Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
me interesira kolku pari koshta da se kupi vardar?
Направи добар проект, кажи колку ќе вложиш, ќе го доставиш до Вардар кога ќе се собираат понуди за нов газда и можеби ќе те одберат![]()
Како што читам Трифун имал многу притисоци од навивачите, тие сакале да одлучуваат за трансфери и слично. И овој видел дека неможе да работи нормално и се откажал. Али срамота е така да се откажеш, место да се бори да ги реши проблемите он се откажува. Срамота. Не гледам надеж дека во брзо време ќе се решат проблемите, многу мафијаши и луѓе со лични интереси се навртеа околу Вардар во последната деценија. Уште кога го видов Камчев, знаев дека ништо нема да биде, кога дојде Трифун се надевав дека ќе тргнат работите, ама ништо. Не сум оптимист околу целата ситуација. Треба многу, многу години да поминат за Вардар да се среди.
Ова прв пат слушам навијачи да се мешаат во трансфери каде спонзорот од свој џеб дава пари. Ако е ова вистина па не знам кој ќе сака да остане во клубот.
п.с. и не знам кој ќе сака да дојде после вакво нешто.