Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Значи сте се спремале , и не е како порано , изгледа веќе почанавте да излезите од тој цицијашки менталитет , и гледам сте облекле некои најлончиња , имало и некоја бакла , сигурно ова ви е најголемото организирање во последните неколку години.

Но сепак , не доволно , навивањето ви е како да сте у штрајк со глад и неколку дена не сте јаделе ништо, односно нема душа во навивањето.

И уште еднаш се потврди дека кога играте во Тетово се чуствувате како гости , кај се оние што велеа дека во Тетово има повише македонци него албанци. Колку ве имаше на стадион ?
ако пратиш малку фудбал ќе знаеш дека скоро на свка утакмица на тетекс има кореографија и баклијада
за навиањето немаш право да збориш појќе од нас не се слушнавте

--- надополнето ---

kartata bese 200 den i toa sum siguren 100% za ova

nesto da ve prasham :

Koj e vas sponzor ?

i da bidem realen vcera ste bile dobra brojka ( ako gi zemas vo predvid poraneshnite utakmici ) ama pak ste 2pati po malce od nas !!!

a maicata sto pretendiravte deka go zemavte KADE E ? ili se blamiravte ?
Спонзор уште немаме ама има преговори со добри фирме
а за маицата остај ми мсн ќе ти пратим слика ;)

--- надополнето ---

Ја нешто разбрав дека Sparkasse Bank ќе ни биде нов спонзор, а вчера имаше околу теренот и рекламе од истава банка. А + и играчите ни дадоа капчиња од Sparkasse, па ништо чудно од Јануари они да ни бида спонзор.

Ја нешто разбрав дека Sparkasse Bank ќе ни биде нов спонзор, а вчера имаше околу теренот и рекламе од истава банка. А + и играчите ни дадоа капчиња од Sparkasse, па ништо чудно од Јануари они да ни бида спонзор.

Јеп и јас нешто наслушнав исто и мислам дека се договорени. А гледам дека ќе сакаат да инвестираат да излеземе во Европа пак за да се рекламираат.

Мило ми е што Тетекс ќе најде добри спонзори. Се надевам дека оваа година титулата ќе биде ваша, и од идна година или за две години (ако отпаднеме во оваа) ќе се бориме и двата клуба за титулата :wink:
Нека се повторува атмосферата од ланската сезона :vozbud:

Sparkasse Bank е у сопственост на Брацо :)

Сега подразбрав дека Брацо имал нешто со банката но не е лично негова, изгледа како акционер (претпоставуам) и според ова мене ми изгледа као еве го излага од Тетекс а уствари пак си е тука.:toe:

Сега подразбрав дека Брацо имал нешто со банката но не е лично негова, изгледа како акционер (претпоставуам) и според ова мене ми изгледа као еве го излага од Тетекс а уствари пак си е тука.:toe:

Види ваке, Брацо е сеуште спонзор у ФК Тетекс. Оваја банка е Германска, а има деловни односи со ФК Тетекс(не би сакал да кажем на форумов какви). Ја не знам сигурно дали банкава е од Брацо или не, а по мое мислиње мислим дека Брацо не толку финансиски јак да има своја банка, али можно е да е акционер ...

Sparkasse Bank е у сопственост на Брацо :)

Aj ве молам, да не лупаме небулози.
Прво и основно Брацо не може да биде сопственик на банката Sparkasse. Тој единствено може да биде дел од менаџерскиот тим на банката кој би раководел со неа во рамките на Македонија. А со оглед на фактот што Sparkasse Bank не е некоја локална банка која става недокажани лица во менаџерскиот тим кој би ја водел.
Така да Брацо тука според мене, отпаѓа.

Инаку ако е вистина ова што се шпекулира, можам да кажам дека Тетекс тука има далеку постабилен спонзор од Брацо.

А за поише инфо на банката, тука :)

--- надополнето ---

Оваја банка е Германска.

Ko што знам, Грац последен пат беше во Австрија. Ако нешто непланирано се десило, може да е у Германија :smir:

Ko што знам, Грац последен пат беше во Австрија. Ако нешто непланирано се десило, може да е у Германија :smir:

Може и да сум грешка, зошто на официјалната веб страна стои .де ... http://www.sparkasse.de/

Може и да сум грешка, зошто на официјалната веб страна стои .де ... http://www.sparkasse.de/

А за поише инфо на банката, тука :)

Steiermärkische Bank und Sparkassen AG
A-8011 Graz, Sparkassenplatz 4
Telephone: +43 (0)5 0100 - 36000
Fax: + 43 (0)6 0100 9 - 36000
Internet: www.steiermaerkische.at
E-Mail: info@steiermaerkische.at

Можда има некакви врске Брацо со банкава, па демек као излага а уствари он пак е туе. Ама у сваки случај добиамо супер спонзор, се надевам на уште поголеми успеси од досегашните.

И да, нека им кисне на тиа што се ситеа дека со преземањето на Вардар (автоматски заминувањето на Брацо од Тетекс), Тетекс ќе паднел у трета лига (за балистиве ова важи).

Можда има некакви врске Брацо со банкава, па демек као излага а уствари он пак е туе. Ама у сваки случај добиамо супер спонзор, се надевам на уште поголеми успеси од досегашните.
Бобиче, од (не)официјални информацие можем да ти потврдим дека СЕГА за СЕГА, банкава нема апсолутно никакво договори за спонзорирање на ФК ТЕТЕКС. Рекламете на банкава за време на дербито беа поставени затоа што банката(како што кажав погоре) има деловни односи со ФК Тетекс и ништо појќе ....

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=C859BE7EE7852A438E9972CE58C3EA6C

Вчера реков дека сте биле 200 војводи, ама во горенаведениот линк пишува дека сте имале и поддршка од Скопје.

Значи и со поддршка од Скопје не можевте да се соберете повеќе од 200, а претендирате дека сте навивачка група.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom