Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Pa neveruvam deka bil on.Donald e vo Kavadarci na pregovori.Vo Cetvrtok e zabavata i ce znaat poveke raboti.Posle si odi vo Amerika i daj Boze da se vrati vo Avgust...

A ako se sekavam dobro rekovte i deka ste go videle eks igracot Flowlen vo sala na eden natprevar pa na kraj ispadna deka toa e igracot na ABA.Zatoa recisi i nema sansi da toa bilo Donald Kol
Абе и на мене не ми се верува...Ама ако го видол зошто да лаже?

Не бе брат, сто посто беше Кол не сум луд го знам добро.

Абе и да е Доналд Кол, не му е проблем да дојде на кафе до Струмица да се виде со пријатело. Ак има добра кола еден саат пат му е релацијата Кавадарци Струмица. И шо е битно ка нии оште немме УО и сме во потрага по спонзор?

Pa neveruvam deka bil on.Donald e vo Kavadarci na pregovori.Vo Cetvrtok e zabavata i ce znaat poveke raboti.Posle si odi vo Amerika i daj Boze da se vrati vo Avgust...

A ako se sekavam dobro rekovte i deka ste go videle eks igracot Flowlen vo sala na eden natprevar pa na kraj ispadna deka toa e igracot na ABA.Zatoa recisi i nema sansi da toa bilo Donald Kol

Абе да јас реков дека не е Флуелен, во гужвата кој може од подалеку да забележи дали е Флеуелен или пак е Луис, како во случајот со Виктоарниус.
Се сеќавам Луис седна пред мене па затоа реков дена не е Флу.
Инаку треба Виктораниус луд да е на два метра да не може да ја познае таа животина.
хаха мош па дојдел е у Струмица да се договорат со Луис заедно да си одат за Америка хахахаха (мала шала). :smir:

Абе да јас реков дека не е Флуелен, во гужвата кој може од подалеку да забележи дали е Флеуелен или пак е Луис, како во случајот со Виктоарниус.
Се сеќавам Луис седна пред мене па затоа реков дена не е Флу.
Инаку треба Виктораниус луд да е на два метра да не може да ја познае таа животина.
хаха мош па дојдел е у Струмица да се договорат со Луис заедно да си одат за Америка хахахаха (мала шала). :smir:

Abe taman e rabotata.Ako se prijateli zos da ne se vidat.Ne isklucuvam moznosta i da bil Donald vo Strumica.Megutoa nema osnova da se spekulira za transver na Kol vo Strumica...

abe bil tuka da se vide so prijatelo da se napiit nesto ... aaa za transver nema sansi

Имате некој нев инфо?? Абоут Струмица..??

Значи денеска е собранието ? Среда? нели беше до петок или ... Повеке инф.

Значи денеска е собранието ? Среда? нели беше до петок или ... Повеке инф.
Моја грешка...ненамерна...Вечер ќе се знае со кој спонзор е договорено..собранието е во петок..Ама се зависи од спонзорот така да ..

Моја грешка...ненамерна...Вечер ќе се знае со кој спонзор е договорено..собранието е во петок..Ама се зависи од спонзорот така да ..

аха.ок ме збуни затоа.ако дознаш нешто за спонзор денес постирај.

Ако не денес утре секако ќе се знае кој ќе се нови спонзори на КК Струмица 2005 .. Се надевам ќе има добро спонзори..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom