Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ke ima organizirano za utre za Vardar- Teteks?
aj ako znae nekoj neka pise ili pa neka prati PP

Vardar-Teteks 1-0
Peev 58min.

ova bese na FFM.com, ako bil nekoj da gleda neka kaze kako bila utakmicata i dali imalo Vojvodi u SK

Не ми се веруе Павле! Ја прееска се видов со Зец, ми рече дека ќе немало, така да...Значи 1-0 а? Па тоа е јебига, ипак Вардар са прволигаши, и еден од најдобрите клубови во Македонија после Работнички!

deneska teteks-lokomotiva 1-1.
uste edna slaba igra na teteks, duri na poluvreme gubea so 0-1, a goloto go dadoja na sreka. na krajot teteks se spasi od poraz, za sto najzasluzen e golmanot sadiki. a vo 92min imase dna somnitelna situacija, zos spored mene i spored mnogumina drugi topkata ja premina gollinijata, asudijata samo odmavna so rakata.
znaci vreme e ike da si ide i da se vrati steve za trener na teteks

treba da zamine ike. nego biva za nishto tapa e so uroshevic zaedno.kako manekeni se so stopericete u ruke.
hajvani!
gitla

Сакаш комити да дојда за Вардар - Тетекс??? (при 3 - 0 за вардар од првата утакмица)

Па што сакаш ти бе?! Тиа Комити са...не са Војводи! Ида ако треба и у Австралија за нив...не са пичке ка нас! Не се чуди многу!

Гостите не допатувале
Следниот натпревар играме со вас Беласица-Тетекс се надевам дека ке ве победиме но некако на нерешено ми се гледа

Следниот натпревар го играме со вас...Беласица-Тетекс во сабота мислам дека се игра.
Со среќа и на двете страни, ама малце повеќе на нашата.:smir:

Па што сакаш ти бе?! Тиа Комити са...не са Војводи! Ида ако треба и у Австралија за нив...не са пичке ка нас! Не се чуди многу!

о бот грешно си ме сватил. Не викам дека комити не ида за вардар туку дека при 3 - 0 од тетово нема што да прават на стадион кога се знае дека вардар е класа за тетекс и се знае дека вардар е пројден.

Vardar & Teteks, together forever!!! Cista Makedonija, bez Albanci.
Pozdrav do site Vojvodi od Tetovo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom