- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Одиме ептен офтопик, ама уште ова а после оставам да се радуваме на успесите на Тетекс, знаеш дека ми е мило за добрата игра на вашиот клуб.i ova spored tebe e golema tradicija? sto se formirani 54 god i sto igraat na komunalec? ili uspeh sto administrativno vlegle u 2 liga i sto duri vtora sezona se tuka blagodarenie na utakmicata sto im ja pusti belasica minatata sezona, pa ja otpadnaja bregalnica (sto e stvarno klub so tradicija) za da ostane u liga klub so golema tradicija bidejki igral na komunalec? ajde pocni da gi nabrojuvas uspesite na timot od komunalec a ne najgolem uspeh da im bide toa sto igraat na komunalec
Клуб со традиција не значи дека треба да има освоено не знам колку трофеи и да игра цел живот у прва лига. Имаш клубови во англија кои играат константо у ниски лиги, а фановите им се позапалени од било кои други само затоа шо се формирани пред два века буквално.

Во Локомотива почнувале многу играчи од Македонија, тоа е клуб кој без никакви услови впрочем се одржува и опстојува 50 години. Да Брегалница има огромна традиција, и Тетекс исто така, ама тоа не го девалвира значењето на Локомотива.
Толку, ајде сеа да видиме навивање на Војводи ко минатиот пат, ептен мерак ми се напраи...