Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Се имам карано со тебе на кошаркарската тема околу Чкембари, но ќе мора изгледа пак. Па чекај малце колку време ракометниот клуб Пелистер да не кажам е на работ на егзистенција. Едвај сврзува крај со крај. Тоа ли е превземање инцијатива. Викаш го превзеле клубот во свои раце...И што со тоа? Што напраиле добро? Го вратија клубот на здрави нозе како што го направија тоа Комити? Пелистер е повторно јак како што беше порано? Салата Младост е полна? НЕ! Не е работата само да се превземе, туку треба тоа превземање да има некаква корист. Второ кај се Чкембари кога фудбалската, кошаркарската и ракометната екипа на Пелистер е слаба, ги има само кога имаат јаки екипи.
Викаш Комити потрошиле 10.000 евра за 20 годишнината. Не знам од кај ти е таа информација, ама еве ќе земеме дека ти е точна. Е па друже ти да си скаран со управа, и да направиш кореографија од 10.000 евра, сакаш да ми кажеш дека не се работи се организиран колкетив. Се снашле во тешки времиња да направат добро за клубот...и успеале.

Не ме заебавај.

Комити да не ја најдоа таа управа што е моментално на чело на Вардар ?

Ако не беше Трифун и компанијата, Вардар ќе пропаѓаше секоја година се повеќе и повеќе. Комити се само обични пиуни во цела оваа работа со Вардар.

За кореографијата вредна 10.000 евра сигурно комити не ја
финансираа сами така ?

Не заебавај, знаеме сите кој фактор се комити и каков удел имат во Вардар.

П.С Не се караме, само дискутираме. :helou:

темава е за ФК Тетекс и толку имам да ви кажем

абе Аеродромец ти знаеш ли кој е втор најстар клуб во Македонија бе !!

Брегалница 1921 -- Вардар 1947

на Брегалница во 2 лига има просечно 500-600 гледачи , на Вардар толку цела година нема , да не зборам за во 1 лига

Брегалница со успех има настапувано од 1964 - 1990 во 2МФЛ . Во Штип имаат играно Брегалница и Нујорк Космос ( Пеле , Еузебио имаат играно утакмица тука )

Незнам што ми мрчиш безвезе кога сите ти велат дека Брегалница , Тетекс и Беласица ти се клубови со историја и реноме

или само и се улизуваш на тетовчани кога го спомнуваш Тетекс само како клуб со каква таква историја

прво размисли , за џабе не е таа опција прегледај мислење

ТЕТОВЧАНИ СЕ ИЗВИНУВАМ АКО МОЖЕТЕ ДА СЕ ОТВОРИ УШТЕ ЕДЕН ТОПИК --- ПРЕПУКУВАЊА

абе Аеродромец ти знаеш ли кој е втор најстар клуб во Македонија бе !! Брегалница 1921 -- Вардар 1947
на Брегалница во 2 лига има просечно 500-600 гледачи , на Вардар толку цела година нема , да не зборам за во 1 лига
Брегалница со успех има настапувано од 1964 - 1990 во 2МФЛ . Во Штип имаат играно Брегалница и Нујорк Космос ( Пеле , Еузебио имаат играно утакмица тука )
Незнам што ми мрчиш безвезе кога сите ти велат дека Брегалница , Тетекс и Беласица ти се клубови со историја и реноме
или само и се улизуваш на тетовчани кога го спомнуваш Тетекс само како клуб со каква таква историја
прво размисли , за џабе не е таа опција прегледај мислење
ТЕТОВЧАНИ СЕ ИЗВИНУВАМ АКО МОЖЕТЕ ДА СЕ ОТВОРИ УШТЕ ЕДЕН ТОПИК --- ПРЕПУКУВАЊА

Што имам јас од тоа ако им се улизувам на тетовчани само ти си знаеш. Е сега да ти кажам пошо гледам многу знаеш ти, ептен се разбираш од спорт...Значи те прашав за да ми одговориш, а не да тресеш глупости, деген еден, кажи ми го успехот на Брегалница, колку титули има, се има ли претставено на европска сцена, кој играчи ги има дадено клубот...Ако купуваш Македноски спорт секој вторник додека се игра првенството има статистика, па ај ќе те молам да видиш кој е најгледан клуб во нашето првенство пошо на Вардар севкупната гледаност му била како што викаш ти 600 гледачи. Второ ќе те прашам колку клубови се од Штип, а колку од Скопје? (ова прашање ти го поставувам, ако си паметен ќе знаеш зашто) А да, дали сакаш да ти кажам кои екипи и играчи имаат настапувано против Вардар или како што викаш ти Брегалница има успешно настапувано во Првата лига од 1964 -1990. Каде го виде ти тука успехот не ми е јасно.

Не ме заебавај.
Ако не беше Трифун и компанијата, Вардар ќе пропаѓаше секоја година се повеќе и повеќе. Комити се само обични пиуни во цела оваа работа со Вардар.
За кореографијата вредна 10.000 евра сигурно комити не ја
финансираа сами така ?
Не заебавај, знаеме сите кој фактор се комити и каков удел имат во Вардар.
П.С Не се караме, само дискутираме. :helou:

не се расправам него онака ти го кажав.позз

Види пеер, никој не го негира успехот на Вардар, и да точно е дека го има направено најголемиот успех од сите македонски клубови, тука треба да бидеш глуп за да го негираш тоа. Ама не е само Вардар, и Беласица пред 3-4 години се бореше за првак, и Беласица има играно во Европа во Куп Уефа, и Беласица има играно во 2 југословенска лига, и кажи речи ги има дадено најголемите имиња на македонскиот фудбал, пола репрезентација е излезена од Беласица, и неможеш туку така да кажеш дека нема историја и реноме, и да го рамнеш со едно селско турново, и со Металург. :helou:

Еј момци ајде овде е тема за Тетекс а не Брегалница, Вардар, Македонија Ѓ.П итн. :nesvest:

Kako vo novata sezona ima li sansi za prvata liga.

Види пеер, никој не го негира успехот на Вардар, и да точно е дека го има направено најголемиот успех од сите македонски клубови, тука треба да бидеш глуп за да го негираш тоа. Ама не е само Вардар, и Беласица пред 3-4 години се бореше за првак, и Беласица има играно во Европа во Куп Уефа, и Беласица има играно во 2 југословенска лига, и кажи речи ги има дадено најголемите имиња на македонскиот фудбал, пола репрезентација е излезена од Беласица, и неможеш туку така да кажеш дека нема историја и реноме, и да го рамнеш со едно селско турново, и со Металург. :helou:

Јас во ниту еден пост не кажав лошо за беласица можеш да го провериш тоа. Мене ми е многу јасно дека Беласица со генерацијата на Пандев направи многу за Македонија како држава, само мене ме изиритира тоа што намерно се иде кон негирање на се што е од Скопје

и јас мислам дтреба да го префрлиме муабетот на друга тема, за да не ја упропастуваме оваа

Не ме заебавај.

Дали ја знаеш поврзаноста на трифун со првите луѓе на Комити?
Јас ти гарантирам дека Трифун дојде во Вардар баш по заслуга на Комити ( конкретно по заслуга на двајца луѓе од Комити ).Затоа сега ќе им врати на Комити со тие пари за кореографии,за гостувања и ред други работи.Мислиш дека Комити официјално на времето навиваа за кометал во ракомет случајно???

Ајде бе, моабетот од едно се префрли на сасвим трето. Дај не заебавајте, ако имате нешто за Тетекс да кажете, кажите...Имате теми за истиве клубови, па префрлете си го таму моабетов :smir:

Сега Бласко ми пиша да Дарко Савевски сто играше во Ренова е нов член на Тетекс а моментално се преговори за Трансферс и со Зоран Јовановски сто бесе во Милано па ке биде супер да дојде и Зоки кај нас со 35 години и пред крај на кариерата усте некој 2 3 години хехехехех

Уште не е сигурно за Дарко (кикирик). Сега ми кажаја.

Тетекс-Вардар Декамел, 02.08.2008 (Сабота) - Градски Стадион-Тетово почеток 17:00 часот

АЈМО СВИ НА СТАДИОН! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom