Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде очекуваме информации денеска да видиме кој ќе е новиот Спонзор.
Маркус и Христов, информирајте !!!:smir:

Црнец е колку и да се бања, мајмунското во него е посилно

Kakva rasisticka izjava...Sigurno istoto sto ti go mislis zanego i toj go misli toa natebe kako belec.Zatoa kraj so toa glupiranje nareceno rasizam.
Едит:Marcus избришан дел од постот..

decki mislam deka malku poveke zabegavte.nie sekoj den go gledame u kavadarci pa nikoj nisto takvo ne zabelezal.jas po nekolku pati dnevno go gledav covekot vo prodavnicata kaj mene(po sto mi e komsija)covekot voopsto ne mirisase.zatoa ve molam poleka so tie navredi.i ako se ispotil kaj vas u strumica ne znaci deka covekot ne se odrzava.pa 35stepeni e site se potime i ponekogas mirisame.p.s;ma da ja imame srekata da ostani u feni!!!!

Прекинете да дискутирате за Кол на фан клуб Струмица..посебно не за тоа колку се поти кога се бања и кој вика под туш...

Ајде очекуваме информации денеска да видиме кој ќе е новиот Спонзор.
Маркус и Христов, информирајте !!!:smir:
Па овојот Тралалајко каде е сега?Тој збореше дека јас сум се правел де знам се...И јас ветив дека повеќе информации нема да пишувам на форумот и останувам на зборот...

Па овојот Тралалајко каде е сега?Тој збореше дека јас сум се правел де знам се...И јас ветив дека повеќе информации нема да пишувам на форумот и останувам на зборот...
Христов дај порасни...Да не дадеш и збор за целибат па да одеш во манастир..

Kakva rasisticka izjava...Sigurno istoto sto ti go mislis zanego i toj go misli toa natebe kako belec.Zatoa kraj so toa glupiranje nareceno rasizam.
Едит:Marcus избришан дел од постот..

А тебе Кол да не ти е љубовник?

Бај д веј секој си има право да мрази што сака.

Пак забегавте бе ејјјјј ке го налутиме Маркус ....
Инаку да прашам слушнав дека Слободанчо Хаџи-Василев ке дојдел пак во Струмица точно ли е ?

Пак забегавте бе ејјјјј ке го налутиме Маркус ....
Инаку да прашам слушнав дека Слободанчо Хаџи-Василев ке дојдел пак во Струмица точно ли е ?
Да ни фали келнер..:wink:..Ако останеме без спонзор..ништо чудно и тоа да се случи..

Де бе Хаџо-василев е добар бе зошто келнер му викаш порано во струмица партали правеше и добар е за 3ки ... не говори вака на човекот баш супер игра ...

Де бе Хаџо-василев е добар бе зошто келнер му викаш порано во струмица партали правеше и добар е за 3ки ... не говори вака на човекот баш супер игра ...
Никој не ги спори неговите кошаркарски квалитети..Јас само ги спомнувам неговите вонтеренски активности..На крајот и келнерите се луѓе..

Да ни фали келнер..:wink:..Ако останеме без спонзор..ништо чудно и тоа да се случи..
Шо да не лагаш Хаџи Василев да игре без пари?:pos2:Сака да му се плате сичко до саа..:nesvest:Тај е нетаман.

Jas ne ti kazah da ne davas izvestaj za t va so go znaas samo ti kazah oti nekoj pat pisuvas nekoj gluposti ili aj da gi kazeme "mabeti" so ne ti drazat mesto dali me svakas

Jas imam edna presna informacija samo neznam kolko e tocna gazdite na bucim rudniko bile zainteresirani isto da bidat sponzori na strumica

koj ima informacii neka pise

Jas imam edna presna informacija samo neznam kolko e tocna gazdite na bucim rudniko bile zainteresirani isto da bidat sponzori na strumica
Точна е информацијата..Бучим е заинтересиран да биде спонзор...Мислам дека се работи за трка со Фени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom