- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.247
- Поени од реакции
- 57
Ајде очекуваме информации денеска да видиме кој ќе е новиот Спонзор.
Маркус и Христов, информирајте !!!:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Црнец е колку и да се бања, мајмунското во него е посилно
Па овојот Тралалајко каде е сега?Тој збореше дека јас сум се правел де знам се...И јас ветив дека повеќе информации нема да пишувам на форумот и останувам на зборот...Ајде очекуваме информации денеска да видиме кој ќе е новиот Спонзор.
Христов дај порасни...Да не дадеш и збор за целибат па да одеш во манастир..Па овојот Тралалајко каде е сега?Тој збореше дека јас сум се правел де знам се...И јас ветив дека повеќе информации нема да пишувам на форумот и останувам на зборот...
Kakva rasisticka izjava...Sigurno istoto sto ti go mislis zanego i toj go misli toa natebe kako belec.Zatoa kraj so toa glupiranje nareceno rasizam.
Едит:Marcus избришан дел од постот..
Да ни фали келнер..:wink:..Ако останеме без спонзор..ништо чудно и тоа да се случи..Пак забегавте бе ејјјјј ке го налутиме Маркус ....
Инаку да прашам слушнав дека Слободанчо Хаџи-Василев ке дојдел пак во Струмица точно ли е ?
Никој не ги спори неговите кошаркарски квалитети..Јас само ги спомнувам неговите вонтеренски активности..На крајот и келнерите се луѓе..Де бе Хаџо-василев е добар бе зошто келнер му викаш порано во струмица партали правеше и добар е за 3ки ... не говори вака на човекот баш супер игра ...
Шо да не лагаш Хаџи Василев да игре без пари?:pos2:Сака да му се плате сичко до саа..:nesvest:Тај е нетаман.Да ни фали келнер..:wink:..Ако останеме без спонзор..ништо чудно и тоа да се случи..
Jas ne ti kazah da ne davas izvestaj za t va so go znaas samo ti kazah oti nekoj pat pisuvas nekoj gluposti ili aj da gi kazeme "mabeti" so ne ti drazat mesto dali me svakasПа овојот Тралалајко каде е сега?Тој збореше дека јас сум се правел де знам се...И јас ветив дека повеќе информации нема да пишувам на форумот и останувам на зборот...
Точна е информацијата..Бучим е заинтересиран да биде спонзор...Мислам дека се работи за трка со Фени.Jas imam edna presna informacija samo neznam kolko e tocna gazdite na bucim rudniko bile zainteresirani isto da bidat sponzori na strumica