Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Абе саа Грк не Грк не се сите Грци исти ..

Каква врска има тоа што е Грк...мислев дека е важно да е добар тренер..Ако се мачите со политика имате подфорум и за тоа..

Aми така де кога запнале со Гоцевски на глава ми го качија веќе тој вчера и официјално потпиша заедно со уште неколкумина од клубот на заедночки ручек со управата и претседателот не споменувам имиња сега ќе објават овие денови или попрецизно во петок после забавата што ја организира тимот во четврток навечер по повод двојната круна и да изразат благодарност кон сите спонзори што учествуваа во потпомагањето на тимот оваа измината сезона.:helou:
Па до некни не сакаше да чуеш за Тасовски сега го сакаш во твојот тим WTF ?Се предомисливте?Ама сте се заебале браќа Тасо е наш и на никој друг.:helou::helou:

Па до некни не сакаше да чуеш за Тасовски сега го сакаш во твојот тим WTF ?Се предомисливте?Ама сте се заебале браќа Тасо е наш и на никој друг.:helou::helou:

taso, kao sto go vikas, e na toj so kje mu dade pojse pari.....da ne mislis deka mu e gajle na nego kako se vika klubot za koj igral se dodeka zema pari .....

Да ова ти е сосема точно..има хотели на грчкото приморје...и се работи за имотен човек..па спонзорот кој го нуди со неговото доаѓање би требало да биде солиден за наши прилики.
И Власос има хотел во Грција...Кај Катерини...Сум бил и во хотелот,има кошаркарски игралишта:pos2::pos2:...Па можеби тие му се некој луѓе заедно што го држат хотелот...А можеби и некој партнери од други краеви на Грција....Не ме интересира од каде се ...:pos2::pos2:Само да имаме КОШАРКА !:wink::wink:

taso, kao sto go vikas, e na toj so kje mu dade pojse pari.....da ne mislis deka mu e gajle na nego kako se vika klubot za koj igral se dodeka zema pari .....
Па кој не таков бе брате???Стави се ти на пример да видаш дали не е така...Па Агоч,Тачи,Жиквович....АЈде можеби само Јане ама јас искрено не верувам многу ни во Јане...Да и дадат по 1 000 евра повеке,или 500 во друга клуб си мислиш нема да одат?:pos2::pos2::pos2:

A kaj vide ti deka nekoj odnas go posakuva toa selanceto.Sekoj vo svojot post od kavadarcani naglasuva deka ne go saka Tasovski.Kolku sto jas primetiv vie sega go sakate Gocevski nazat.Vo sekoj post e imeto na Gocevski...Kako bese onaa sto ja peevte ZLATKO E .....

A kaj vide ti deka nekoj odnas go posakuva toa selanceto.Sekoj vo svojot post od kavadarcani naglasuva deka ne go saka Tasovski.Kolku sto jas primetiv vie sega go sakate Gocevski nazat.Vo sekoj post e imeto na Gocevski...Kako bese onaa sto ja peevte ZLATKO E .....
Па Ѓоко кажа :pos2::pos2:Сакал трапма Диме-Златко...:tapp::drk:

ti nisto ne si primetil...daj mi nekoj post da vidam koj saka da se vrati gocevski....takov predavnik ovde ne ni treba....ako treba ke igrame so petar cvetkov,karamanolev.....ama so takvi predavnici nema sansa...pozdrav

Ај честито нека ви е и на двете екипи, бап ми е мило што присуствував на една трампа од ваков вид :)

Фала ти многу што не удостои со твоето свето присуство. Ако не беше присутен ќе ја немаше атмосферата на трампата. Уште еднаш ти благодарам од се срце.

vie od koga procitavte u mak.sport deka e gocevski sloboden(sto vrska nema)odma se popalivte kako bi dosol on kaj vas.vo kombinacija go stavavte so dimce od gratsko bogoev itn...a pred toa go pravevte fuzder i nego i zena mu sto se ne zborevte.i daj soberete si go dimce od rosoman se zbore deka cel pijalok go ispil tamu.

Па кој не таков бе брате???Стави се ти на пример да видаш дали не е така...Па Агоч,Тачи,Жиквович....АЈде можеби само Јане ама јас искрено не верувам многу ни во Јане...Да и дадат по 1 000 евра повеке,или 500 во друга клуб си мислиш нема да одат?:pos2::pos2::pos2:

epa site se takvi de....ima isklucoci ama u drzavava skoro i da nema.......jane trebase da odi vo rabotnicki za pogolema plata ama ostana kaj nas poradi nas.....

ako site se takvi zasto vikas deka tasovski ne e takov?????:nenene:

Mnogu retki recisi i gi nema takvite igraci sto igraat so dusa za nekoj tim i koj go sakat timot poveke od parite...
No i sekako da se razberime deka tie se profesionalci i zarabotuvaat od toa i zatoa i do nekade se opravdani takvite custva sprema parite.
Nekoj ako e privrzan za nekoj tim a drug tim mu nude 200-300 evra poveke moze da gi odbie no ako se raboti za 1000(za nasi uslovi)poveke sigurno i toj nema da se dvoumi pa da ja smeni sredinata...
Zatoa takvi igraci vo Makedonija nema a i da ima ako ne za 200 togas se pismanuvaat za 1000 evra da smenat tim,pa makar toj bil i najgolemiot rival

epa site se takvi de....ima isklucoci ama u drzavava skoro i da nema.......jane trebase da odi vo rabotnicki za pogolema plata ama ostana kaj nas poradi nas.....

ako site se takvi zasto vikas deka tasovski ne e takov?????:nenene:
Кој е рекол дека Диме не е таков?Па сите се такви бе брате...
Да сум искрен ако не дојде Митто,го сакам Јане кај нас :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom