Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе Брегалница е 2 лига да знаете се фузираше со Алумина

abe ti si maloumen. gledas deka temava e za fk teteks tetovo i ic kur ne mi cue za bregalnica. idi kaj majkati pisuj za bregalnica, ovde na nikogo ne mu e gajle za vas.

Ај не се замарајте со него жити све! Со деца од 10 год. не вреди да се расправаш, слушнал мајка му го родила во Штип, слушнал за мочаната брегалница и ајде сега...вошле глупо!

Добро, Добро се знае да сме Хулигани није Војводи ХеХе :wink:

штета! најстар клуб е,а на времето играа во прва лига. ај може ќе дојдат подобри времиња и за љуботен :helou:
ПОСЛЕ ХАЈДУК ОД СПЛИТ КОЈ СТОЕ РЕГИСТРИРАН ВО 1911 ВТОР РЕГИСТРИРАН ФУДБАЛСКИ КЛУБ НА БАЛКАНОТ Е ЉУБОТЕН 1919 ГОД,ЖАЛНО ШТО ДРЖАВАТА НЕ ПОМАГА О НЕГОВО ОПСТОЈУВАНЈЕ , МИСЛАМ ИМАМЕ СО ШТО ДА СЕ ГОРДЕЕМЕ КАКО НАЦИЈА.ОСВЕН ДРЖАВАТА ТУКА И ТЕТОВЧАНИ СЕ НАЈГОЛЕМИТЕ КРИВЦИ.

ПОСЛЕ ХАЈДУК ОД СПЛИТ КОЈ СТОЕ РЕГИСТРИРАН ВО 1911 ВТОР РЕГИСТРИРАН ФУДБАЛСКИ КЛУБ НА БАЛКАНОТ Е ЉУБОТЕН 1919 ГОД,ЖАЛНО ШТО ДРЖАВАТА НЕ ПОМАГА О НЕГОВО ОПСТОЈУВАНЈЕ , МИСЛАМ ИМАМЕ СО ШТО ДА СЕ ГОРДЕЕМЕ КАКО НАЦИЈА.ОСВЕН ДРЖАВАТА ТУКА И ТЕТОВЧАНИ СЕ НАЈГОЛЕМИТЕ КРИВЦИ.

abe ova sve u red, samo ima posebna tema za fk ljuboten. inaku klubot e vo race na Albancite i mn malku makedonci igraat za klubot. ako te interesira nesto pojke pisi na temata za fk ljuboten

Фала богу почнале и приприме па ке видиме со кого ке играме прв тест натпревар ако ми реце некој од нашите фудбалери сто имам контакт со нив ке пишам за на крај саму да казам ! Идеме прво лиго !

:wink:

Изгледа како сум цул ке оди Александар Зафировски во ФК Македонија Ѓ.П ама неје сигурно

Фала богу почнале и приприме па ке видиме со кого ке играме прв тест натпревар ако ми реце некој од нашите фудбалери сто имам контакт со нив ке пишам за на крај саму да казам ! Идеме прво лиго !

:wink:

abe sega ima sponzor ili nema?
vcera citav u sport ama nisto ne kazaa, samo deka ekipata se raspagja i igracite si zaminuvaat.

ajde ako znaes nesto pisi, ili pak na msn

Да бе брат имаме нов спонзор тоа ми потврдија Ивица, Тони, Аце, Бласко а изгледа ке им се изплати плата на играците другата недела па ке видиме ајде брат на МСН :wink:

абе Тетовчани под никот 1988 се крие Доко Ретардацијата бе знаете ли кој е тоа

до пред 3 месеци навиваше за Вардар правеше сајтови , форуми и сл
после тоа за Работнички правеше сајтови , форуми го избркаа

и сеа за Тетекс навива

распрашајте се малце а не вака да ве срами овој

Брегалница е формирана 1921 така да не е мочана и не трескај глупости , еден од клубовите со најголема историја

п.с Го почитувам Тетекс !!!!

абе Тетовчани под никот 1988 се крие Доко Ретардацијата бе знаете ли кој е тоа

до пред 3 месеци навиваше за Вардар правеше сајтови , форуми и сл
после тоа за Работнички правеше сајтови , форуми го избркаа

и сеа за Тетекс навива

распрашајте се малце а не вака да ве срами овој

Брегалница е формирана 1921 така да не е мочана и не трескај глупости , еден од клубовите со најголема историја

п.с Го почитувам Тетекс !!!!

Ти кажав јас на тебе, ич не ме боли к***т за Брегалница, и не замарај веќе!

Ти кажав јас на тебе, ич не ме боли к***т за Брегалница, и не замарај веќе!

а мене ме здоболе за Тетекс , само ви кажувам за ваше добро

поздрав иначе оваа сезона Брегалница - Тетекс 2 -0
Тетекс - Брегалница 0 -1

не пишувам веќе овде

Брат, Брат гледај какви играчи играле како млади кај нас и каде се сега незнам кај вас кај нас има доста овој Дусан Симовски од Македонија Ѓ.П е дете од Тетекс има усте саму ајде

а мене ме здоболе за Тетекс , само ви кажувам за ваше добро

поздрав иначе оваа сезона Брегалница - Тетекс 2 -0
Тетекс - Брегалница 0 -1

не пишувам веќе овде

Ајде, баш чекам да видиме. Па дојди и ти у Тетово кога ќе играат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom