Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
:tapp:
pazi idat sverceri skopje :vozbud:

пази идат и Комити , а ке има и од Ајдуци некој членови ,, па на крај краева кој ве еба вас шипциве ...

antibalistilm9.jpg

Vojvoditet begat od svercerite vo gradskiot stadion vo Tetovo, ostavakji gi znaminjata i transparentite vo tribina
shverceri zakon.jpg

Transparentite na Vojvoditet doneseni vo Cair
index.jpg

20070212_1264571242_16.jpg

Pozdrav do Vojvoditet, so pesnata "Kade vi je znameto" :3: :tv: :pos2:

ајде ајде ги згазивме шверцерите денес 1 - 0 за тетекс. Голот беше постигнат од пенал.
Инаку не ги видов Албанците да мрднат а плус и немаше ниеден полицаец на нивна трибина, а кај нас над 20 цајкани и обидот за влегување во терен за време на пеналот пропадна бидејќи имаше многу цајкани.
Но сепак им го дадовме а и не се вратија по истиот пат по кој што дојдоја бидејќи ги чекавме пред тетовчанка 100 душе, којзнае од кај вртеле, проаѓале низ села...

Vojvoditet begat od svercerite vo gradskiot stadion vo Tetovo, ostavakji gi znaminjata i transparentite vo tribina
Прегледај го приврзокот 4028

Transparentite na Vojvoditet doneseni vo Cair
Прегледај го приврзокот 4026

Прегледај го приврзокот 4027

Pozdrav do Vojvoditet, so pesnata "Kade vi je znameto" :3: :tv: :pos2:

да ти е*ам ја шиптарот глуп неписмени останавте цел живот.
ТЕТЕКС 1 - 0 СЛОГА :pos2: :baeh:

i mene ne mie jasno zashto go spomnuvaja imeto na toshe i peeja
toshe e peder.
e aj sea ne se za ushte edna planinska bura kazete sami!

naskornekoja slika od natprevarot teteks - sloga 1-0

dsc04980sx7.jpg

dsc04978ns0.jpg

dsc04984ne2.jpg

dsc04981vf1.jpg

dsc04976il9.jpg

dsc04986gv3.jpg

ајде ајде тие што сликуваа на стадион нека ги пуштат тука сликите да ги видиме....

Да ги ебам јас шверцери во гз, да им ја ебам таа мајка клета курва што ги родила сите тие копилиња.
Абе клетници да даде господ да изумрете сите до вечер, да ви умре тоа што најмногу го сакате пичка ви матер ваша албанска АЛБАНСКА. Абе вие заслужувате да гниете бе пичка ви матер, вие само за на плоштад да висете да ви ебем евреите гнасни да ви ебем.
Што ви е крив бе Тоше него да го мешате во тие работи.

ПИЧКА ВИ МАТЕР, ДО ВЕЧЕР ЦЕЛО ПОКОЛЕНИЕ ДА ВИ УМРЕ ЕВРЕИ ВИРАНИ.

Да ги ебам јас шверцери во гз, да им ја ебам таа мајка клета курва што ги родила сите тие копилиња.
Абе клетници да даде господ да изумрете сите до вечер, да ви умре тоа што најмногу го сакате пичка ви матер ваша албанска АЛБАНСКА. Абе вие заслужувате да гниете бе пичка ви матер, вие само за на плоштад да висете да ви ебем евреите гнасни да ви ебем.
Што ви е крив бе Тоше него да го мешате во тие работи.

ПИЧКА ВИ МАТЕР, ДО ВЕЧЕР ЦЕЛО ПОКОЛЕНИЕ ДА ВИ УМРЕ ЕВРЕИ ВИРАНИ.

стварно бе, многу глуп народ се гариве. Ај што се глупи па и неписмени.

Највише се смеевмо на трибина кога викаја: Сви у напад, сви у напад :pos2:

А тоа за тоше беше стварно многу неферски да им ја е*ем таа мајка што ги родила, КОПИ*ИЊА СВЕТСКИ.
Но затоа поштено го кснаја калабастерот.

ps: Чекам уште слики од денешниот натпревар против слога, ајде праќајте....

стварно бе, многу глуп народ се гариве. Ај што се глупи па и неписмени.

Највише се смеевмо на трибина кога викаја: Сви у напад, сви у напад :pos2:

А тоа за тоше беше стварно многу неферски да им ја е*ем таа мајка што ги родила, КОПИ*ИЊА СВЕТСКИ.
Но затоа поштено го кснаја калабастерот.

Ама ако верувам оти кога тогаш ќе го јадат пак од Комити.

Bravo vodvodi dostojna atmosfera vcera ste napravile za bodrenje na Teteks ali ne mi e jasno sto baraat znaminjava kaj Siptaristava

Bravo vodvodi dostojna atmosfera vcera ste napravile za bodrenje na Teteks ali ne mi e jasno sto baraat znaminjava kaj Siptaristava

Сеа јас ќе ти објасним:

Минатата година на натпреварот меѓу тетекс и слога во тетово, ние Војводите биле околу 40 души(јас не бев на тој натпревар) каде околу 30 дечурлана. И ненадејно шверцерите влегле во стадион и почнале да фрлаат со камења и дечурланата како што кажав избегале останале само 10 души да се тепаат, но иако ги удирале со стапови од оградата, тие успеале да ни ги земат знамињата бидејќи беа од надвор закачени.
Па сеа овој натпревар ние се спремавме да им влеземе на нивната трибина но кај нас имаше многу полиција и не можевме да придниме, башка со шверцерите имаше и балисти. А полицијата не` следеше до дома додека се враќавме бидејќи ги чекавме на едно место да се вратат со автобусите но ги немаше а и полицијата не` избрка.
Тоа беше се`.

Сеа јас ќе ти објасним:

Минатата година на натпреварот меѓу тетекс и слога во тетово, ние Војводите биле околу 40 души(јас не бев на тој натпревар) каде околу 30 дечурлана. И ненадејно шверцерите влегле во стадион и почнале да фрлаат со камења и дечурланата како што кажав избегале останале само 10 души да се тепаат, но иако ги удирале со стапови од оградата, тие успеале да ни ги земат знамињата бидејќи беа од надвор закачени.
Па сеа овој натпревар ние се спремавме да им влеземе на нивната трибина но кај нас имаше многу полиција и не можевме да придниме, башка со шверцерите имаше и балисти. А полицијата не` следеше до дома додека се враќавме бидејќи ги чекавме на едно место да се вратат со автобусите но ги немаше а и полицијата не` избрка.
Тоа беше се`.

Чекајте да ви кажам сега јас една стратегија за одзимање на транспаренти.

Прво ќе најдете некој крупен дечко од вашата навивачка група и ако има од некаде да му најдете некој палто од полиција од зад да пише полиција. И така да се доближи до знамето и да го лапне.
Ние така за малце ке им одземавме на Лозари знаме, малце фалеше да останат без единственото знаме поздрав.

Ајдуци...Струмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom