не сеа некоја Македонија Ѓорче да зема титула и да продава утакмици во Евро Куповите!Мак фудбалот се повеќе тоне и тоне....

Трифун не ни требасше да дојде не ни требаше само го успори уште повише Вардар и сега го остави. Ама ако, сега само во нормална процедура да се појави некој асален спонзор без дубара и со вистински спортски интереси и идеи за Вардар ќе му бидеме благодарни на педерчето што едвај чекаше да избега.

Како што читам Трифун имал многу притисоци од навивачите, тие сакале да одлучуваат за трансфери и слично. И овој видел дека неможе да работи нормално и се откажал. Али срамота е така да се откажеш, место да се бори да ги реши проблемите он се откажува. Срамота. Не гледам надеж дека во брзо време ќе се решат проблемите, многу мафијаши и луѓе со лични интереси се навртеа околу Вардар во последната деценија. Уште кога го видов Камчев, знаев дека ништо нема да биде, кога дојде Трифун се надевав дека ќе тргнат работите, ама ништо. Не сум оптимист околу целата ситуација. Треба многу, многу години да поминат за Вардар да се среди.

Направи добар проект, кажи колку ќе вложиш, ќе го доставиш до Вардар кога ќе се собираат понуди за нов газда и можеби ќе те одберат:)

awe ne deka sakam da go kupam parashuvam onaka cisto me interesira.kolku koshta?

Како што читам Трифун имал многу притисоци од навивачите, тие сакале да одлучуваат за трансфери и слично. И овој видел дека неможе да работи нормално и се откажал. Али срамота е така да се откажеш, место да се бори да ги реши проблемите он се откажува. Срамота. Не гледам надеж дека во брзо време ќе се решат проблемите, многу мафијаши и луѓе со лични интереси се навртеа околу Вардар во последната деценија. Уште кога го видов Камчев, знаев дека ништо нема да биде, кога дојде Трифун се надевав дека ќе тргнат работите, ама ништо. Не сум оптимист околу целата ситуација. Треба многу, многу години да поминат за Вардар да се среди.

Ова прв пат слушам навијачи да се мешаат во трансфери каде спонзорот од свој џеб дава пари. Ако е ова вистина па не знам кој ќе сака да остане во клубот.

п.с. и не знам кој ќе сака да дојде после вакво нешто.

Ова прв пат слушам навијачи да се мешаат во трансфери каде спонзорот од свој џеб дава пари. Ако е ова вистина па не знам кој ќе сака да остане во клубот.

п.с. и не знам кој ќе сака да дојде после вакво нешто.

Во Македонски Спорт го читав тоа, во денешниот број.

А инаку по заминувањето на Костовски и сите играчи ке добиеле исписници
А положани,Мегленски,Масев и Ејупи најверојатно ке потпишеле за Работнички
Инаку му посакувам се најдобро на Вардар и да се најде вистински човек што ке го финансира и да биде поинтересно првенството
Зашто да бидеме искрени без силен Вардар нема ни силно првенство

abe Makedonski sport fakt e deka se navleceni na stranata na Trifun ocigledno e toa mislam tolku go opravduvaat covekov toa e cudo ko svetec da e ko da go naprail vardar sampion i ko on od koa dojde vo vardar rabotite trgnaa na dobro da trgnaa prvite 5 kola a posle? Ne vikam deka covekov nema vlozeno vo sportov ima da ama kolku ima kareno kao on da vlozil od cista ljubov za se on si ima matematika so mislite deka on go zema Vardar od so mnogu go saka klubot od so e navivac ? On go zema samo poradi taa Balkanska liga so ke se formira vide deka tuka poveke pari moze da se svrtat ili isperat seedno druga pricina poradi sto go zema Vardar e e NAVIVACITE zaso zatoa so kolku i da osvojuva Rabotnicki so i da pravi Vardar pak ke gi ima navivacite pak celo Skopje ke naviva za Vardar.
Inace tipot realno gledano dosega izlegol dosta buljas i kako politicar kao gradonacalnik i kao sponzor vo mak fudbalot i od stranata na Rabotnicki so taka pederski go napusti klubot a eve sea i Vardar

Навивачите бараат Трифун да дава пари

Барањето градоначалникот да продолжи да го финансира Вардар,
иако не е веќе во него, личи на научнофантастичен филм

ФУДБАЛЕРИТЕ НЕ ТРЕНИРАА

Сега системот е во распад, вчера фудбалерите воопшто не тренираа, раководењето со клубот им остана на двете групации што немаат пари да вложуваат, со што кулминира кризата на Вардар.

повеќе инфо овде

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=0FBB3DC951458447B3EDDC32C39F92A9

според мене ова е невидена катастрофа и сеуште не ми е јасно како можат навијачите да бидат против стабилен спонзор без разлика што немаше успех одма во првата сезона, но требаше да видат дали во змискиот преоден рок ќе купи нови играчи и слично па псоел на крај на сезона да бараат отчет. Но сепак не можеш ти преку ноќ да го направиш вардар шампион тоа треба на сите да им е јасно. А сега можеби вардар и за прв пат во својата историја да испадне од лига. Е ако се случи и тоа ти ибам и навијачи и све.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom