B
Beck's
Гостин
Cestito pobeda i svaka cast za navivanjeto spored cenata za kartata vie ste vo odlicna brojka so srekja ponataki vo prvenstvoto i vo pronaoganjeto na nov sponzor![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cestito pobeda i svaka cast za navivanjeto spored cenata za kartata vie ste vo odlicna brojka so srekja ponataki vo prvenstvoto i vo pronaoganjeto na nov sponzor![]()
ако пратиш малку фудбал ќе знаеш дека скоро на свка утакмица на тетекс има кореографија и баклијадаЗначи сте се спремале , и не е како порано , изгледа веќе почанавте да излезите од тој цицијашки менталитет , и гледам сте облекле некои најлончиња , имало и некоја бакла , сигурно ова ви е најголемото организирање во последните неколку години.
Но сепак , не доволно , навивањето ви е како да сте у штрајк со глад и неколку дена не сте јаделе ништо, односно нема душа во навивањето.
И уште еднаш се потврди дека кога играте во Тетово се чуствувате како гости , кај се оние што велеа дека во Тетово има повише македонци него албанци. Колку ве имаше на стадион ?
Спонзор уште немаме ама има преговори со добри фирмеkartata bese 200 den i toa sum siguren 100% za ova
nesto da ve prasham :
Koj e vas sponzor ?
i da bidem realen vcera ste bile dobra brojka ( ako gi zemas vo predvid poraneshnite utakmici ) ama pak ste 2pati po malce od nas !!!
a maicata sto pretendiravte deka go zemavte KADE E ? ili se blamiravte ?
Ја нешто разбрав дека Sparkasse Bank ќе ни биде нов спонзор, а вчера имаше околу теренот и рекламе од истава банка. А + и играчите ни дадоа капчиња од Sparkasse, па ништо чудно од Јануари они да ни бида спонзор.
Sparkasse Bank е у сопственост на Брацо![]()
Сега подразбрав дека Брацо имал нешто со банката но не е лично негова, изгледа како акционер (претпоставуам) и според ова мене ми изгледа као еве го излага од Тетекс а уствари пак си е тука.![]()
Оваја банка е Германска.
Ko што знам, Грац последен пат беше во Австрија. Ако нешто непланирано се десило, може да е у Германија :smir:
Може и да сум грешка, зошто на официјалната веб страна стои .де ... http://www.sparkasse.de/
А за поише инфо на банката, тука![]()
Бобиче, од (не)официјални информацие можем да ти потврдим дека СЕГА за СЕГА, банкава нема апсолутно никакво договори за спонзорирање на ФК ТЕТЕКС. Рекламете на банкава за време на дербито беа поставени затоа што банката(како што кажав погоре) има деловни односи со ФК Тетекс и ништо појќе ....Можда има некакви врске Брацо со банкава, па демек као излага а уствари он пак е туе. Ама у сваки случај добиамо супер спонзор, се надевам на уште поголеми успеси од досегашните.