Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Vardar & Teteks, together forever!!! Cista Makedonija, bez Albanci.
Pozdrav do site Vojvodi od Tetovo

поздрав и до комитите...:helou:

Инаку ќе има организирано за во сабота за мечот меѓу Тетекс - Слога Ј. ????

sega vo sabota teteks igra vi gosti so belasica a za dva vikendi igra doma so sloga, taka sto uste nisto ne se znae dali ke ima nesto na grdaski ili ne, t.e. dali ke se soberat vojvodi za navivanje protiv kletite Albanci

sega vo sabota teteks igra vi gosti so belasica a za dva vikendi igra doma so sloga, taka sto uste nisto ne se znae dali ke ima nesto na grdaski ili ne, t.e. dali ke se soberat vojvodi za navivanje protiv kletite Albanci

да де да па тоа и те прашуав, за две кола дали ќе има организирано. Штом не знаеш ок е само ако дознаеш нешто те молим пиши.

да де да па тоа и те прашуав, за две кола дали ќе има организирано. Штом не знаеш ок е само ако дознаеш нешто те молим пиши.

Ај не се прај, незнаеше дека за 2 неделе играа! Мислеше оваја субота дека играа :) А за информацие само, не ни требаа КОМИТИ, ваљда знаемо и мие да удримо и не ни треба ничива помош. Ка речи шверцериве најјаки са, па им се плашимо дома. Сами ќе си завршимо работа!

Ај не се прај, незнаеше дека за 2 неделе играа! Мислеше оваја субота дека играа :) А за информацие само, не ни требаа КОМИТИ, ваљда знаемо и мие да удримо и не ни треба ничива помош. Ка речи шверцериве најјаки са, па им се плашимо дома. Сами ќе си завршимо работа!

абе чекај... па не требаше да играат на 1 декември? и зашто се преместил датумот?

А за војводите немој да збориш тоа те молим, пошто како и свекоаш ако има тепачка се тепаат највише 10 луѓе од 100 на трибина!

абе чекај... па не требаше да играат на 1 декември? и зашто се преместил датумот?

А за војводите немој да збориш тоа те молим, пошто како и свекоаш ако има тепачка се тепаат највише 10 луѓе од 100 на трибина!
epa presmetaj be kogaj paga ne ovaa subota tuku drugata. ne znam ni ja koj datum e.
a za tepanjeto u pravo si, makar sto ni 10 dusi ne se tepaa, zo ne znam dali bese lani so sloga koga pobegnaja svite. po nekoja slucajnost ja na toj natprevar bev u loza posto ne znaev deka ke ima navivanje. i stvarno bese loso za gledanje koga na domasen teren vojvodite begaa, ama mora da se kaze i deka i da iamse tepacka vojvodite ke go jadea zos normalno policijata ke bese na strana na Albancite

epa presmetaj be kogaj paga ne ovaa subota tuku drugata. ne znam ni ja koj datum e.
a za tepanjeto u pravo si, makar sto ni 10 dusi ne se tepaa, zo ne znam dali bese lani so sloga koga pobegnaja svite. po nekoja slucajnost ja na toj natprevar bev u loza posto ne znaev deka ke ima navivanje. i stvarno bese loso za gledanje koga na domasen teren vojvodite begaa, ama mora da se kaze i deka i da iamse tepacka vojvodite ke go jadea zos normalno policijata ke bese na strana na Albancite

не бев ама знаем што се случило ми кажале и други....

А натпреварот против илинден дефинитивно е земен службено со 3 - 0??
или уште не е ништо сигурно?

Pozdrav vojvodi kako ide mora vie da ste glavni vo tetovo.Samo napred.

А натпреварот против илинден дефинитивно е земен службено со 3 - 0??
или уште не е ништо сигурно?
natprevarot go zedoja sluzbeno, ama posle ilinden ne izigra u kup so nov milenium i e diskvalifikuvan od site natprevari i prefrlen vo najnizok rang na natprevari, i site negovi rezultati se brisat.

Изгубивте во Струмица со 2-1.
Тетекс дојде во водство во 50 минута, но играчите на Беласица одма го возвратија ударот во 53 минута и резултатот беше 1-1. Подоцна во 64 минута Беласица дојде до вториот гол и така заврши натпреварот.:smir:
Повеќе среќа другиот пат.

Abe vaka li vo prva liga be. Daj pritisnete na domasen tamu pa idna godina KOMITI & VOJVODI aedno da navivame u prva liga!!!!!

АЈДЕ ВОЈВОДИ не се давајте утре сите заедно против шипците ... Се гледаме утре ...

ТЕТЕКС и БЕЛАСИЦА во прва лига ... Плаво белата боја нема да згасне ... :)

поздрав од Ајдуци Струмица ...

АЈДЕ ВОЈВОДИ не се давајте утре сите заедно против шипците ... Се гледаме утре ...

ТЕТЕКС и БЕЛАСИЦА во прва лига ... Плаво белата боја нема да згасне ... :)

поздрав од Ајдуци Струмица ...

:tapp:
pazi idat sverceri skopje :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom