Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bojan tue u centar zivim.Ti koj si? ka stoo citav zivis nad forum zgradete pa te znaem valjdaКажав ја, ништо не губим...само преку глава ми е од све. А ти кј живиш бе? Кој си?
pak smo 6. mesto ama sega pomalku bodovi zaostanuemoкој сме сега на табела ?
i ja bev eden od tia 20 duse na stadion.TETEKS-MADZARI 1-0
teteks igrase dobro, ama sudijata ne dozvoli da pobedi so pogolema razlika.
inaku teteks promasi i penal (golmanot odbrani) a publika imase okolu 20 dusi.
pa i ja toa rekov, sudijata ne dozvoli da dae teteks pojke golovi zos stvarno imase nekolku somnitelni odluki za fauli na rabot na sesnaesterecot i dva ofsajdi sto ne bea ofsajd, ama do negde i sami se krivi zos bela promasi penal i dva pati promasuvaja lice vo lice so golmanoti ja bev eden od tia 20 duse na stadion.
teteks izigra dobro no mislam zasluzi barem da dade povece golovi.
:helou::helou::helou:
i ja bev eden od tia 20 duse na stadion.
teteks izigra dobro no mislam zasluzi barem da dade povece golovi.
:helou::helou::helou:
А зошто само 20 души гледачи,зарем Тетово не е 50000?
Мислам дека Војводи бојкотираат, заради лошата форма на клубот и наводно местење натпревари.
epa Teteks e 2 liga i nema tolku golem interes kako sto ima za tetovskite prvoiligasi. a pr. so Vardar imase 1000 dusi, od sto bi se zaklucilo deka ako Teteks igra u 1 liga bi imalo pojke publika.А зошто само 20 души гледачи,зарем Тетово не е 50000?
toa sto kaza tocno, ama i poradi toa sto 15god. klubot e sekogas edno mesto pozadi onie sto vlagaat u 1 liga i toa zaradi mestenje, a lani koga konecno obezbedija baraz upravat svesno ne izigra so skendija, samo za da ostanat u 2 ligaМислам дека Војводи бојкотираат, заради лошата форма на клубот и наводно местење натпревари.
bobi mislim deka na upravata ne im e gajle za navivacite, dali imalo publika ili ne oni pak ke mestat natprevari, a ja licno za mene mozem da kazem deka sekogas ke idem na Teteks.ДА! И затоа не идеме на стадион, во последно време почнаја многу со местење така да...додека не сфатат некои работи тешко дека ќе отиде некој.
bobi mislim deka na upravata ne im e gajle za navivacite, dali imalo publika ili ne oni pak ke mestat natprevari, a ja licno za mene mozem da kazem deka sekogas ke idem na Teteks.