Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не се знае когај, уште се договараат! Чекамо да видимо што ќе биде, па ако имам време ќе пишем когај и каде.

У 13:30 пред веро! 99% ќе се иде, може и да се откаже! Ако се откаже ќе пишем! Чекаа паре да им дада од Тетекс, па ќе видимо што ќе биде!

Забрането за помали од 15-16 :)

najnova vest e deka se trgnue u 2h pred vero. uprava nemala pare (?!?!?!), pa sobrale igracite i platile avtobus. ova e stvarno sramota.

madzari s. - teteks 0-1
strelec: aleksandar stojanovski 80 min.
dobar natprevar na teteks, posebno vo 2 poluvreme koga imaa mnogu sanasi. inaku deneska bevmo okolu 50 dusi i imase dobro navivanje

Dobro bese ka za gostuanje i organizacija u 5 do 12...SOLIDNO

Po 4 odigrani kola, na prvoto mesto se Teteks, Bregalnica i Ohrid so po 10 boda...

Sleden natprevar za 14 dena, doma protiv Lokomotiva.

Dobro bese ka za gostuanje i organizacija u 5 do 12...SOLIDNO

Po 4 odigrani kola, na prvoto mesto se Teteks, Bregalnica i Ohrid so po 10 boda...

Sleden natprevar za 14 dena, doma protiv Lokomotiva.

У меѓувреме повикани смо за уште 2 натпревари за репрезентација :pos2::pos2: Богами сезонава ќе бидемо мн зафатени :) После Локомотива следи и куп натпревар со Македонија Ѓ.П :)

Има снимано клип, го снимаше истиот што снимаше и со Шкендија, со добра камера, за некој ден би требало да се стае на јутуб!

У меѓувреме повикани смо за уште 2 натпревари за репрезентација :pos2::pos2: Богами сезонава ќе бидемо мн зафатени :) После Локомотива следи и куп натпревар со Македонија Ѓ.П :)

Има снимано клип, го снимаше истиот што снимаше и со Шкендија, со добра камера, за некој ден би требало да се стае на јутуб!

Обавезно за Македонија - Шкотска и Македонија - Холандија... Само да се организира порано, и да биде сигурно со картите, а не после кој ќе дојдеме да нема или слично, пошо ни се дешава често...

Тетекс со поддршка од стотина "Војводи"

Фудбалерите на Тетекс како да играа на домашен терен. Тие имаа поголема поддршка од трибините за разлика од домашниот тим. Стотина членови на популарната навивачка група "Војводи" во саботата допатуваа на стадионот "Борис Трајковски" да им помогнат на своите миленици и, секако, успеаја во тоа.

Значи сезонава продолжуваме офанзивно!

ВОЈВОДИ Тетово

ja gi znam i dvajcata, samo ne znam koj e darko, a koj daniel. edniot igra za teteks i ne e nisto posebno, a drugiot sega dojde od ljuboten u teteks, ama ne mzoe da igra zos e kaznet za incidentot na baraz natprevarot kozuf-ljuboten. prosecni fudbaleri za 2 liga

ja gi znam i dvajcata, samo ne znam koj e darko, a koj daniel. edniot igra za teteks i ne e nisto posebno, a drugiot sega dojde od ljuboten u teteks, ama ne mzoe da igra zos e kaznet za incidentot na baraz natprevarot kozuf-ljuboten. prosecni fudbaleri za 2 liga
Лани играа во Дрита, а во зимскиот преоден рок еден замина во Љуботен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom