Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Александар Стојановски е дете на Вардар, меѓутоа прволигашко искуство има со екипата на Македонија ЃП. Лани постигна голови во Интертото купот и имаше солидна сезона во првенството. Добар играч и солидно засилување, игра во нападот

Известување - сабота 9 Август градски стадион во Тетово...Шкендија - Тетекс...
Сите ВОЈВОДИ да бидат присутни на натпреварот, бидејќи ќе има прослава во чест на 20 години од постењето на ВОЈВОДИ...Ќе биде ВАТРЕНО...

АЈМО СВИ НА СТАДИОООООН!!!

Известување - сабота 9 Август градски стадион во Тетово...Шкендија - Тетекс...
Сите ВОЈВОДИ да бидат присутни на натпреварот, бидејќи ќе има прослава во чест на 20 години од постењето на ВОЈВОДИ...Ќе биде ВАТРЕНО...

АЈМО СВИ НА СТАДИОООООН!!!

koj kaza ova? znaci ke ima navivanje? ama siptarive sa domacini i ke baraat pari na vrata, nema da ne pustat taka

abe ako se sobere publika preku 500 dusi da se ide, a ako ne da idemo samo da se sramimo ne e rabota zos od skendija ke ima sigurno 5-6.000, a moze i pojke

И пак ќе заврши нерешено...

Кур див ќе заврши нерешено, ако га пушта шиптарине ја го сечем. Според квалитет би требало да тепа Тетекс, ама ка ќе видиш у соблекуална 2-3-ца со пиштоли, не ти е свеедно :)

gledam deka nikoj nema pisano pa da kazem deka u subota ke se naviva na stadion a voedno toa ke bide i proslava na 20 godini postoenje na vojvodi. za taa cel ke ima i organizirano besplatni avtobusi od skopje za tetovo za da dojdat sto pojke makedonci na stadion, a normalno povik i do site tetovcani da dojdat na stadion i da imame dvojna proslava: 20 godini vojvodi i pobeda nad skendija

Абе Павлеее, да е таке треба многу поорганизирано да биде. Ќе дошле од СК, ако дојда ја го сечем. Може да дојда ка прошли пут 5-6 душе и толку...Тиа не доаѓаа бе брат ка игра Вардар овде против Шкендија, не доаѓаа за Вардар и другиве, ќе дојда за нас...А и за да има организирано овде да се навива, треба бе брат да се залепа флаери по градов, да биде информиран народов, и не само да пиша на флаерот повик до сите ВОЈВОДИ, повик до сите македонци треба за да дојде што поголем број и повозрасни. И флаерот треба да се стае 1 недела пред утакмицата, а не ка увек 1 ден пред утакмица.

А само од Скопје ќе има автобуси, или од сите градови на Македонија ?

Абе Павлеее, да е таке треба многу поорганизирано да биде. Ќе дошле од СК, ако дојда ја го сечем. Може да дојда ка прошли пут 5-6 душе и толку...Тиа не доаѓаа бе брат ка игра Вардар овде против Шкендија, не доаѓаа за Вардар и другиве, ќе дојда за нас...А и за да има организирано овде да се навива, треба бе брат да се залепа флаери по градов, да биде информиран народов, и не само да пиша на флаерот повик до сите ВОЈВОДИ, повик до сите македонци треба за да дојде што поголем број и повозрасни. И флаерот треба да се стае 1 недела пред утакмицата, а не ка увек 1 ден пред утакмица.
od skopje ke ima organizirano, pa sega koj saka neka dojde, koj ne nemora. i ja ne veruvam deka ke ima kojznae kolku ama toa e.

А само од Скопје ќе има автобуси, или од сите градови на Македонија ?
ne veruvam deka ke ima od drugite gradovi, a veruvam deka dokolku ima i od poveke gradovi (od site ne e izvodlivo da ima) ke ima poveke publika. namesto 10 avtobusi od skopje, da ima po eden od nekolku gradovi, i uste 3-4 od skopje

многу ми е криво што ќе га пропуштим утакмицава за еден ден пошо на 10 се враќам од одмор....јбг...

vo sabota skendija - teteks. povik do vojvodi i do site tetovcani vo 15h pred picerija forum, dojdite svite za da im pokazemo na Albancite deka u tetovo ima makedonci i deka tetovo e makedonski grad

tacno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom