Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
TETEKS-MADZARI 1-0
teteks igrase dobro, ama sudijata ne dozvoli da pobedi so pogolema razlika.
inaku teteks promasi i penal (golmanot odbrani) a publika imase okolu 20 dusi.

:aplauz: кој сме сега на табела ?

TETEKS-MADZARI 1-0
teteks igrase dobro, ama sudijata ne dozvoli da pobedi so pogolema razlika.
inaku teteks promasi i penal (golmanot odbrani) a publika imase okolu 20 dusi.
i ja bev eden od tia 20 duse na stadion.
teteks izigra dobro no mislam zasluzi barem da dade povece golovi.
:helou::helou::helou:

i ja bev eden od tia 20 duse na stadion.
teteks izigra dobro no mislam zasluzi barem da dade povece golovi.
:helou::helou::helou:
pa i ja toa rekov, sudijata ne dozvoli da dae teteks pojke golovi zos stvarno imase nekolku somnitelni odluki za fauli na rabot na sesnaesterecot i dva ofsajdi sto ne bea ofsajd, ama do negde i sami se krivi zos bela promasi penal i dva pati promasuvaja lice vo lice so golmanot

Мислам дека Војводи бојкотираат, заради лошата форма на клубот и наводно местење натпревари.

ДА! И затоа не идеме на стадион, во последно време почнаја многу со местење така да...додека не сфатат некои работи тешко дека ќе отиде некој.

А зошто само 20 души гледачи,зарем Тетово не е 50000?
epa Teteks e 2 liga i nema tolku golem interes kako sto ima za tetovskite prvoiligasi. a pr. so Vardar imase 1000 dusi, od sto bi se zaklucilo deka ako Teteks igra u 1 liga bi imalo pojke publika.

Мислам дека Војводи бојкотираат, заради лошата форма на клубот и наводно местење натпревари.
toa sto kaza tocno, ama i poradi toa sto 15god. klubot e sekogas edno mesto pozadi onie sto vlagaat u 1 liga i toa zaradi mestenje, a lani koga konecno obezbedija baraz upravat svesno ne izigra so skendija, samo za da ostanat u 2 liga

ДА! И затоа не идеме на стадион, во последно време почнаја многу со местење така да...додека не сфатат некои работи тешко дека ќе отиде некој.
bobi mislim deka na upravata ne im e gajle za navivacite, dali imalo publika ili ne oni pak ke mestat natprevari, a ja licno za mene mozem da kazem deka sekogas ke idem na Teteks.

bobi mislim deka na upravata ne im e gajle za navivacite, dali imalo publika ili ne oni pak ke mestat natprevari, a ja licno za mene mozem da kazem deka sekogas ke idem na Teteks.

Добро...не реков и ја дека не идем, ама не ка што идев до сега, ме изнервираја многу!

Alumina- Teteks 0-2
strelci: bela i cole mali
sega Teteks e na 4. mesto i se vraka vo igra, posebno ako se znae deka narednite dva natprevari igra doma i toa so lokomotiva i ilinden, pa spored ekipiote bi trebalo da zeme 6 boda.

Да! Сеа видов на ФФМ. Браво. Цоле дал гооол?!?!?! Невероватно :):) Затоа денеска те сонце, те дожд :):) Не не, немаше дожд :):)

pozz..do vojvodi od ajduci se nadevam ke fleze teteks ovaa godina vo 1 liga...dogodina i belasica ke fleze pa ke gi izbrisame siptarskite klubovi od makedonskata 1 liga.....da se znae tetovo e makedonski grad......MAKEDONIJA
AJDUCI DO SMRT

Фала фала. Поздрав и до вас. А за ова со шиптариве, не ми се веруе...зошто се знае што се и како се со Хари...го ебат во газ и му фрлаат пари, па затоа нема шанси да испаднат. Исто како лани што ни направија со Шкендија (све да им ебем)!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom