Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
BRAVO TETEKS,samo vie tepajte gi ebanite Albanci krvta da im ja e*am....ke dojde i nivnoto vreme,makedonija sto sve ne pominala pa niv nema da gi pomine....SITE ke propatat od makedoncite

Чекајте да ви кажам сега јас една стратегија за одзимање на транспаренти.

Прво ќе најдете некој крупен дечко од вашата навивачка група и ако има од некаде да му најдете некој палто од полиција од зад да пише полиција. И така да се доближи до знамето и да го лапне.
Ние така за малце ке им одземавме на Лозари знаме, малце фалеше да останат без единственото знаме поздрав.

Ајдуци...Струмица.

hahaah. Edna rabota da znaes, nie ako treba i policajcite gi tepame:tapp:

Gi ebevme Albancite. BRAVO TETEKS i VOJVODI. Sledno kolo igrate so Metalurg na gosti?????????

hahaah. Edna rabota da znaes, nie ako treba i policajcite gi tepame:tapp:

Каде бевте сеа на натпреварот против тетекс а???
Судијата досуди чист пенал и мислевте ќе влезете у терен и кога добивте едно десетина добри пендреци од цајаните како пички се вративте на трибина. Примивте гол и ќутевте до крајот на мечот. А и не пројдовте за враќање од кај што дојдовте, зашто ви беше страв пички едни да не ви го искршиме цел автобус и којзнае од кај сте вртеле и по кои села сте оделе.

Зошто не пробавте да ни ги земете знамињата сеа, а со вас беа и балистите од шкендија А????
Нормално дека ќутевте, лани на трибина имало 30 деца и сите избегале, сеа каде бевте??

пс: Еден интересен момент: За време на натпреварот, бидејќи ние војводите цело време фрлавме со камења, запалки и слично во терен и во еден момент судијата дојде близу до нашата трибина зеде една запалка и ја стави во џеб.
Тоа до сеа не сум видел, судија да зема запалка од терен.
Па 10 денари е една запалка и толку ли се скржави.

Судијата досуди чист пенал и мислевте ќе влезете у терен и кога добивте едно десетина добри пендреци од цајаните како пички се вративте на трибина. Примивте гол и ќутевте до крајот на мечот. А и не пројдовте за враќање од кај што дојдовте, зашто ви беше страв пички едни да не ви го искршиме цел автобус и којзнае од кај сте вртеле и по кои села сте оделе.

Зошто не пробавте да ни ги земете знамињата сеа, а со вас беа и балистите од шкендија А????
Нормално дека ќутевте, лани на трибина имало 30 деца и сите избегале, сеа каде бевте??

пс: Еден интересен момент: За време на натпреварот, бидејќи ние војводите цело време фрлавме со камења, запалки и слично во терен и во еден момент судијата дојде близу до нашата трибина зеде една запалка и ја стави во џеб.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Vidi sega, jas sum od Tetova, ti si od Tetova. ako imas nekoj problem, obrati mi se po Privat MSG, i kazi koga i kade da se sretneme, ili daj broj na tel, i posle pokazi mi patriotizam. Nemoj ovde vo forum da se pravis rambo. Dvajcata sme od Tetovo, kazi koga sakas, ke se sretneme. Cekam ma PM:tapp: :vozbud:

Vidi sega, jas sum od Tetova, ti si od Tetova. ako imas nekoj problem, obrati mi se po Privat MSG, i kazi koga i kade da se sretneme, ili daj broj na tel, i posle pokazi mi patriotizam. Nemoj ovde vo forum da se pravis rambo. Dvajcata sme od Tetovo, kazi koga sakas, ke se sretneme. Cekam ma PM:tapp: :vozbud:

Останавте НЕПИСМЕНИ цел живот. Да ви се плукнем паметот да ви се плукнем.

А кој е тој град Tetova?? Kaј се наоѓа?

videte znas sto ke vi kazam....treba ednas da se zberat site navivacki grupi ama treba stvarno....ne samo da se pisuva po forumo treba ama nisto ne biduva....neka se zatvori taa omraza megu navivackite grupi barem na malce vreme za da im pokazame na Albancite sto sme.....jas sum od strumica se molam na gospod da se vrati belasica vo 1 liga i da igrame so siptarive....ke imame kontakt eden den si iskrivenite faci....daj boze da ima mnogu navivacki grupi so nas....ne biduva veke ni ja kradat drzavat eejjj...mora da se prezema nesto...koj e so mene

videte znas sto ke vi kazam....treba ednas da se zberat site navivacki grupi ama treba stvarno....ne samo da se pisuva po forumo treba ama nisto ne biduva....neka se zatvori taa omraza megu navivackite grupi barem na malce vreme za da im pokazame na Albancite sto sme.....jas sum od strumica se molam na gospod da se vrati belasica vo 1 liga i da igrame so siptarive....ke imame kontakt eden den si iskrivenite faci....daj boze da ima mnogu navivacki grupi so nas....ne biduva veke ni ja kradat drzavat eejjj...mora da se prezema nesto...koj e so mene

Потполно се сложувам. Ама веќе крајно време е нешто да се преземе, убаво ти кажа ни ја зедоја државава.

abe ne tolku sto ni ja zedoja, kolku sto nie im go dozvolivme toa. koga velam NIE mislam na makedoncite opsto kako i oni koi se na rakovodni pozicii vo drzavava

Џабе, ова са само празни моабети...да имаше такви до сеа, ќе немаше ни еден од овја сечениве. Ама тоа е, ка што кажа Саше, и трава ќе пасемо и паре ќе давамо!

Џабе, ова са само празни моабети...да имаше такви до сеа, ќе немаше ни еден од овја сечениве. Ама тоа е, ка што кажа Саше, и трава ќе пасемо и паре ќе давамо!
zosto dzabe.....secenive ke si go jadat nekoj den bidi siguren....zatoa vikam cekam da se vrati belasica vo prva liga i da pocneme da odime na gostuvanja....posto do dega niedna albanska navivacka grupa nema dojdeno vo strumica..zatoa nie ke odime...koga bi igrale so skendija vo tetovo zosto da ne sme podrzuvani od vas...e togas ke se koli nekoj secen...ali do deka ne se vratat ne biva..pozz od ajduci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom