Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Lion гледам за Мак. Ѓ.П. си. Ќе доаѓате на 17ти за куп натпреварот со Тетекс?

Lion гледам за Мак. Ѓ.П. си. Ќе доаѓате на 17ти за куп натпреварот со Тетекс?
Уште не се знае, ама ако доаѓаме ќе ти пишам. Ако нема организирано, ништо чудно да се отиде со коли, ене кај е Тетово, за 30 минути се стигнува.

Да да, не е којзнае каде. Гледајте да дојдете, да има подобра атмосфера :)

teteks deneska igrase prijatelski natprevar so sileks, i izgubi so 2-1. vo prvoto poluvreme teteks igrase so prvata ekipa i vodese so 1-0, a vo vtoro poluvreem igraa mladincite i sileks so 2 gola so slobodni udari go svrte reziltatot i pobedi. inaku natprevarot se igrase za tragicno zaginatiot fudbaler Trajce Stojkovski - Pingo

И денеска тетекс играл против напредок пријателски ако знае некој колку завршило нека пише...

ТЕТЕКС - ЛОКОМОТИВА сабота 16 часот.

Се молат сите ВОЈВОДИ да бидат присутни, а ќе се собираме 15 часот пред форум(пицерија).

ЗАДОЛЖИТЕЛНО

Обавезно се доаѓа, ајде ќе раширимо низ градов. Ама треба и флаери, ипак да се знае! Мора да се напрае добра атмосфера со Локомотива, и бетер од Шкендија да биде :)

Обавезно се доаѓа, ајде ќе раширимо низ градов. Ама треба и флаери, ипак да се знае! Мора да се напрае добра атмосфера со Локомотива, и бетер од Шкендија да биде :)

Локомотива е клуб со голема традиција бре. Од Карпош - Скопје. Шкендија ви е ривал, Локомотива е нешто друго.

Локомотива е клуб со голема традиција бре. Од Карпош - Скопје. Шкендија ви е ривал, Локомотива е нешто друго.

многу јака традиција имаат лани прв пат играа у 2 лига, и тоа влегоа административно зош се прошири лигата инаку уште ке играја у 3 лига по некои скопски населби и села. е тоа е јаката традиција на локомотива. а за тетекс не треба да кажувам каква традиција има. ке им кажемо у субота гачката

пријателски натпревар Напредок-Тетекс 2-0. резултатот благодарение на Боби

Има флаери не се секирај, уште од средата ја го видов тој кеј жика у флиперница што е...

Значи повторувам сите ВОЈВОДИ сабота 15 часот пред Форум - тргнување...

ЗАДОЛЖИТЕЛНО!!!

многу јака традиција имаат лани прв пат играа у 2 лига, и тоа влегоа административно зош се прошири лигата инаку уште ке играја у 3 лига по некои скопски населби и села. е тоа е јаката традиција на локомотива. а за тетекс не треба да кажувам каква традиција има. ке им кажемо у субота гачката
FK Lokomotiva Skopje (Macedonian: ФК Локомотива Скопје) is a football club from Skopje, Republic of Macedonia. It was founded in 1954. The team's home ground is Komunalec stadium located in the Karpoš municipality. The club currently plays in the Macedonian Second League.
Од Википедија.​

Многу е ниско да плукаш по се` без разлика на тоа дали знаеш по што плукаш. Реков Шкендија ви е ривал, Локомотива е нормален противник.
bobi4e напиша:
А што реков јас лошо?
“бетер“ од Шкендија значи да приредите поголем притисок врз противникот. Тоа е добро, ама ако можете да приредите поголем притисок од тоа што можете на Шкенција да и го понудите, тогаш сте смешни. Извенете што сум искрен :smir:

“бетер“ од Шкендија значи да приредите поголем притисок врз противникот. Тоа е добро, ама ако можете да приредите поголем притисок од тоа што можете на Шкенција да и го понудите, тогаш сте смешни. Извенете што сум искрен :smir:

Или ти не ме разбра, или не си сакал да ме разбереш...незнам што е! Реков навивањето да биде подобро и од натпреварот со Шкендија, да дојдат што повеќе луѓе. Е тоа ми беше зборот, секогаш може повеќе...така да нема зошто да бидеме смешни.

FK Lokomotiva Skopje (Macedonian: ФК Локомотива Скопје) is a football club from Skopje, Republic of Macedonia. It was founded in 1954. The team's home ground is Komunalec stadium located in the Karpoš municipality. The club currently plays in the Macedonian Second League.
Од Википедија.​

i ova spored tebe e golema tradicija? sto se formirani 54 god i sto igraat na komunalec? ili uspeh sto administrativno vlegle u 2 liga i sto duri vtora sezona se tuka blagodarenie na utakmicata sto im ja pusti belasica minatata sezona, pa ja otpadnaja bregalnica (sto e stvarno klub so tradicija) za da ostane u liga klub so golema tradicija bidejki igral na komunalec? ajde pocni da gi nabrojuvas uspesite na timot od komunalec a ne najgolem uspeh da im bide toa sto igraat na komunalec

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom