Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Сега истите експерти од пред некој ден што плукаа кога изгуби Вардар од Рудар ќе зборат како Вардар ќе освои Лига на Шампиони. Шала на страна секоја победа е добра вест, уште малку поопширно да видиме за стрелците и играта на Вардар.
Дали доколку Хлеб дојде против Вардар би имале сеуште надеж искрено?
До пред да ја видам таа информација бев дури и расположен многу позитивно за овој поход кој минимален клуб ( во моментов) како Вардар македонски ќе го зафати со огромен за нас клуб Бате Борисов а дефинитивен ништожник во светскиот фудбалски свет, што ги прави делумно по лесни противници од други кои што беа на листата пред се како Базел.

Ви реков Митев е потенцијал невиден,може да биде звер играч само шанса да му се даде (y)

Дали доколку Хлеб дојде против Вардар би имале сеуште надеж искрено?
До пред да ја видам таа информација бев дури и расположен многу позитивно за овој поход кој минимален клуб ( во моментов) како Вардар македонски ќе го зафати со огромен за нас клуб Бате Борисов а дефинитивен ништожник во светскиот фудбалски свет, што ги прави делумно по лесни противници од други кои што беа на листата пред се како Базел.
Хлеб големо чудо, да беше толку јак нема да игра во Крилја Советов...сега гледам статисткам,лани изиграл се на се 20 утакмици и дал 2 гола...оваа година 8 без гол.

Eve go prijatelot sto trebase da vi go pozajmime, samo nekako mnogu e dobar na pripremive, denes gol dade :D

483383_487314417949057_1287671291_n.jpg

Eve go prijatelot sto trebase da vi go pozajmime, samo nekako mnogu e dobar na pripremive, denes gol dade :D

483383_487314417949057_1287671291_n.jpg
Против која екипа играа.. некако овој фудбалер на сликата да има 15 години(зелен дрес десно на сликата)..
--- надополнето: 1 јули 2012 во 01:39 ---
Дуелот во Петок против Црвена Звезда е многу важен според мене да се види до каде сме, и што може да очекуваме во дуелот со Бате Борисов. Има таков впечаток дека много го потценуваме Бате Борисов ние обожавателите и не го знаеме правиот квалитет на ова екипа... Сакам само едно достојно да се представиме, а за тоа ни е потребна голема мотивација(која мислам ја имаат играчите) и голем среќа!
--- надополнето: 1 јули 2012 во 01:40 ---
Дуелот во Петок против Црвена Звезда е многу важен според мене да се види до каде сме, и што може да очекуваме во дуелот со Бате Борисов. Има таков впечаток дека много го потценуваме Бате Борисов ние обожавателите и не го знаеме правиот квалитет на ова екипа... Сакам само едно достојно да се представиме, а за тоа ни е потребна голема мотивација(која мислам ја имаат играчите) и голем среќа!

Против која екипа играа.. некако овој фудбалер на сликата да има 15 години(зелен дрес десно на сликата)..
--- надополнето: 1 јули 2012 во 01:39 ---
--- надополнето: 1 јули 2012 во 01:40 ---

изгубија од третолигаш името не им го ни знам :)

http://sportefe.com.mk/index.php/2012-03-30-02-55-37/2012-03-30-03-19-20/652-2012-06-30-22-29-44Две големи тренерски имиња се поврзуваат со кормилото на на најтрофејниот тим и двајцата се екс фудбалери на Вардар:тренер со меѓународно искуство но без ангажаман во татковината Чеде јаневски , и докажаниот тренер во македонскиот фудбал Ѓоре Јовановски.Сепак многу поблиску до ангажман е некогашниот вардаров играч и трофеен тренер седеше на клупата на македонските прволигаши Слога Југомагнат, Работнички, Милано, Металург , исто така имаше и ангажмани во странство во тимовите на ЦСКА Софија и турскиот прволигаш Самсунспор, последен негов ангажман беше во тимот на Работнички во минатата година. Според информациите скопскиот прволигаш сепак за мечевите од квалификациите за Лигата на шампионите ќе го назначи ова проверено тренерско име иако во комбинаториките се спомнува и Чеде јаневски, поголеми шанси за нов вардаров тренер му се даваат на Ѓоре јовановски.

Ви реков Митев е потенцијал невиден,може да биде звер играч само шанса да му се даде (y)
Комшијата ми е супер играч, само како што викаш ти, да му се даде шанса. 100% ќе ја искористи. Да го видевте татко му вчера како плачеше од радост, нешто што мислам цел живот и јас ќе го памтам.

Имате слика од детево? (Роберт Митев) Баш ме интересира кој е...
Ај ако несакате во темава пратете ми по пп :)

Имате слика од детево? (Роберт Митев) Баш ме интересира кој е...
Ај ако несакате во темава пратете ми по пп :)
Ова татко му вчера ја стави сликава на официјалниот профил на Вардар на ФБ и неколку пати на статуси пишуваше за син му.
561132_386737798055713_361942819_n.jpg

Абе со кое право Илчо го држи Вардар во заложништво?! Сместа нека си поднесе оставка. Нема што понатака да бара во Вардар кога сака да го осваја ФФМ. Од една страна дава изјави дека нема бескрајно да ги чека тие што се нудат на проби по странство, а друга страна и тој го гледа Вардар како опција единствено ако не пројде на гласањето за претседател. Срамота!

Абе со кое право Илчо го држи Вардар во заложништво?! Сместа нека си поднесе оставка. Нема што понатака да бара во Вардар кога сака да го осваја ФФМ. Од една страна дава изјави дека нема бескрајно да ги чека тие што се нудат на проби по странство, а друга страна и тој го гледа Вардар како опција единствено ако не пројде на гласањето за претседател. Срамота!

rezil! druga rabota da ne bide pak gjorce-bate koa napraija dubara​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom